Şimdi Ara

gold olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba şuan silver 1 im 2 kez serilerden düştüm 80 lp var şuan 31 ekime kadar gold olabilirmiyim birde sup arıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @Arslan61 bu arkadaş tecrübeli silver konusunda gelsin anlatır.
  • bende silver 2 yim ve çıkamıyorum nedense mutlaka birisi adamları çok iyi besliyo ve bu kişiler hep benim takımımda oluyo istersen girebiliriz beraber
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Rainmaker

bende silver 2 yim ve çıkamıyorum nedense mutlaka birisi adamları çok iyi besliyo ve bu kişiler hep benim takımımda oluyo istersen girebiliriz beraber

Silver 1 e kadar rahat geldim sayilabilir ama serilerde ne kadar mal varsa beni buluyor cikamiyorumda pick sirasindan bide su preMadelerden biktim ne zaman gelseler defeat birde plat5 lerin dusme dertleri yok girip bilerek feedliyolar neyse ama w l dan kazaninca 20 27 lp gelebiliyor tek tesellim o nickimden utaniyorum o yuzden sen yaz dalga konusu olmak istemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: B e a v i s

quote:

bende silver 2 yim ve çıkamıyorum nedense mutlaka birisi adamları çok iyi besliyo ve bu kişiler hep benim takımımda oluyo istersen girebiliriz beraber

Silver 1 e kadar rahat geldim sayilabilir ama serilerde ne kadar mal varsa beni buluyor cikamiyorumda pick sirasindan bide su preMadelerden biktim ne zaman gelseler defeat birde plat5 lerin dusme dertleri yok girip bilerek feedliyolar neyse ama w l dan kazaninca 20 27 lp gelebiliyor tek tesellim o nickimden utaniyorum o yuzden sen yaz dalga konusu olmak istemiyorum

haklısın kardeşim bak dün bi fiora geldi bizim takıma sana yemin ediyorum bak karşısındaki tryn plat diye quit attı böyle bi durumda yapılacak ne var oyunun bitmesini beklemek ve adam sadeec tflerde u atıp düz vursa alabilirdik oyunu oyun içi nickim forumdakiyle aynı arkadaşlarlada giriyoruz girmediğimizde atarız

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: B e a v i s

quote:

haklısın kardeşim bak dün bi fiora geldi bizim takıma sana yemin ediyorum bak karşısındaki tryn plat diye quit attı böyle bi durumda yapılacak ne var oyunun bitmesini beklemek ve adam sadeec tflerde u atıp düz vursa alabilirdik oyunu oyun içi nickim forumdakiyle aynı arkadaşlarlada giriyoruz girmediğimizde atarız

Tamam şuan sinirden kurtulmak için tatile ciktim 6 eylül gibi oynarız

• Up destek verin lo gold ne knk celincir olursun vb.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: illfeelbot

@Arslan61 bu arkadaş tecrübeli silver konusunda gelsin anlatır.

Ben heromu buldum ciktim yoksa daha da duserdim herosunu bulmasini oneriyorum benim herom janna:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arslan61 -- 29 Ağustos 2013; 22:59:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.