Şimdi Ara

Gold Wireless Stereo Headset 76.79$ = 222TL Güncel 10.07.2016 (137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.734
Cevap
32
Favori
71.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Merhaba, ben de bu kulakligi kullanmaktayim. Kulakligi haziran ayinda (ilk sahibi de ocak ayinda almis) forumdan 2.el bolumunden 200 tl ye almistim.

Kulaklik cidden cok iyi. Cok kullanimda kulak bolgesini tabi ki terletiyor. Tek eksisi bu diyebilirim. En sevdigim olay ise , ben de 1216 seri ps olmasina ragmen, cihaz cok ses yapiyor( kompresorle 2 hafta da bir temizlememe ragmen) Fakat bu kulakligi taktiginizda, Ne cihaz sesi ne de baska birsey duymuyorsunuz genelde ve bu sizi oyunun icine daha da girmenizi sagliyor.

Ben de 4+1 creative ses sistemi olmasina ragmen bazen ev halkindan uyari alabiliyorum yada biri geldiginde tabi o ses siddetini hissetmek icin ses acamiyorum. Bu kulaklik hayatimi kurtariyor diyebilirim. Cok rahat hissetiyor. (Belirli bir saatten sonra degil)

Ben 2.el aldim ve bazi olumsuz seyler deneyim ettim( saticinin usb stick i kutuya koymayi unutmasi gibi) o yuzden size kafaniz rahat olmasi icin sifir almanizi oneririm. Tabi bu butceye bakar ama Bu kulaklik isi tamamen 2.el bir seye almamin bundan sonra onune gecti.

Ben olumlu konusabilirim . Sarj suresi dun tuttum. 15.11 kusur de tam sarjdan cikarttim ve 23 kusurlerde sarj out sesini aldim. Tabi surekli kullanmadim ama ortalama 5,5 saat sarj suresi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam mikrofon kalitesi nasıl peki ?sanırım o konu ile ilgili bir problem yaşamışsınız . Bir de bilgisayarda performansı nasıl çok sık olmasa da pc için ce kullanacağım bu kulaklığı.

• ejdragzpk kullanıcısına yanıt
    Pc icin birsey diyemem. Zaten kablosuz oldugu icin pc de buyuk ihtimal kablolu kullanip, surround sistemini kullanamayacaksiniz.

Mic ise idare eder diyorum.

• Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum bu ürünü. Ben de izlenimlerimi paylaşmak isterim.

Konfor: Kulaklığın kulağa oturan süngerleri ve kafa bandı oldukça rahat. Uzun süreli kullanımda dahi rahatsızlık vermiyor. Bazı arkadaşlarımızın söylediği gibi, sadece biraz terleme yapıyor. O da ciddi bir problem oluşturmuyor.

Şarz Süresi : Kulaklığın en güçlü yönlerinden birisi uzun pil ömrü diyebilirim. Şarjı gerçekten uzun süre gidiyor. Test etmedim ancak beni oldukça tatmin ediyor açıkçası.

Ses Kalitesi: Gelelim en can alıcı kısıma. Gözlemlediğim kadarıyla, bu kulaklığı kullanan kişileri çoğu eğer kullandıkları ilk kulaklık bu ise kalitesinden memnun kalıyorlar. Benim de kullandığım ilk kulaklık bu. Örneğin BF4 oynarkenki ses kuvveti, bassları gayet yeterli. Ama daha üst segment kulaklık denemiş kişiler Gold'u biraz zayıf buluyor.

Benim için ise performansı oyundan oyuna değişiyor. Mesela GTA'da kullanırken çok kötü bir performans sergilerken BF, Last of US ve UC gibi oyunlarda coşuyor.

-----------

Şuan 220 civarına düşmüş fiyatı. Bu fiyatı kesinlikle hak eden bir kulaklık bana göre.

Yurtdisina gidip 180/190 tl araliginda alabileceksen hic dusunme al fiyat performans canavari bir alet ben 185 tl ye almistim. Ama yok yurt disina gidemem buralardan almak zorundayim diyorsan alma bu aletin maksimum ederi 199 tl dir. Kullanilan malzeme kesinlikle kalitesiz. Iki yil icinde kendini heder ediyor alet. Ses kalitesi ne kotu nede cok iyi eger ilk kulakligin olacaksa memnun kalirsin ama daha otesi yok. Daha once daha kaliteli kulaklik kullandiysan elini bile surme bukulakliga memnun kalma ihtimalin bile yok. Son olarak 300 tl falan verilmez almayi hic dusunme bile.

• Dennis Jr kullanıcısına yanıt
    daha önce logitech 930 kullandım ama ps4 de ses vermiyordu doğru düzgün pc tarafında kullandım onun da sağ kulağı bozuldu durduk yere nasıl oldu hiç anlamadım kablolu kulakların problemi sanıyordum bu durumu . O kulaklık efsaneydi benim için cs falan oynuyorduk duvarın arkasında adamın silahını değiştirdiğini duyabiliyordum. adamı görmeden yediğim kurşunlar sayesinde bir çok kez yerimden sıçramışlığım var
    Peki sizce kara cuma indirimlerini bekleyip 200 lira civarına amazondan getirtmeli miyim ?
    ya da acaba sizin bu aralıklarda önerebileceğiniz bir kulaklık var mı ?
    yine forumda denk geldim turtle beach ear force stealth 500p var 100 dolar şu an amazonda bu kulaklık hakkın da bilginiz var mı ?
    kusura bakmayın soru yağmuruna tuttum sizi de

Kulaklik guzel sey paraya kiyip en iyilerden birinin alinmasi gerekir bence. İki sene once ilk kulakligim olacagi icin cok ustelememistim ama suan kulaklik alacak olsam astro a50 almaya calisirdim 😂

• Dennis Jr kullanıcısına yanıt
    300 dolar şu an o beni biraz aşıyor ama ben de sizin gibi düşünüyorum iyisini almak lazım
  • Gold Wireless satıyorum ilgilenenler dükkanımdan ilana bakabilir, pazarlık yaparız.

• Bende yeni aldım bir şey sormak istiyorum. Sarj bitimine yakın kabloyu takıp oyuna devam ediyorum. Ama sanırım kablolu durumda iken mute çalışmıyor. Mute çalıştırmanın bir yolu var mı acaba.
  • Şarj bitince kulaklığı Dualshock'a bağlayıp mı devam ediyoruz? Öyle yapıyorsak 7.1 Virtual kablolu şekilde de devam ediyor mu?
  • Laptopun yanında hediye gelen Beats Solo 2 Wireless kulaklığım ve satmayı düşündüğüm için kutudan çıkarıp denemedim. Lakin satmayıp kullansam acaba; sizce Gold Wireless 7.1 kadar verimli olabilir mi PS4'te, sonuçta müzik dinlemek için üretilmiş bir kulaklıktan bahsediyoruz. ?
  • uygun fiyata satan bir yer bilen var mı? artık kulaklıkla oynamayı düşünüyorum da
  • arkadaşlar kulaklığın fiyatı şu an amazonda 68 dolar olarak görünüyor. Şimdi alsam bana toplamda kaça malolur bir bilgisi olan var mı? hepsisony de fiyat 439 TL olarak görünüyor. burada bir hayli ucuz geldi.

https://www.amazon.com/PlayStation-Gold-Wireless-Stereo-Headset-Black/dp/B00HVBPRUO/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1487881435&sr=8-1&keywords=playstation+4+gold+wireless+headset

• 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.