Şimdi Ara

Gold Wireless Stereo Headset 76.79$ = 222TL Güncel 10.07.2016 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.734
Cevap
32
Favori
71.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/gold-wireless-stereo-headset-turkiyede-yok-105194458 almak isteyen olursa kredi kartı yoksa alabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Since1903

Öğrenmek istediğimden soruyorum yanlış anlamayında , Ps4'tr zaten joystik'ten gayet iyi kulaklık sesi alınabiliyorlen neden ekstradan 200-250 lira para harcıyorsunuz ki ? Yani sonuçta ds4'teki ses çıkışı ciddi bir avantaj.

Kardeşim siyahla beyaz kadar fark var seste

• quote:

Orijinalden alıntı: maximum54

quote:

Orijinalden alıntı: Since1903

Öğrenmek istediğimden soruyorum yanlış anlamayında , Ps4'tr zaten joystik'ten gayet iyi kulaklık sesi alınabiliyorlen neden ekstradan 200-250 lira para harcıyorsunuz ki ? Yani sonuçta ds4'teki ses çıkışı ciddi bir avantaj.

Kardeşim siyahla beyaz kadar fark var seste

Evet şimdi daha detaylı baktım. 7.1 virtual surround ses varmış :) alana hayırlı olsun. Yorumları bekliyoruz.

• Bende inceleme bekliyorum makul fiyat olursa trden almayı düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: turkopol

quote:

Orijinalden alıntı: Stones Throw

quote:

Orijinalden alıntı: Ringo-Star

Amazon ne zaman göndermeye baslar birde 400 tl satilan pulse kulaklıkmi iyidir bu kulaklikmi arkadaslar.

Daha karsilastirmalari yayinlanmadi..

Bnde cok merak ediyorum ama pulse sanki daha iyi galiba

Pulse daha iyi ama resmi olarak bir kaynak yok bunu dogrulayan..

• ps3 pulse wireless headset elite edition.

Bunda titreşim özelliği var. Gold'da yoksa iptal edip Pulse alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurnur -- 11 Şubat 2014; 15:50:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurnur

ps3 pulse wireless headset elite edition.

Bunda titreşim özelliği var. Gold'da yoksa iptal edip Pulse alacağım.

bende aynı ikilemde kalmıstım, yarıya yariya farkeden sarjdan dolayi ve pulse deki kronik catlak ( cracking ) problemi oldugundan kesinlikle gold almanizi oneriyorum, yabanci forumlarda iki headsetinde karsilastirmalari mevcut biraz gözatın isterseniz, pulse elite ile arasinda 14$ fark var bukadar vermisken oda verilir lakin kesinlikle yanlis bir tercih olur haberiniz olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Titreşim özelliği çok iyi ama. O kafamı kurcalıyor.
  • maximum54 kullanıcısına yanıt
    ign tarafından çekilmiş bir unboxing videosu yayınlandı fakat daha detaylı bir inceleme bulamadım, konunun başında tanıtım videosunun altına koydum unbox link'i istersen göz at :) Türkiye'de pek makul fiyat olacağını düşünmüyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: roverman

ign tarafından çekilmiş bir unboxing videosu yayınlandı fakat daha detaylı bir inceleme bulamadım, konunun başında tanıtım videosunun altına koydum unbox link'i istersen göz at :) Türkiye'de pek makul fiyat olacağını düşünmüyorum :)

Eyvallah kardeşim ben inceleme derken burdaki arkadaşların yorumlarına bakıyorum

• Türkiye fiyatı şuan 400 ve 500 gördüm amazon ideal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcanozen

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/gold-wireless-stereo-headset-dturkiyede-yok-105194458 almak isteyen olursa kredi kartı yoksa alabilir

Kendininki beleşe geliyor yani. Hayirli satislar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GBoztepe -- 11 Şubat 2014; 19:27:37 >
  • Kulaklık stok geldi amazona. Benimki sevkiyat için hazırlanıyor diyor.
  • Kulaklıkta ses kalitesi ile aynı öneme sahip diğer bir faktör de hafiflik ve rahatlık. Pulse elite modelleri inanılmaz rahatsız ve uzun oynama süresinde beyninizi patlatır. Bir süre sonra da ses kalitesini unutup acıyla baş başa kalırsınız. Gold modelin en güzel tarafı oldukça hafif ve konforlu bir dizayna sahip olması. Uzun oynama süresine sahip kişiler için de konfor ses kalitesinden her zaman bir adım önce gelmeli.
  • Preparing for Shipment Olarak güncellendi sipariş durumum haydi hayırlı olsun alan arkadaşlar..
  • Az önce siparişi verdim amazonda stoklarınada gelmiş inş hayırlısıyla gelir.
  • Ben Pulse kulaklik tercih ettim.bugun geldi urun hepsisony den aldim.
    Kulakligi siparis gecerken gercekten korkularim vardi sesi hakkinda ama sonuc cok iyi hele su bass olayi yokmu sizi alip goturuyor...
    Fifa oynarken tribundeymissiniz hissi gercekten var
    Killzone da ise ates ettiginizde bunu hissediyorsunuz kulaklikda titresim olayi cok baska birsey olmus.
    Gold wireless ile arasinda tek fark bass titresim olayi farki var onu hesaba katmaz iseniz bir fark yok gibi pulse daha iyi bass olayinda
    Bir arkadasima katilmiyorum kulakliklar arasinda ole fazla agirlik farki yok kulakliklar hafif her ikiside rahat
     Gold Wireless Stereo Headset 76.79$ = 222TL  Güncel 10.07.2016
     Gold Wireless Stereo Headset 76.79$ = 222TL  Güncel 10.07.2016

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrhylmz -- 11 Şubat 2014; 22:31:02 >

• gold wireless ülkemize ne zaman gelir resmi olarak?
  • Benimki suan

"Not Yet Shipped: Delivery estimate: We need a little more time to provide you with a good estimate. We'll notify you by email as soon as we have an estimated delivery date. You can cancel at any time."
  • mrhylmz kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun :) yalnız bakınca cidden ağır gibi duruyor ya kaba gibi hani
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.