Şimdi Ara

GOLD PREMIUMDA TRINA YOKMU ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az once gold aldım ama trina gelmedi bilgisi olan varmı ?

• bilmioyorum benim bildiğim alır almaz üyelği gelmesi gerek trina nın inn e bak yada relog yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okisht

bilmioyorum benim bildiğim alır almaz üyelği gelmesi gerek trina nın inn e bak yada relog yap
    nasıl aldıgını sorabilirmiyim premiumu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wejder

nasıl aldıgını sorabilirmiyim premiumu?

Alıntıları Göster
    clickbuy la paypal ın değişik versiyonu ama relogda yaptım her bişşiyide yaptım gelmedi ki benim arkadasda aldı aynı şekilde bende 5 dk sonra onada gelmedi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okisht

bilmioyorum benim bildiğim alır almaz üyelği gelmesi gerek trina nın inn e bak yada relog yap
    1. nasıl aldın cevap pls
    2. 1-) power up storeyi aç
    2-) my info
    3-) re charge histoyt yada onun altındaki biri olmalıyd dostum
    İNVERTORYNE GELiR

AMA NASIL ALDIN üYELiği? benimde ihtiyacım var last day 7

edit : İNVERTORYNE GELiR ekledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangersmile -- 18 Temmuz 2006; 20:46:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asasianss

clickbuy la paypal ın değişik versiyonu ama relogda yaptım her bişşiyide yaptım gelmedi ki benim arkadasda aldı aynı şekilde bende 5 dk sonra onada gelmedi..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: asasianss

nasıl değişik versiyonu ya bizim bilmediğimiz olanı söylermisin

• quote:

Orijinalden alıntı: dangersmile

quote:

Alıntıları Göster
    siz click buy ı bilmiyomusunuz ? power up store u acın orada click buy diyo zaten tıklayın üye olun click buy a paypala nasıl oluyosanız ama bende yapmayın trina araya gitti :)

• quote:

Orijinalden alıntı: dangersmile

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: dangersmile

quote:

ne deişiiki versionu adam gibi anlat yaw

• quote:

Orijinalden alıntı: wejder

quote:

Orjinalden alıntı: dangersmile

quote:

ne deişiiki versionu adam gibi anlat yaw

Alıntıları Göster
    Tek Yol Hide Ip ile...

• quote:

Orijinalden alıntı: DeviIish

Tek Yol Hide Ip ile...

Alıntıları Göster
    hocam yan charin varsa bide ona bak ona gelmis olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: eisberg22

hocam yan charin varsa bide ona bak ona gelmis olabilir

Alıntıları Göster
    Bugün gold premium aldim, bana da Trina gelmedi...
    Başka bu durumda olan var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: @dizzy

Bugün gold premium aldim, bana da Trina gelmedi...
    Başka bu durumda olan var mi?

Alıntıları Göster
    Bugün bende Gold aldım bir arkadaşımla ikimizede trina gelmedi ama 1 saat sonra bi abimiz aldı ona geldi

Hayret artık Power-Up Strode'de Bug Oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: nofearx

Bugün bende Gold aldım bir arkadaşımla ikimizede trina gelmedi ama 1 saat sonra bi abimiz aldı ona geldi

Hayret artık Power-Up Strode'de Bug Oluyor

Alıntıları Göster
    şu an düpe var. ve adamlar bu acığı kapatmadan trinalarınız size gelmeyecek sanırım.bu bir tahmin tabiki. olympiada sabah adamın biri 92 tane holy water off temple ı 1 mden koydu satışa. ve anvilin orada bus 750k ya kadar düştü dün akşam herkesde binlerce bus var. ve kime sorsam ucuza buldum tüm paramı yatırdım kar etmek için diyor. arkadaşım bile 1 tane rol ı 7500 bus karşılığında trade etti şimdi satacam diye debeleniyor. bakalım yine karışacak serverler ama ne zaman bilmem. kabak tadı vermeye başladı bu oyun artık. cz de nickini duymadığım bi ton asas türemeye başladı. warriorum 2206 ap ile bu yeni türeyen asaslara mak 350 demage vutuyorum bu oyunu bırakma zamanı geldi sanırım.

off be içimi döktüm kusura bakmayın. umarım trinalarınız en kısa zamanda gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: RingOfLife

şu an düpe var. ve adamlar bu acığı kapatmadan trinalarınız size gelmeyecek sanırım.bu bir tahmin tabiki. olympiada sabah adamın biri 92 tane holy water off temple ı 1 mden koydu satışa. ve anvilin orada bus 750k ya kadar düştü dün akşam herkesde binlerce bus var. ve kime sorsam ucuza buldum tüm paramı yatırdım kar etmek için diyor. arkadaşım bile 1 tane rol ı 7500 bus karşılığında trade etti şimdi satacam diye debeleniyor. bakalım yine karışacak serverler ama ne zaman bilmem. kabak tadı vermeye başladı bu oyun artık. cz de nickini duymadığım bi ton asas türemeye başladı. warriorum 2206 ap ile bu yeni türeyen asaslara mak 350 demage vutuyorum bu oyunu bırakma zamanı geldi sanırım.

off be içimi döktüm kusura bakmayın. umarım trinalarınız en kısa zamanda gelir.

Alıntıları Göster
    Gold Pre alanlar su an Trina BuG da ve yerine cs den ozur dileyip cash vercekler (500)

ayrıca senın dedıgın imkansız sız 2 ark almıssınız diger abiniz almış ona gelmiş size gelmemiş imkansız

• quote:

Orijinalden alıntı: SaShiGun

Gold Pre alanlar su an Trina BuG da ve yerine cs den ozur dileyip cash vercekler (500)

ayrıca senın dedıgın imkansız sız 2 ark almıssınız diger abiniz almış ona gelmiş size gelmemiş imkansız

Alıntıları Göster
    son noktayı koyayım,gelmeyen trina 1 saat önce geldi aynı zamanda aldığım arkadaşımada geldi yani biraz gecikmelide olsa geliyomuş öğrenmiş olduk.
  • quote:

son noktayı koyayım,gelmeyen trina 1 saat önce geldi aynı zamanda aldığım arkadaşımada geldi yani biraz gecikmelide olsa geliyomuş öğrenmiş olduk.

Alıntıları Göster
    ben de gold alacam korkuorum bu yüzden şöyle bi söylenti var 1 hafta sonra gelio diye ama kesin degil
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

sana ne kadar sürede geldi ben pazar akşamı aldım gold ama hala yok

• quote:

Orijinalden alıntı: ABORRR

quote:

sana ne kadar sürede geldi ben pazar akşamı aldım gold ama hala yok

Alıntıları Göster
    2 gün oldu alalı ve geldi,bekleyin biraz gelir sanırım gerci mail filanda attım ben..

• quote:

2 gün oldu alalı ve geldi,bekleyin biraz gelir sanırım gerci mail filanda attım ben..

Alıntıları Göster
    quote:

ya bende attım mail customer support a yazdım pazardan beri atmadığım takla kalmadı pişman ettiler beni madem ticaret anlayışları böyle bundan cok zor alırım üyelik yardım için saol

• quote:

Orijinalden alıntı: ABORRR

quote:

ya bende attım mail customer support a yazdım pazardan beri atmadığım takla kalmadı pişman ettiler beni madem ticaret anlayışları böyle bundan cok zor alırım üyelik yardım için saol

Alıntıları Göster
    ben aldım ve alır almaz geldi gold

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.