Şimdi Ara

Gold Wireless Stereo Headset 76.79$ = 222TL Güncel 10.07.2016 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.734
Cevap
32
Favori
71.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Baktim urun stokta var sadece 1-2 gun ekstra islem surebilir detayi ekli :) can skacak bir durum yok 1-2 gun detayi disinda :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nurISLAM

Preparing for shipmente kadar her an iptal edebilirsin. Amazon ürünü sadece yolladiktan sonra ceker parayi. Yani suan ortada para yok

Tesekkur ederim sımdı iptal ettim yeniden aldım bu sefer doları sectım 124 dolar olarak cekecekler banka hesaplıcak allah razı olsun. Senden

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ghost-riley kullanıcısına yanıt
    Eyvallah, cümlemizden
  • quote:

Orijinalden alıntı: roverman

E onu secmeden siparis gectim demissin ben sandim normali sectin tamam dogru olani secmissin $124.97 dolar tutucakti iste 125 yani dedgn gibi hayirli olsun :))

Sen simdi aldiysan bugun once stok acildi sonra bitti sonra stok actilar fakat alirsaniz 1-2 ekstra islem suresi gerekebilir diye not eklemisler eger sana 20 subat dendiyse o sebep olabilir diye dusunuyorum..

Fakat bana canli destekte sony urunleri bize yollayacagi tarihi vericek ondan sonra 2-4 gunde urun yollanmis olacak u durumda 20 subat olayo dogru ise dedigim gibi sony herhalde urunleri 14-15 subat gibi amazona vericek demektir.

Ya da ben atmasyon bir tahminde bulunuyorum arkadaslar

"Gold Wireless Stereo Headset"
        Estimated arrival date: February 20, 2014

If you want to check on the progress of your order, take a look at this page in Your Account yazıyor mail de

• az önce verdim bakalım sipariş. 125 dolar toplam...
  • Shipped olmus benim siparis.:))
  • Benim ki shipped moda girdi fakat bende 18 subat diyor

• Ewet arkadaslar denedim her ikisinide arkadasim gold aldi
    Dedigim gibi goldu kotulemedim ve kotuluycekte degilim cunku iyi kulaklikama bass ta pulse cok daha iyi
    Sarjina gelirsek dun aldim kulakligi hani 6 saat gibi bir deneme surecim olmadi 3 saat kullandim 1 saati fifa 2vsaati pc de muzik dinlemekle gecti ve sarji yaridaydi kullanim sonrasi daha vardi yani
    Rahatsizlik konusuna gelirsek ya arkadaslar agirligini soylemeyin lutfen kulaklik 1kg falan degilki ne rahatsizligi ha su olur ve inaniyorumki her kulaklik icin gecerli sesini sona dayar bangir bangir uzun saatler kullanirsaniz hepsi rahatsizlik verir..
    Son olarak gold da alsaniz pulse Ta alsaniz pisman olmayacaksaniz.
    Umarim beb pisman olmam ps4 e cikacak yazilim pulse uyumlu olur umarim
  • mrhylmz kullanıcısına yanıt
    Ilk once pulse yazılımı ps4 çıktı artik calisiyor. Ote yandan avrupada daha cikmamis amerikada bile yeni dagitima baslanicak gold arkadaşınız aldigi icin cok sansli yakinda cok kişinin kulakligi gelir gercek test ler ozaman belli olur.

Amazondan mail gelmis 21 subat yazıyor ing yok tam anlayamadim ama bu tarih yaziyor stokda olan ürünü 21 subata neden salladilar anlamadim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 12 Şubat 2014; 7:44:33 >
  • aga siz ondasınız bende ne tarih var ne bilgi
  • mcanozen kullanıcısına yanıt
    Mail geldimi bir daha? Yoksa account dan your orders secenegi yap :) 20 sinde diyor sana da. Ben bugun eve geceyim aksam uzeri bi chat yaparim niye 18 ya da 20 si oluyormus soylerler :)

• nurISLAM N kullanıcısına yanıt
    Sana kiyak gecmediler mi kargo ile ilgili ? bilerek yapiolar sana bedavaci diye

• roverman kullanıcısına yanıt
    Aynen :D Abi geç olsun temiz olsun. 50 lira az değil
  • nurISLAM N kullanıcısına yanıt
    Haha aynen bende isterdim cok sanslisin ya bide siparis vermeden once online chat ile konusursan indirim veriyorlarmis bazen %15 filan oyle duydum keske dedim deneseydim artik bundan sonra siparis yaparsam deniycem verircekler mi bakalim

• roverman kullanıcısına yanıt
    Abi müşteri memnuniyeti açısından şimdiden talep et niye bekleyesin ki? Adamlar hemen yapıyor indirimi. Cektilerse iade ediyorlar o kısmı. Benimki daha yollanmadığı icin faturada indirim yaptı şimdiden. Olay basit :)
  • Bende sipariş geçmeyi düşünüyorum ancak bir kaç sorum olacak.
    1- Kulaklığı masaüstü bilgisayarımda kablosuz kullanabilecek miyim?
    2- Yine aynı şekilde telefonumda kablosuz müzik dinleme, skype , telefon görüşmesi gibi şeyleri yapabilecek miyim?
    3- 7.1 olayı sadece Ps4 ve Ps3 için mi geçerli? Bilgisayar da aynı verimi alamayacak mıyım ?
    Eyvallah şimdiden cevaplar için.
  • Üstat lar bu ne demek amazon un maili

"Gold Wireless Stereo Headset"
        Estimated arrival date: February 21, 2014

If you want to check on the progress of your order, take a look at this page in Your Account:

• Ricrdo22 kullanıcısına yanıt
    1-2 evet
    3 okuduğum kadar sadece PS3 ve 4 de olacak
  • Ellerine 21 Şuabatta ulaşacakmış gibi duruyor shipment yapılmadıysa. Yollanmış olsaydı estimated delivery date yazardı :)
  • Ricrdo22 kullanıcısına yanıt
    Ps3 ve ps4 calisacakmis sadece 7.1 ozelligi,ps vita psp pc ve telefonlarda kablo ile calisir

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.