Şimdi Ara

Gold Wireless Stereo Headset 76.79$ = 222TL Güncel 10.07.2016 (131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.734
Cevap
32
Favori
71.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vallaha iyi ki aldık Amazon'dan. Bekledik ve kazandık ulaşsa da bi an önce denesek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler yeniden düşer mi 49,90'a ? Bekleyelim mi ,her saat mi bakalım ne yapalım Yoksa iş işten geçti mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle1903ss

Beyler yeniden düşer mi 49,90'a ? Bekleyelim mi ,her saat mi bakalım ne yapalım Yoksa iş işten geçti mi ?

2 gün sonra düşme ihtimali var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

Orijinalden alıntı: eagle1903ss

Beyler yeniden düşer mi 49,90'a ? Bekleyelim mi ,her saat mi bakalım ne yapalım Yoksa iş işten geçti mi ?

2 gün sonra düşme ihtimali var.

Cyber Monday icin mi diyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: honestboy

Cyber Monday icin mi diyorsunuz?

Evet. Düzenli olarak takip etmekte fayda var.
  • Bu saatten sonra zor. BF de alacaktınız. Cyber Monday çok uzun sürmeyecek hadi amazonda sürse de BF gibi değil her gün takip ediyorum gelen indirimleri. Ama yine de Türkiye fiyatından düşük yani 50$ı beklemeyin alın derim
  • Indirim Cuma gunu yoktu, ben indirimi duydugumda ne yazikki fiyati coktan yukselmisti. Yarin takip edelim, aslinda 500p fiyati 3 dolar dusse direk ona atliyicam ama bu haliyle ekstra bir 16$ daha giriyor.

• Aragonit. kullanıcısına yanıt
    Keske g35 alsaydib indirimde 50 dolar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünün fiyatı kargo ve gümrük vergisi toplamından sonra düşüyor hediye çeki tutarı. Gümrüğe girmemesi için ürünün ham fiyatı 80 usd den düşük olması şart

• sametjohan S kullanıcısına yanıt
    oda güzelmiş görmedim valla acele ettim hocam sony e kızınca silver alcaktım yoksa
  • Kulaklığı 1 yıldır kullanıyorum tavsiye ederim
  • beyler bende Turtle Beach Ear Force Stealth 400p var gecen sene aldim amazondan da ps3 kullaniyorum . hafta cici ps4 gelecek onda da sorunsuz kullanabilirim degil mi bu kulalkligi ?
  • Cyber Monday dolayısıyla Amazon'da tekrar 69.99$ düşmüş. Üstelik grisi de 79.99$'a kadar düşmüş, gümrüğe takılmıyor yani Mavisi daha da düşebilir, alacak olanlar takipte kalsın.

• TaKo kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten 49 dolardan 69 'a çıkmıştı. Tekrar düşme olmadı.
  • Prestigi10 kullanıcısına yanıt
    evet kullanabilirsin.

bu arada turtle beach ve sony nin kulaklıkları ps4 de işe yarıyor. logitech in desteği yok malesef. normal kulaklık gibi çalışıyor konsolda. 7.1 falan alamıyosunuz yani düz stereo kulaklık gibi iş görüyor ve sesi çok az veriyor. Bilginize
  • Saolun hocam. Öpuyorum ellinizden. iyi dersler.. :)))

• Yarım saat sonra kulaklık indirime girecek. Uygulamadan gördüm, indirim miktarını göremedim.

• 50 dolara düşecek gene
  • Fiyati 50$ 'a düşecek 25dk geri sayıyor.

• arkadaşlar kuru neden yüksek hesaplıyor normalde 61,90 dolar 180tl yapıyor ama sepette son aşamada 190tl istiyor?
  • 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.