Şimdi Ara

Gold Wireless Stereo Headset 76.79$ = 222TL Güncel 10.07.2016 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.734
Cevap
32
Favori
71.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir açıklama yok bu konu ile ilgili sony tr'den twitterda ve facebookta fotoğraflarını paylaştılar ama ses seda yok.. Zaten onda da kesin stok sıkıntısı olacaktır. üstüne üstlük baya fiyat geçirecekler garanti :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrhylmz

Ben Pulse kulaklik tercih ettim.bugun geldi urun hepsisony den aldim.
    Kulakligi siparis gecerken gercekten korkularim vardi sesi hakkinda ama sonuc cok iyi hele su bass olayi yokmu sizi alip goturuyor...
    Fifa oynarken tribundeymissiniz hissi gercekten var
    Killzone da ise ates ettiginizde bunu hissediyorsunuz kulaklikda titresim olayi cok baska birsey olmus.
    Gold wireless ile arasinda tek fark bass titresim olayi farki var onu hesaba katmaz iseniz bir fark yok gibi pulse daha iyi bass olayinda
    Bir arkadasima katilmiyorum kulakliklar arasinda ole fazla agirlik farki yok kulakliklar hafif her ikiside rahat
     Gold Wireless Stereo Headset 76.79$ = 222TL  Güncel 10.07.2016
     Gold Wireless Stereo Headset 76.79$ = 222TL  Güncel 10.07.2016

Gold denedinizmi acaba? forumlarda agırlık olarak gold çok daha hafif oldugu görüşü var bass konusunda pulse daha iyi dediginize göre denediniz. 7.1 olan kulaklıgın bass olayı kötü olucagını sanmıyorum.
    Pulse kullanan çok kişi uzun saat kullanımda çok rahatsızlık hissettigini söylüyor hatta bir zaman sonra sesin kalitesini bile unutup çektiginiz acıyı hissediyorsunuz diyor. bende pulse nin normalı vardı elite olmayan bu gold un ondan kötü olucagını sanmıyorum. Ve en önemlisi gold şarj süresi 8 saat pulse 4 saat. hayırlısı olsun güle güle kullanın.

• mrhylmz kullanıcısına yanıt
    Kullananların yorumu bu şekilde. Ürün zaten bugün gelmiş elinize, bir iki hafta sonra uzun kullanım sonucu aldığınız performansı yazarsanız seviniriz. 320g bir kulaklık için oldukça ağır çünkü.
  • Ya arkadaslar sımdı bız bunu alırken amazondan priority ılemı alıcaz yoksa oburuylemı anlamadım bı turlu hangısı makbul gumruk cıkmassa parayı ıade edıyorlarmı acıl cvp lutfen odeme sayfasındayım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: roverman

Bir açıklama yok bu konu ile ilgili sony tr'den twitterda ve facebookta fotoğraflarını paylaştılar ama ses seda yok.. Zaten onda da kesin stok sıkıntısı olacaktır. üstüne üstlük baya fiyat geçirecekler garanti :)

amazon mail atmış 20 subatta yollayacaklar hayırlı olsun alanlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ghost-riley kullanıcısına yanıt
    alttaki global prio olmasi gerek onu secmelisin. Gerisini unut :) Evinde bekle artik
  • mcanozen kullanıcısına yanıt
    Usta ben demin amazonda chat yoluyla konustum müsteri hizmetleri ile. Benimle beraber siparis eden arkadasin ürünü yollaniyor ben hala bekliyorum dedim. Bu seferlige mahsus gönderim masrafini iade edecegiz dedi. Daha nedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: nurISLAM

alttaki global prio olmasi gerek onu secmelisin. Gerisini unut :) Evinde bekle artik

Ben bunu seçmeden sipariş geçtim bir hediye olarak işaretledim. Stokda görünüyor neden 20 şubat gönderim demişler arkadaşa.

Bu dedigin global prio 2-4 gün kargo seçenegi öyle ise bunu seçtim umarım sorunsuz gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 11 Şubat 2014; 23:47:46 >
  • AmazonGlobal Priority Shipping secmeniz en mantiklisi olur. 20 Subat nerden cikti bilmiyorum suan. Yakinda kargo gelecekmis amazona, yani yüklü miktar dedi eleman. Ama 10 gün ileri atmalari abartili geldi. Kuskunuz olmasin

Hem neden hediye sectiniz? Gümrüge takilmamasi icin mi? :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurISLAM -- 11 Şubat 2014; 23:51:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ringo-Star

quote:

Ben bunu seçmeden sipariş geçtim bir hediye olarak işaretledim. Stokda görünüyor neden 20 şubat gönderim demişler arkadaşa.

Bu dedigin global prio 2-4 gün kargo seçenegi öyle ise bunu seçtim umarım sorunsuz gelir.

Walla bende onu sectım 292 lıraya geldı try işaretldık doları2.34 ten hesapladı serefsız msj atıcam mynet kuru bıle 2.20 nasıl oluyor bu ıs anlamadım sanırım taklaya geldık fazladan 20 lira gıttı bedava

Zaten mantikli degil bu. Bankanizda döviz hesabi actirip kartinizi ona ekleyin. Doviz kurundan ceksin parayi ekstre zamaninda hesabinizda para bulundurun olay biter
  • Bende hala mail yok, hazirlaniyor da :) 20 subat demeleri sebebi belki sony urunleri onlara 15 subat gibi teslim edecektir filan? Ellerinde depolarinda varsa tabi ki 2-4 gun icinde mutlaka gelmesi lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ghost-riley

quote:

quote:

Walla bende onu sectım 292 lıraya geldı try işaretldık doları2.34 ten hesapladı serefsız msj atıcam mynet kuru bıle 2.20 nasıl oluyor bu ıs anlamadım sanırım taklaya geldık fazladan 20 lira gıttı bedava

Sen amazondan try seçtin sanırım burda bir arkadaş uyarmıştı amazona dolar üzerinden öde banka çevirsin kuru daha hesaplı olur diye bakalım yarın belli olur çekerlerse parayı.

• Shipping secenegini halen degistirme secenegin var biliyorsun degil mi? Priorty olarak degistirebilirsin farki odeyerek :)

• quote:

Bende hala mail yok, hazirlaniyor da :) 20 subat demeleri sebebi belki sony urunleri onlara 15 subat gibi teslim edecektir filan? Ellerinde depolarinda varsa tabi ki 2-4 gun icinde mutlaka gelmesi lazim.

Az önce sipariş geçtigimde stokda yazıyor du ellerinde olmasa stokda yazmazlarki 20 şubatı neden bekliyorlar.
  • quote:

Shipping secenegini halen degistirme secenegin var biliyorsun degil mi? Priorty olarak degistirebilirsin farki odeyerek :)

Hocam benim amazondan ilk alışverişim bu Shipping ne oluyor ben 2-4 gün kargo ile 125 dolara aldım. az önce siparişiniz alındı diye mail geldi.
  • quote:

quote:

Bende hala mail yok, hazirlaniyor da :) 20 subat demeleri sebebi belki sony urunleri onlara 15 subat gibi teslim edecektir filan? Ellerinde depolarinda varsa tabi ki 2-4 gun icinde mutlaka gelmesi lazim.

Az önce sipariş geçtigimde stokda yazıyor du ellerinde olmasa stokda yazmazlarki 20 şubatı neden bekliyorlar.

İptal etsemmı acaba olurmu yeniden sıparıs ederım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost-riley -- 12 Şubat 2014; 0:08:36 >
    Preparing for shipmente kadar her an iptal edebilirsin. Amazon ürünü sadece yolladiktan sonra ceker parayi. Yani suan ortada para yok
  • E onu secmeden siparis gectim demissin ben sandim normali sectin tamam dogru olani secmissin $124.97 dolar tutucakti iste 125 yani dedgn gibi hayirli olsun :))

Sen simdi aldiysan bugun once stok acildi sonra bitti sonra stok actilar fakat alirsaniz 1-2 ekstra islem suresi gerekebilir diye not eklemisler eger sana 20 subat dendiyse o sebep olabilir diye dusunuyorum..

Fakat bana canli destekte sony urunleri bize yollayacagi tarihi vericek ondan sonra 2-4 gunde urun yollanmis olacak u durumda 20 subat olayo dogru ise dedigim gibi sony herhalde urunleri 14-15 subat gibi amazona vericek demektir.

Ya da ben atmasyon bir tahminde bulunuyorum arkadaslar

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.