Şimdi Ara

Gold sikintisi ceken arkadaslara (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
2
Favori
1.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence senin bu isten cikarin var. Yoksa her mesaja cevap vermezdin, 'ben diyecegimi dedim alan alir almayan almaz' der kenara cekilirdin. Yok arkadaslarima gold sattim, kizlarla yedim gibi ucuz pazarlama numaralari yapmazdin.
    Akli olan almasin bu programi, para verip gold alsin daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sikici bir aile yemegindeyim diyim sana belki anlarsin neden cevap verdigimi

• Güzel addon yapmışlar mantıklı serveri analiz edip en kestirme yoldan gold kastırıyor adamlar bunda illegal bişey yok ki zaten
  • Hesabınızda authenticator yoksa bulaşmayın. Aslında hiç bulaşmayın böyle gereksiz addonlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazkiclizenci

Bana gore oyunlar zaman kaybi. Bizim okulda cok WoW oynayan vardi, bu yuzden bende bu programi kullanarak onlarin ustunden para kazandim. Acikcasi 18 yasima geldim evde oturup oyun oynamak bos geliyor bircogunuz karsi cikacak ama. Cocuklardan aldigim parayla disariya ciktim kizlarla falan yedim tabiiki onlarla her gecirilen zamanin benim cevremde karsiligi oluyor. Benim icin ondan aldigim haz cok daha guzel bu yuzden bana bu program cok akillica bir fikir gibi gelmisti.

Sizleri bilemem herkesin harcama ve dusunme tarzi farklidir herkesin dusuncesine saygi duyuyorum sirf bilmeyenler de gorsun diye koydum.

Biliriz biz bu kızlarla para yedim numaralarını
    Ne kadara mal oldu 1 saatlik masaj

• quote:

Hahahaha iste memleket bu yuzden bu durumda herkes kendini uyanik saniyor sen gider 60k alirsin sonra biter o 60k eline de baska biseyini alir tekrar para harcarsin. Bu program sonsuza kadar yaratiyor ama artik ister bakiin ister bakmayin hani cokta tin.

Bir daha buraya yazmiycam ama sunu bilinki herseyi bilmiyorsunuz bu konuya zaman harcadim 1 dk bile olsa buna saygi gosterilmesi gerektigini dusunuyorum.

Iyi aksamlar.

60k yı alıp çar çur mu harcıycam, ticaret yaparım, al-sat ile daha fazla kazanırım 60k olur sana 600k
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

quote:

Bana gore oyunlar zaman kaybi. Bizim okulda cok WoW oynayan vardi, bu yuzden bende bu programi kullanarak onlarin ustunden para kazandim. Acikcasi 18 yasima geldim evde oturup oyun oynamak bos geliyor bircogunuz karsi cikacak ama. Cocuklardan aldigim parayla disariya ciktim kizlarla falan yedim tabiiki onlarla her gecirilen zamanin benim cevremde karsiligi oluyor. Benim icin ondan aldigim haz cok daha guzel bu yuzden bana bu program cok akillica bir fikir gibi gelmisti.

Sizleri bilemem herkesin harcama ve dusunme tarzi farklidir herkesin dusuncesine saygi duyuyorum sirf bilmeyenler de gorsun diye koydum.

Biliriz biz bu kızlarla para yedim numaralarını
    Ne kadara mal oldu 1 saatlik masaj

Hahahahah kanka karsiladi iste kazandiklarim

• quote:

Orijinalden alıntı: zenciboy

Güzel addon yapmışlar mantıklı serveri analiz edip en kestirme yoldan gold kastırıyor adamlar bunda illegal bişey yok ki zaten

Evet abicim ama anlasilamiyoruz hatta kotu oluyoruz. Neyse yolumuza bakalim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ethilieñ

quote:

Hahahaha iste memleket bu yuzden bu durumda herkes kendini uyanik saniyor sen gider 60k alirsin sonra biter o 60k eline de baska biseyini alir tekrar para harcarsin. Bu program sonsuza kadar yaratiyor ama artik ister bakiin ister bakmayin hani cokta tin.

Bir daha buraya yazmiycam ama sunu bilinki herseyi bilmiyorsunuz bu konuya zaman harcadim 1 dk bile olsa buna saygi gosterilmesi gerektigini dusunuyorum.

Iyi aksamlar.

60k yı alıp çar çur mu harcıycam, ticaret yaparım, al-sat ile daha fazla kazanırım 60k olur sana 600k

Tamam sen dunyanin en iyi oyuncususun, WoWcu babasin sen. Devam et abicim isim bitti burda benim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ethilieñ

quote:

Iyi aksamlar.

Tamam sen dunyanin en iyi oyuncususun, WoWcu babasin sen. Devam et abicim isim bitti burda benim.

Zihinsel engelin olmadigina gore o mesaji gayet de anlayabilirsin, ben orada oyun bilgisiyle ilgili tek kelime etmemisim. Diyorum ki sana al sat yaparak parami artiririm, sen diyosun ki bana en iyi wow oyuncususun. Once oku, anla sonra gel. Gelmis burada addonun reklamini yapiyo

• Golda neden para veriyo insanlar anlamıyorum ben harbi bu oyunu bilmiyorum demekki, mesleği 525 yaptın mı ister istemez goldun oluyo olan goldda herşeyini karşılıyo oyunda.
  • Saf mısınız arkadaşım adam gibi auction house addonu yükleyin ve sahip olduğunuz mesleklerin takibini yapın zaten 2güne kalmaz neyin para edip etmediğini , zaman kaybı olup olmadığını anlarsınız. Ayrıca o kadar parayı anca satacaksanız kasarsınız ki bu da emeğinizi karşılamaz veya patch başında raidden düşen boeleri almak için kullanırsınız ki o da bis item değilse akıl karı değil.
  • sazan. avi
  • Ben 85 e genele kadar en fazla 3k gold ile dolanıyordum 85 de mesleklerimi kastım haftada ortalama 15k gold yapıyorum mesleklerim alch. ve herb. 37 dolar veripde bu programı almam, zaten oyunu öğrendikten sonra ne para ediyor anlıyorsun. Ayrıca benim 200k goldum olsa ne yapıcam
  • O kadar altın sevdalısı olanlar şu oyunda altınla ne yapıyolarsa söylesinler bilelim ya?
    Ha diyorsanız ki meslekleri geliştirmek için gerekli itemleri AH'den gold ile alıyoruz o zaman zaten oyunu oynamayın çünkü zevkini almıyorsunuz demektir.
    400K gold nedir abi? Kimin ne işine yarar 400K gold?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vuskas

O kadar altın sevdalısı olanlar şu oyunda altınla ne yapıyolarsa söylesinler bilelim ya?
    Ha diyorsanız ki meslekleri geliştirmek için gerekli itemleri AH'den gold ile alıyoruz o zaman zaten oyunu oynamayın çünkü zevkini almıyorsunuz demektir.

herkes senin gibi düşünmek zorunda değil. adam belki mop çıkınca parayı bastırıp hemen alıcak boe itemleri, gemleri, enchantları. belki 200k gold verip tcg mount alacak. sen parayı harcayacak yer bulamıyorsun diye herkes senin gibi züğürt mü gezsin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: faaty

quote:

O kadar altın sevdalısı olanlar şu oyunda altınla ne yapıyolarsa söylesinler bilelim ya?

herkes senin gibi düşünmek zorunda değil. adam belki mop çıkınca parayı bastırıp hemen alıcak boe itemleri, gemleri, enchantları. belki 200k gold verip tcg mount alacak. sen parayı harcayacak yer bulamıyorsun diye herkes senin gibi züğürt mü gezsin?

Çok ihtiyacım olursa verir parasını alırım zaten.
    Ama 37$ gibi bir rakamı bu programa verip böyle ölü bir yatırım yapmam.
    Sen yapar mısın?

• Parayı ne yapıyosunuz diyenler bana verebilir 1k'dan fazlasını. Tcg mountu yok bende hiç.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kril

Parayı ne yapıyosunuz diyenler bana verebilir 1k'dan fazlasını. Tcg mountu yok bende hiç.

ahauhauahuah bu iyiydi :D
  • quote:

Ben soyliyim arkadaslar,

Benim gibi koleksiyonerseniz transmorg set, pet, mount aliniyor gold ile. 400k degil 400m gold olsa ben alacak sey bulurum. Eger oyunun normal tarafi ile ilgileniyorsaniz dediginiz gibi repair, gem ve ench gibi elzem durumlar disinda asiri bir gold ihtiyaci yok. Ben nasil bu kismini anliyorsam bahsettigim diger yaninida sizlerin anlamasi lazim. Ozetle zevkler ve ernkelr tartisilmaz.

Bu tur addon dur rehberdir tamamen hikaye. Adamin boyle bir bilgisi olsa bunu neden 37 $ satsin ki gider kendi kazanir kazandigi gold ile bundan cok daha fazla para kazanir. Cem Yilmazin dedigi gibi adam ucabiliyor olsa peygamberligini ilan ederdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@hFeL -- 3 Eylül 2012; 15:02:07 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.