Şimdi Ara

Gold pc de paraf işe galaxy tab2 299 tl (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
5
Favori
9.948
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Paraf var ustelik de bugun paraf gunum ama gold yok. Ne yani un yok diye ekmek yapamayacak miyim simdi :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende almak istiyorum kırklarelideyim ve parafcardım yok yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa pm lütfen.
  • Stok adedi 1000miş haberiniz olsun.

• Paraf ı olmayana adana dan yardımcı olabilirim.

Edit: Sadece mağzalara özelmiş. Adana dan yardımcı olamiyacağım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doganays -- 19 Haziran 2013; 11:24:13 >
  • Antalyada iki mağaza var, ikisinide aradım biz kampanyaya dahil değiliz diyorlar. Böyle bir şey mümkünmü yada hangi mağazalar dahil onu nerden görebiliriz acaba.
  • eğer cihaz samsung 3110 ise gps si de var, bluetooth vs de var. Bilmeyen sallamasın.
    Ben 1 aydır kullanıyorum. Metro gros marketten aldım 399 tl ye az daha beklesem burdan alırdım.
    Cihaz gerçekten çok iyi, bu paraya alınacak en iyi tablet. Ekranı kapkara çin tabletleri ile kıyaslayanın aklına şaşarım.
    İphone telefon kullanan biri olarak diyebilirim ki, bu cihaz ipad mini yi siler süpürür. Tek eksik yanı kamerası 3 MP ve kamera flaşı yok. O da dert mi???
    Apple arayüzünden sıkılan iphone kullanıcılarına tavsiye ederim.
  • ürünü dün aldım gps var .kurduğum navigasyon sorunsuz çalıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkdostun

arkadaşalr akşam iş çıkışı 7 gibi leventteki gold da olabilirim kartını kullandırabilecek varsa nakit verebilirim ücretini bende de paraf card yok çünkü. Pm atınız

????
  • Öğle arasında Altunzade mağzasından aldım, stok problemi yoktu.
  • alip yollayabilek varmi. tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: fagala

Antalyada iki mağaza var, ikisinide aradım biz kampanyaya dahil değiliz diyorlar. Böyle bir şey mümkünmü yada hangi mağazalar dahil onu nerden görebiliriz acaba.

Sallamışlar
    Bunu söylediğinde kameraya çek ve şikayet et.
  • Bahçelievlerden beyazını aldım.
  • ankaradan kampanyadan faydalanmayacak olan varsa özel mesaj ile iletişime geçebilir
  • Merhaba,
    Bana torrent üzerinden download amaçlı bir alet lazımdı, ayrıca ipad almayı da düşünüyordum. Acaba bu tableti alıp torrent ve idare ettiği kadar da gundelik kullansam işlevsel olur mu?

Torrent amacıyla kullanılabilecek daha mantıklı başka bir çözüm var mı acaba?

• kocaelinde varmı bakmak lazım
    yardımcı olacakk paraf kartı olan arkadaş ( forumdaş ) aranıyor ......
  • quote:

Orijinalden alıntı: celtavigo

Bahçelievlerden beyazını aldım.

Bahcelievler de stokta daha var mi acaba? Ayrica renk secenegi neler?

• Paraf günüm geçerli mi arkadaşlar bu fiyatta o da geçerli ise süper 285 liraya geliyor :D
  • hangi mağazalarda var görebiliyormuyuz acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fagala

Antalyada iki mağaza var, ikisinide aradım biz kampanyaya dahil değiliz diyorlar. Böyle bir şey mümkünmü yada hangi mağazalar dahil onu nerden görebiliriz acaba.

Kendılerı almıstır kesın.

• paraf günüm geçerliymiş arkadaşlar bu kampanyada müş. hizmetlerinden öğrendim şimdi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.