Şimdi Ara

Gold sikintisi ceken arkadaslara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
2
Favori
1.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar, internette bir addon kesfettim ve sizlere de bunu tanitmak istiyorum.

Gold sikintisi cekiyorsaniz 37$ ucreti, aliyorsunuz ve o anda size oyun icinde yatirim yapabileceginiz seyleri gosteriyor.

Begenmiyorsaniz 60 gun geri iade kabul ediyor. Soru bile sormuyor neden iade istiyorsun diye. Ben aldim size de tavsiye etmek istedim.

Video daha iyi anlatir diye dusunuyorum:

http://www.youtube.com/watch?v=MNvrT8hRNZg

Videonun altinda internet sitesi var baska kullanicilarin yorumlarini da gorebilirsiniz.

Saygilar, iyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazkiclizenci -- 31 Ağustos 2012; 18:28:59 >

• ss isteriz !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monkey D Luffy

ss isteriz !

Neyin SS'i?

Videoda gosteriyor iste nasil kullanildigini neresini cekeyimki size?

http://minus.com/ljHxgcZPKkpyP

Program bu.
  • Buna gercekten 37 dolar verenin aklindan supeliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben verdim abisi gayette memnunum programla 500k yaptim 3 haftada ve okuldaki cocuklara sattim gayet de karliydi valla ve programa sahip oldukca limit yok updateler falan hep bedava uzun suredir kullaniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazkiclizenci

quote:

ss isteriz !

Neyin SS'i?

Program bu.

Tam ismini alabilir miyim addonun ?
  • azıcık araştırsan kesin torrenti vardır bunun virüssüz güzelcene :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaslar bi bakin
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hünerli

quote:

quote:

ss isteriz !

Neyin SS'i?

Program bu.

Tam ismini alabilir miyim addonun ?

Tycoon isimli bir addon.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zyph

azıcık araştırsan kesin torrenti vardır bunun virüssüz güzelcene :D

Torrenti var ama surekli update cikariyorlar ve surekli bulamazsin torrenti. Bulayim derkende virus yuvasi olur torrentlere guvenmiyorum acikcasi.

Neyse sizler icin yaptim videoda izleyebilirsiniz videonun altinda satin alma sayfasi var programin isteyen ordan da alabilir kafaniza gore.

Iyi oyunlar herkese
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zyph

azıcık araştırsan kesin torrenti vardır bunun virüssüz güzelcene :D

Torrenti var ama surekli update cikariyorlar ve surekli bulamazsin torrenti. Bulayim derkende virus yuvasi olur torrentlere guvenmiyorum acikcasi.

Neyse sizler icin yaptim videoda izleyebilirsiniz videonun altinda satin alma sayfasi var programin isteyen ordan da alabilir kafaniza gore.

Iyi oyunlar herkese

Torrent linki var mı ya elinde? Yarım saattir arıyorum adam akıllı bulamadım.
  • t0rrent link pm alabilirmiyim bende?

edit:lazımsa zamunda üyeliğimide veriyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Br00klyn28Banned -- 31 Ağustos 2012; 19:28:40 >
  • Yahu şu oyunda neden golda ihtiyaç duyuyorsunuz? Hayır yani nereye harcıyorsunuz onu da anlamadım ki? Oyuna gold ile alınacak bir şeyler mi eklediler?
    Ayrıca o programlar/rehberler tamamen hava-cıva. Biraz ah takibi yapın; bakın mop gelecek. Skinning kasıp deri toplayın, Herbalism kasıp çiçek toplayın, Fishing kasıp balık tutun, Enchanting kasıp elinize geçeni disenchant edin. MoP başlarında bunlardan para gelir gelirse.
    Al sana taktik. 37$ bana ver desem verecek misin?
  • Torrent yok beyler aldim ben parasiyla ama tavsiye etmem torrent. Size kalmis.
  • 37 dolar çok para, underminejournal de takip edilebilir ona verilecek parayla.
    Yine de senin işine yaradıysa sorun yok tabi.
  • Ben bu programla dedigim gibi 3 hafta gibi bir surede gunde en fazla 2 saat bilgisayar basinda oturarak 500k kazandim. Hepsini de arkadaslarima sattim. Yani benim icin pek problem olmadi ucredi en azindan 10 a katladim kazandigim parayi cunku.

• Ona o kadar para vereceğinize 50k gold alına biliyor 50k gold ile bütün meslekler kasılır alınacaklar alınır para derdi kalmaz.Hem bu kadar para derdi nedir bu oyunda anlamıyorum benim farm item alıp satma ah al sat mantığım olmadı halde 9 tane 85 karakterim sadece 2 tanesinin 280 uçmaları açık gerisinin 310 açık hepsinde elle tutulur meslek var 67k gold bir şekilde birikmiş.
  • Bana gore oyunlar zaman kaybi. Bizim okulda cok WoW oynayan vardi, bu yuzden bende bu programi kullanarak onlarin ustunden para kazandim. Acikcasi 18 yasima geldim evde oturup oyun oynamak bos geliyor bircogunuz karsi cikacak ama. Cocuklardan aldigim parayla disariya ciktim kizlarla falan yedim tabiiki onlarla her gecirilen zamanin benim cevremde karsiligi oluyor. Benim icin ondan aldigim haz cok daha guzel bu yuzden bana bu program cok akillica bir fikir gibi gelmisti.

Sizleri bilemem herkesin harcama ve dusunme tarzi farklidir herkesin dusuncesine saygi duyuyorum sirf bilmeyenler de gorsun diye koydum.

• quote:

Bana gore oyunlar zaman kaybi. Bizim okulda cok WoW oynayan vardi, bu yuzden bende bu programi kullanarak onlarin ustunden para kazandim. Acikcasi 18 yasima geldim evde oturup oyun oynamak bos geliyor bircogunuz karsi cikacak ama. Cocuklardan aldigim parayla disariya ciktim kizlarla falan yedim tabiiki onlarla her gecirilen zamanin benim cevremde karsiligi oluyor. Benim icin ondan aldigim haz cok daha guzel bu yuzden bana bu program cok akillica bir fikir gibi gelmisti.

Sizleri bilemem herkesin harcama ve dusunme tarzi farklidir herkesin dusuncesine saygi duyuyorum sirf bilmeyenler de gorsun diye koydum.

Tabi tabi tabi tabi tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hünerli

quote:

Bana gore oyunlar zaman kaybi. Bizim okulda cok WoW oynayan vardi, bu yuzden bende bu programi kullanarak onlarin ustunden para kazandim. Acikcasi 18 yasima geldim evde oturup oyun oynamak bos geliyor bircogunuz karsi cikacak ama. Cocuklardan aldigim parayla disariya ciktim kizlarla falan yedim tabiiki onlarla her gecirilen zamanin benim cevremde karsiligi oluyor. Benim icin ondan aldigim haz cok daha guzel bu yuzden bana bu program cok akillica bir fikir gibi gelmisti.

Tabi tabi tabi tabi tabi

37 doları verip bu addonu alıcağıma 60 liramı verip 60k gold alırım

• Hahahaha iste memleket bu yuzden bu durumda herkes kendini uyanik saniyor sen gider 60k alirsin sonra biter o 60k eline de baska biseyini alir tekrar para harcarsin. Bu program sonsuza kadar yaratiyor ama artik ister bakiin ister bakmayin hani cokta tin.

Bir daha buraya yazmiycam ama sunu bilinki herseyi bilmiyorsunuz bu konuya zaman harcadim 1 dk bile olsa buna saygi gosterilmesi gerektigini dusunuyorum.

Iyi aksamlar.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.