Şimdi Ara

Gold Wireless Stereo Headset 76.79$ = 222TL Güncel 10.07.2016

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.734
Cevap
32
Favori
71.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu Son Güncelleme Tarihi : 10.07.2016

Sipariş öncesi bakmak isterseniz işte Kablosuz kulaklığın Çalıştığı Platformlar;

HİÇ BİR TELEVİZYONDA ÇALIŞMIYOR !!!
    PlayStation 4
    PlayStation 3
    PlayStation Vita
    PC/MAC* ( PC Kablosuz kullanırken usb 2.0 çıkışında bazen ses dalgalanması yaşandığı söylenmektedir. 3.0 çıkışınız varsa sorunsuz çalışır.)
    Mobil cihazlar* OTG kablo ile android cep telefonunda kablosuz çalışıyor.
    Yani yaklaşık 10 tl fiyatla cep telefonculardan alacağınız OTG kabloya kulaklık adaptörünü taktığınızda kulaklığınızı cep telefonu üzerinden kablosuz olarak kullanabiliyor ve telefon görüşmesi yapabiliyorsunuz. fakat telefon çalarsa kulaklıktan zil sesi gelmiyor
    *Tüm mobil cihazlar için desteği yoktur..
    **7.1 Virtual Ses sistemi sadece Playstation 3 ve Playstation 4 için çalışmaktadır

OTG KABLO
     Gold Wireless Stereo Headset 76.79$ = 222TL  Güncel 10.07.2016

Gümrük sınırı ülkemizde 75 euro 'dur yani 239 TL (kargo ücreti gümrük fiyatına tabii tutulmaz sadece ürün fiyatına bakılır)
    (kur fiyatı 10.07.2016'e göre çevirerek yazdım)

GOLD WIRELESS (KABLOSUZ) (Amazon.com stok linki);

7.1 Virtual Surruond ses özelliğine sahip kulaklık, üzerinde görünmez bir mikrafon bulunmakta ayrıca mikrafon'un gürültü engelleyici özelliği bulunmakta yani sadece sizin sesinizi karşıya iletir filtresi var, Companion App(kulaklık uygulaması) marketten indirilip kendiniz ses profilleri yaratabilirsiniz, Konforlu yapısı hafifliği ile ağrı yaratmaz. Kablosuz olarak çalışan bu kulaklık yaklaşık 8 saate kadar çalışabilir. Full şarj olma süresi 3 ila 3,5 saat sürer. Çalıştığı platformlar; PC-PS3-PS4-PSVITA-Akıllı telefonlar. (7.1 ses desteği sadece ps3 ve ps4 için geçerlidir içerisinden 3,5mm jak kablosu çıkar telefon ve psvita bağlantısı için kulllanılır)

LİNK:
    www.amazon.com
    Amazon.com: Gold Wireless Stereo Headset - PlayStation 4: Wireless Stereo Headset: Video Games
    http://www.amazon.com/Gold-Wireless-Stereo-Headset-playstation-4/dp/B00HVBPRUO/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1391945822&sr=8-1&keywords=gold+headset

Eğer fiyat dediğim gibi değilse ürünü başka bir satıcı satıyor amazon.com aracıdır o zaman;
    Linki açınca sağ tarafta more buying choices seçeneği altında amazon.com yazanı add to cart yapacaksınız.

10.07.2016 fiyatı ; ( 76,79 $ Dolar )

9-16 gün içinde teslim Normal kargo (15.48 $ dolar ) Toplam: 92,97 $ Dolar = 268 TL [TAKIPLI: Yurt dışında i-parcel firması taşır.Eğer üyelik bilgilerine tc kimlik girmediyseniz size yola çıkınca mail gelir ve tc kimlik bilginizi girmenizi ister. Yurtiçinde PTS kargo taşıyor, genelde yurtiçi kargoya teslim eder]

2-4 gün içinde teslim Hızlı kargo ( 41.27 $ dolar ) Toplam: 118,06 $ Dolar = 341 TL [TAKIPLI:Yurt dışında ve yurt içinde DHL ya da UPS kargo taşır. Kapınızda TC kimlik numaranızı alarak teslim eder]

ÜRÜN TARAFINIZA BU ŞEKİLDE ULAŞACAKTIR;

Türkiye'de bulunan resmi sony satış linkleri;

Hepsisony.com (Sony yetkili ürün satıcısı) link;

https://www.hepsisony.com/
    SONY CENTER - Türkiye'nin İlk Sony Center Merkezi - Sony Premium Seller - Hepsisony.com
    http://www.hepsisony.com/?urun-7096-sony-ps4-wireless-headset

Btsony.com (Sony Yetkili Ürün satıcısı) link;

Tombala Siteleri Giriş Adresleri | Tombala Nasıl Oynanır?
    Sayfa bulunamadı - Tombala Siteleri Giriş Adresleri | Tombala Nasıl Oynanır?
    http://www.btsony.com/asp/product/3679/Sony-PS4-Wireless-Headset-Kablosuz-Kulaklik

AŞAĞIDA YAZILANLAR GOLD WIRELESS STEREO HEADSET İÇİNDİR;

KULAKLIK FORMATLAMAK;

1- Wireless adaptörünü ps4 sisteminize takın (ps4 çalışıyor olacak)
    2- small pin (iğne ucu) ile adaptör üstündeki delikten 1-2 saniye basın
    3- Kulaklık Kapalıyken Mute ve VSS tuşlarına basılı tutun
    4- Mute ve VSS tuşlarına basılı tutarken kulaklığı 1 ya da 2 numaralı pozisyona getirerek açın.

içinden; Start Guide, 1 adet bez çıkıyor kıvırıp içine koyabilmek için, 1 adet usb kablo (şarj edebilmek için), 1 adet jak kablosu (telefon psvita ve pc'ye bağlamak için diyebiliriz) ve birde kablosuz çalışmasını sağlayan ps4 ve ps3'ün önüne takacağımız usb cihaz..

Cihaz üzerinde hangi tuş ne işe yarıyor ?

Açma kapama tuşu diye saydığımız 2 - 1 - off yazan tuş var, kulaklığın programını psn store'dan indirip 2 yazan kısma kendi ayarlarımızı entegre edebiliyoruz, kulaklığımızı içinden çıkan kablo ile ps4'e bağlayıp programa giriyoruz ve kendimize uygun bir ses profili yapıyoruz ya da hali hazır da profilleri kullanabiliriz, 2 numarayta atıyoruz böylece 2 yi seçince bizim istediğimiz ses profili çalışıyor, mesela bass'ı çok hafif bulanlar var oraya bass lı bir profil koyarlar :)

VSS yazan tuş Virtual Surround Sound kısaltması yani 7+1 ses olayını kapatıp açmaya yarıyor. ( her zaman açık kalması tabii ki çok iyi basılı tutarak açıp kapatabilirsiniz sağ üst köşede kulaklık çevresinde çember gibi bir simge gözükmesi açık olduğun anlamına gelir)

Ses açma kapama tuşu var + - simgeleri ile gösterilmiş,

Mute yazan tuş mikrafonu kapatıp açmaya yarıyor

Sound/chat yazan kısım hangi sesin yüksek olmasını istediğini ayarlıyor, yani chat'i fazla istiyorsan chat'i arttırıyorsun oyun sesi biraz daha arka plana düşüyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roverman -- 10 Temmuz 2016; 13:47:30 >

• Yok artik adam 500 den koymuş. :'(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciclista

Yok artik adam 500 den koymuş. :'(
    Acaba performans olarak bumu iyi Pulse modelimi iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: schneemann

Pulse Elite'in satis fiyati daha yuksekti bundan.Mutlaka iki cihazi da test etmeden kesin birsey soylemek guc ama ikisi arasinda performans acisindan buyuk fark olmayacaktir.Pulse setlerine sahip kisiler icin gerekli bir headset degil bence.PS icin cok para harcamadan kaliteli bir headset'e sahip olmak isteyenler icin ise gayet guzel bir secim olacaktir
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

quote:

Pulse Elite'in satis fiyati daha yuksekti bundan.Mutlaka iki cihazi da test etmeden kesin birsey soylemek guc ama ikisi arasinda performans acisindan buyuk fark olmayacaktir.Pulse setlerine sahip kisiler icin gerekli bir headset degil bence.PS icin cok para harcamadan kaliteli bir headset'e sahip olmak isteyenler icin ise gayet guzel bir secim olacaktir

Alıntıları Göster
    Vallaha ben verdim siparişi geldiğinde artık bir yorum atarım

• quote:

Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

quote:

Alıntıları Göster
    bunu amazondan alırsak gümrük vs masrafı çıkar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

bunu amazondan alırsak gümrük vs masrafı çıkar mı?

Ben tam gümrük limitini hatırlamıyorum 75 euro üstü gümrüğe takılıyor diye hatırlıyorum açıkcası, yani 99 dolar da gümrüğe takılıyor o zaman bu mantıkta diye Amazon priorty shipping seçeneği ile aldım..

Eğer kargo'yu amazon priorty ile seçersen gümrük işlerini onlar hallediyorlarmış, bir de duyduğum kadarıyla (bazen galiba) sana mail atıyorlarmış bi form doldurmanı istiyorlarmış onu maille geri atıyormuşsun sıkıntı olmuyormuş.. Bu dediklerimi amazon.com dan ps4 satın alanlardan okudum hep :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: roverman

Vallaha ben verdim siparişi geldiğinde artık bir yorum atarım

Ne kadar ödediniz toplamda.
  • ps4te ds4e kulaklık bağlanıyor falan gibi bi muhabbetler vardı bi ara ya noldu o? normal kulaklığı takıp kullanamıyomuyuz?
  • Kulaklıkla oyun oynayamayan bir benim galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralexx42

Kulaklıkla oyun oynayamayan bir benim galiba
    Sony kitlemez aletlerini.Kadın bilgisizdir.Hiçbir sorun yok çalışır
  • roverman kullanıcısına yanıt
    ps4 kesinlikle gümrüğe takılan ürünlerden. ama bazı ürünler takılmıyor. mesela 3-5 oyun aldığında gümrüğe takılmadan alanlar var(sayıyı tam bilmiyorum). bu da 100$ olunca belki takılmıyordur diye düşündüm. eğer takılmadan gelirse çok güzel olur. Sony TR resmen fiyatı sokuyor. buradan alan arkadaşlar olursa mesajlaşalım. ben de bir ara almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _PiSLiCK_

ps4te ds4e kulaklık bağlanıyor falan gibi bi muhabbetler vardı bi ara ya noldu o? normal kulaklığı takıp kullanamıyomuyuz?

kutu içinden bir kulaklık çıkıyor telefon kulaklığı gibi tek kulaklık var ama sokakta satsam 5 liraya dönüp bakmazsın öyle birşey yani :)) o tarz kulaklıkları takabiliyoruz diye biliyorum zaten ds4 üstünde hoparlör de var ama her oyunda aktif değil.
  • quote:

ps4 kesinlikle gümrüğe takılan ürünlerden. ama bazı ürünler takılmıyor. mesela 3-5 oyun aldığında gümrüğe takılmadan alanlar var(sayıyı tam bilmiyorum). bu da 100$ olunca belki takılmıyordur diye düşündüm. eğer takılmadan gelirse çok güzel olur. Sony TR resmen fiyatı sokuyor. buradan alan arkadaşlar olursa mesajlaşalım. ben de bir ara almayı düşünüyorum.

Valla şu an bu konuda tek siparişi veren benim geldiğinde zaten bilgilendiririm bir kutu fotosu olsun çalışma şekli olsun anlatırım :))
  • quote:

Bence Elite Pulse bundan daha kaliteli ve güzel bir kulaklık, hem kafayı saran kısım daha kibar, hem de bassimpact özelliği var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: roverman

quote:

Valla şu an bu konuda tek siparişi veren benim geldiğinde zaten bilgilendiririm bir kutu fotosu olsun çalışma şekli olsun anlatırım :))
    Amazon.com genellikle DHL ile yolluyor ürünleri. Gümrüğe takılsa bile DHL sizi arayıp bilgilendirme yapıyor. Sonrası gerekli formları doldurup firma ile sizin aranızda olup biten şeyler.

Amazon yüzünüzü kara çıkartmaz merak etmeyin (Ardiye ücreti ödeme durumu olabilir - 65 TL). Kargo firmaları ile iyi geçinin. :)

• roverman kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam buradan konuyu takipteyim :)
  • quote:

ps4te ds4e kulaklık bağlanıyor falan gibi bi muhabbetler vardı bi ara ya noldu o? normal kulaklığı takıp kullanamıyomuyuz?

Tak kullan serbest , bunlar wireless.
    Ben razer electra almıştım sırf ps4 için, ses kalitesi düşük geldi nedense.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orchid

Amazon.com genellikle DHL ile yolluyor ürünleri. Gümrüğe takılsa bile DHL sizi arayıp bilgilendirme yapıyor. Sonrası gerekli formları doldurup firma ile sizin aranızda olup biten şeyler.

Amazon yüzünüzü kara çıkartmaz merak etmeyin (Ardiye ücreti ödeme durumu olabilir - 65 TL). Kargo firmaları ile iyi geçinin. :)

Amazon priorty shipping de zaten herşey dahil olmuyor muydu

daha 5 gün önce abime 64gb ps vita bellek aldık ben ona normal shipping işaretledim başıma iş açılcak belli ki 118 dolar ücret tuttu çünkü ? unuttum..

• quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

quote:

Tak kullan serbest , bunlar wireless.
    Ben razer electra almıştım sırf ps4 için, ses kalitesi düşük geldi nedense.

Alıntıları Göster
    Ben de pre-order yapmayı düşünüyorum aslında. Bir sorum var ama. Diyelim ki aldım ben bu kulaklığı, bilgisayarımın bluetooth'una tanıtsam ordan da müzik dinleyebilir miyim kablosuz olarak ?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.