Şimdi Ara

GOLD VEYA PLATİNİUM GÜÇ KAYNAĞI ÖNERİSİ OLAN VARMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Platinium veya gold güç kaynağı alacam 600 ila 800 watt arası önerisi olan varmı 400 lirayı geçmesin

• ..seasonic ürünlerine bir bakın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: awaqado

..seasonic ürünlerine bir bakın derim
    Psu denince direkt Evga alınır geçilir bence. 2 lira fazla verin Evga alın.

• İngilizcem yok amazondan nasıl alınır bilmiyorum bana yardımcı olacak biri varmı
  • Amazon rehberi konusu vardi forumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProVival

Amazon rehberi konusu vardi forumda
    banka hesabımda dolar yok türk lirası var korkuyorum birde sorun çıkarsa bilen biri yardımcı olsa
  • ihtiyar29 İ kullanıcısına yanıt
    pm attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihtiyar29

banka hesabımda dolar yok türk lirası var korkuyorum birde sorun çıkarsa bilen biri yardımcı olsa

Amazon otomatik olarak çeviriyor fakat amazonun dolar tl çevirmesi 3.01 di en son eğer banka hesabın dolar tl çevirme destekliyorsa 2.8 2.9 gibi birşeyden alırsın diye düşünüyorum fakat dolar olmasada amazon onu senden tl olarak alıyor kendisi dolara çeviriyor yani sorun olmaz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProVival

quote:

Amazon otomatik olarak çeviriyor fakat amazonun dolar tl çevirmesi 3.01 di en son eğer banka hesabın dolar tl çevirme destekliyorsa 2.8 2.9 gibi birşeyden alırsın diye düşünüyorum fakat dolar olmasada amazon onu senden tl olarak alıyor kendisi dolara çeviriyor yani sorun olmaz .

Alıntıları Göster
    psu konusunda evga,seasonic,fsp,high power,corsair gibi firmalar gayet iyi

400 tl'ye platinium psu sadece amazon'da bulabilirsin fiyatıda tam 400 tl'ye gelmeyebilir kur farkı, gümrük vergisi falan 400-450 tl arası bir fiyata gelir

• Bu fiyata gold falan bulamazsım malasef. Bulsanda benim verdiğim brpnza yakındır. Piyasaya göre 60 tl falan ucuz. Aynı ürünü.kendim kullanıyorum. 744 watt güç üretiyor. Nerdeyse gold ile aynı. Tavsiye ederim. Parasını çok hakediyor. Seasonıc zatwn daha ne olsun. Bunun dışında hıgh powerda olavilir. @ihtihttp://www.teknobiyotik.com/seasonic-m12ii-80-plus-bronze-750w-aktif-pfc-moduler-guc-kaynagi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmlhyt -- 12 Aralık 2015; 22:39:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlhyt

Bu fiyata gold falan bulamazsım malasef. Bulsanda benim verdiğim brpnza yakındır. Piyasaya göre 60 tl falan ucuz. Aynı ürünü.kendim kullanıyorum. 744 watt güç üretiyor. Nerdeyse gold ile aynı. Tavsiye ederim. Parasını çok hakediyor. Seasonıc zatwn daha ne olsun. Bunun dışında hıgh powerda olavilir. @ihtihttp://www.teknobiyotik.com/seasonic-m12ii-80-plus-bronze-750w-aktif-pfc-moduler-guc-kaynagi.html
    bu fiyata (396 tl) amazon'dan 80 plus platinium psu aldım

Bu fiyata gold falan bulamazsım malasef,
    dediğin için yazıyorum türkiye şartlarında kesinlikle bulamazsın o konuda %100 haklısın, ama amerika da durum farklı

http://www.webdenal.com/high-power-hpm-750gd-f14c_714640.html

bu ürün konusunda çok araştırma yaptım ama hiç bir yerde incelemesi yok, firma sağlam güvenilir ama insan bir tedirgin olabiliyor nasıl kapasitör kullanılmış, hot,cold testleri nasıl, fan yapısı nedir soru işareti açıkcası, kötü bir psu demiyorum sadece incelemesinin olmaması kötü bu devirde psu alınacaksa en azından kitguru,jonnyguru gibi sitelerde incelemeleri olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 12 Aralık 2015; 23:42:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

bu fiyata (396 tl) amazon'dan 80 plus platinium psu aldım

Bu fiyata gold falan bulamazsım malasef,
    dediğin için yazıyorum türkiye şartlarında kesinlikle bulamazsın o konuda %100 haklısın, ama amerika da durum farklı

http://www.webdenal.com/high-power-hpm-750gd-f14c_714640.html

bu ürün konusunda çok araştırma yaptım ama hiç bir yerde incelemesi yok, firma sağlam güvenilir ama insan bir tedirgin olabiliyor nasıl kapasitör kullanılmış, hot,cold testleri nasıl, fan yapısı nedir soru işareti açıkcası, kötü bir psu demiyorum sadece incelemesinin olmaması kötü bu devirde psu alınacaksa en azından kitguru,jonnyguru gibi sitelerde incelemeleri olmalı

Tabikide alabilirsin. Sorun yok. Hatta türkiye değildw başka avrupa ülkesinde olsan daha ucuza alınır diye tahmin ediyorum. Herneyse hıgh power için inceleme falan şu bu yok demişsin. Psudan pek anlamam. Yani işin detayını pek bilmem. Zaten ben seasonic önerdim. Başka marka almamda. Sonuç olarak isteyen istediği yerden alır. Ama gold ama platinyum ;) zaten.bir çok.insanın bundan hbri bile yok.

• quote:

Platinium veya gold güç kaynağı alacam 600 ila 800 watt arası önerisi olan varmı 400 lirayı geçmesin

2 gün önce bunu siparis verdim. n11 indirimi ile 333 Tlye denk geldi. 750W 62 Amper tam modüler.stokta bir tane var.

http://m.n11.com/seasonic-sea-m12ii-750-evo-editionz-80bronze-750w-guc-kaynagi-P12829831
  • Dostum gönderdiğim linkteki ürünleri almani şiddetle tasviye ederim. Buradan alacağın bütün güç kaynaklarından daha iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.ED

Dostum gönderdiğim linkteki ürünleri almani şiddetle tasviye ederim. Buradan alacağın bütün güç kaynaklarından daha iyidir.
    bunu aldım veysel bey aracılığıyla

http://www.amazon.com/E...-Warranty/dp/B017HA3SQ8
  • ihtiyar29 İ kullanıcısına yanıt
    banada yardımcı olabilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: isacomak

banada yardımcı olabilirmisiniz
    veysel bey e pm at
  • Hayırlı olsun dostum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.