Şimdi Ara

Gold eloda sürünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gold 1 ile gold 4 arasında sürekli gidip geliyorum art arda win alıp sonrasında art arda bozgun alıyorum bunun için ne yapmam gerekiyor

• oyunu bırak
  • Daha iyi oyna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • taktiği veriyorum;
    90 üstü bir lp'ye geldiğinde genelde lost steak yapmaya başlarsın.. sıralı normal oyun gir biraz feedle 4-5 el lost steak yap.. sonra tekrar dereceli gir...

maalesef üste üste kazanmaya başlayınca nerede feeder var maçına geliyor.. riot sağ olsun.. özelliklede seri maçlarında bunu görebilirsin.

sürekli win steak yaparsan ardından lost steak yapmaya başlarsın..
  • Türkiye serverinde oynuyorsan bazı şeylere alışacaksın , trolleyenler ve feedleyenler bunlar olmadığı zaman iyi oynuyorsan zaten iyi kötü taşır çıkarsın

Ne bileyim dün Nasus jungle aldım ormandan double stack geliyor çabucak 430 stack oldum ilk üçlü kuvvet bitirdim oyun bitti zaten ne bileyim jungle Karthus alıyorum 4-8-4 oynasam bile 3-4 item bitince oyunu taşıyorum ölsem bile teamfight ortasında iş yapıyorsun

Yani çabuk scale/snowball olan hero oyna bir Gangplak bir Kassadin oyun sonu canavarıdır ama o oyunun sonunu çok nadir görürsün

• kassadin çok güçlü mid ve late game'de; ama counter'i çok... neredeyse bütün ad herolara karşı aşırı zayıf karşısına zed, talon, pant vs gelince iş yapmıyor... ap herolara karşı güçlü ama bazı herolar zorluyor oriana, galio vs.. gizli nerf yedi (kullandığı 3-4 tane rün nerflendi) Riskli bir pick
    risk = getiri

garen'den nefret ediyorum sadece karabalta ve sterak alarak bile ölümsüz oluyor.. düşük elolarda gayet iş yapıyor
  • son 1 aydır gold 1 den gold 4 e düşüp geri gold 1 e 3-4 kere çıktım her gece terfideyim çok sıkıntı ya gold elo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gold oldum qnqlar [Çekilişsiz]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben sürekli Lulu oynarken sup, mid ve top olarak farkında olmadan plat serilerine kalıyordum, 1 senedir Azir otp moduna girdim pek de iyi oynadığımı söyleyemem zira zaten oyunculuğum beni plattan ileriye götürmedi daha öncesinde. Azir i öğreneyim derken yine plat oldum. Bilmiyorum hero değil de mekanik yükseltiyor sizi.

Ne kadar kasarsanız kasın, belli bir seviyeyede takılıyorsanız bir şeyleri ya eksik yapıyorsunuz ya da oyunculuğunuzun son seviyesine gelmişsinizdir.
  • Üff herkes Gold plat ben oyunu bırakıyorum artık yether

• Suppordle kullanıcısına yanıt
    Destek oynuyorsan adc duo bulacaksın, mid oynuyorsan jungler. Diğer türlü kanserlenirsin. Farkındasın da bence. :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam çarda 20 21 herom var jungle tris falan saçma sapan picklerle bile 1 haftada trde diaya atıyorum. Be challenger adlı bi youtube kanalı var , sürekli maç yayinliyor yüksek elo istediğin lane istedigin eloyu seçip maçları tam izleyerek hatalarini , kendine katman gerekenleri görüp kendini daha iyi bi yere cikarabilirsin . Goldda max 1 gün durmusumdur gerçekten oyunu ogrenirsen çok rahat cikarsin . ÖZETLE : lolde yükselmenin 2 faktörü vardır %65 70 oynamak ve pratik %30 35 video izlemek ve eksiklerini bulmak emin ol işe yarar .

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-51A8BD3F8

Destek oynuyorsan adc duo bulacaksın, mid oynuyorsan jungler. Diğer türlü kanserlenirsin. Farkındasın da bence. :D
    Bazı roller işini kolaylaştırıyor ama hangisinde en iyiysen onla daha hızlı yürüyorsun. Ben supla yine plat olurum fazlası kasıyor.
    Elona göre iyi oynadığını düşünüyorsan bence destek oynama, kendini köreltirsin. Ha adc'm var takılıyoruz dersen farklı ama diğer türlü kesinlikle destek oynama bence. Dayanabiliyor musun random gelen kolsuz adc'lere? Özellikle platin eloda.. Korkutucu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51A8BD3F8 -- 2 Ağustos 2019; 8:21:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-51A8BD3F8

Elona göre iyi oynadığını düşünüyorsan bence destek oynama, kendini köreltirsin. Ha adc'm var takılıyoruz dersen farklı ama diğer türlü kesinlikle destek oynama bence. Dayanabiliyor musun random gelen kolsuz adc'lere? Özellikle platin eloda.. Korkutucu.
    Ben birisinin kötü oynamasına pek aldırış etmiyorum, toxic ya da sürekli chat spamlayan birisi görünce deli oluyorum sadece.

Zaten beni sinirlendiren birinin kötü oynaması da değil laf dinlememesi, saçma davranması. Yoksa gelsin feedlesin 15 dk sonra ff verip diğer oyuna geçerim ne kasıcam.

Onlar zaten apayrı sorunlar yapacak bir şey yok, iyi oyunlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gold 1'im. Eğer gold eloda oynamak isteyen varsa mesaj atabilir.Rolüm Adc/Jungle
  • İsteyene çok cüzi miktarda boost yapabilirim. öğrenciyim para için yapıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.