Şimdi Ara

Gold Wireless Stereo Headset 76.79$ = 222TL Güncel 10.07.2016 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.734
Cevap
32
Favori
71.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende siparişi vermek istiyorum ancak Pulse mi daha iyi bu kulaklık mı ?
  • sony center a bugün ps4 e çıkacak kulaklığın fiyatını sordum 400 tl civarı olur dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

sony center a bugün ps4 e çıkacak kulaklığın fiyatını sordum 400 tl civarı olur dedi.

Ben 3 gün önce hepsisony sordum adamların haberi yoktu bana pulseden bahsetti.
  • zaten kesin fiyat 400 demedi. ama o fiyatlardan satılır öyle bekliyoruz dedi. malum fiyatı merkez belirliyor. bence de 400 den aşağıya satmazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheHeaven

Alacağım ama gümrükte sıkıntı çıkmasından korkuyorum.100 dolar tam sınırda.

Valla ben o yüzden canlı destek ile konuştum bana sıkıntı olmaz olursa bize ulaş dedi :) onlara güveniyorum.. bir de şu var 75 euro gümrük sınırı bugün bazında baksak 222 TL ediyor.. bizim ürün 99$ yani 218 TL ediyor :d ucundan yırtıyoruz
  • Benim kulaklık şu an KÖLN de gözüküyor :d 18'inde teslim edilir diyordu ama bu hızla sanki daha erken gibi
  • yollanan ürünler genelde en gec 4 gün sonra elinizde olur. Yani benimki preparing for shipmente gecti cikinca maksimum 3 günde elimde. Ama onlar 20si diyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nurISLAM

yollanan ürünler genelde en gec 4 gün sonra elinizde olur. Yani benimki preparing for shipmente gecti cikinca maksimum 3 günde elimde. Ama onlar 20si diyor :)

bizim türk posta şirketleri sallana sallana takılır ya ondan 1-2 gün fazla diyorlardır herhalde :))
  • roverman kullanıcısına yanıt
    yok :D Ögleden önce giris yaparsa ayni gün elinde olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afr0oo

Arkadaşlar bende siparişi vermek istiyorum ancak Pulse mi daha iyi bu kulaklık mı ?

Hocam biraz bekleyin, kulaklıkla ilgili incelemeler çıksın.Ancak o zaman anlarız hangisi daha iyi.
  • türkiyede böyle site yok
  • amazon parayı çekmiş. umarım sorunsuz şekilde elime ulaşır. ps4 sorunsuz şekilde gelmişti.
  • http://youtu.be/9LrZVXK46BQ
    Bu inceleme videosunu bakarsak pulse alıcaz gibi gold da sıfır bas diyo inş bu kadar fark yoktur en kısa zamanda kulaklıklar elinizde olurda sağlıklı bi inceleme ve karşılaştırma yapılır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon parayı çekmiş şimdi sıra gelmesinde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximum54

http://youtu.be/9LrZVXK46BQ
    Bu inceleme videosunu bakarsak pulse alıcaz gibi gold da sıfır bas diyo inş bu kadar fark yoktur en kısa zamanda kulaklıklar elinizde olurda sağlıklı bi inceleme ve karşılaştırma yapılır

Pulse elite bilmemde normal pulseden kötü olucagi sanmam elite 450 tl bir kulakliga o kadar para verilmez. Gelsin bakalim gorecegiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ringo-Star

quote:

Orijinalden alıntı: maximum54

http://youtu.be/9LrZVXK46BQ

Pulse elite bilmemde normal pulseden kötü olucagi sanmam elite 450 tl bir kulakliga o kadar para verilmez. Gelsin bakalim gorecegiz.

En kısa zamanda karşılaştırma ve inceleme isteriz :)

• Kulaklık istanbulda. Bu sefer hızlı geldi gümrüğe. Erken çıkarsa gümrükten yarin bana ulaşır inşallah.
  • gurnur G kullanıcısına yanıt
    bugün ulaşır sana :)
  • Benimki de 8.20 de istanbula gelmis :) haydi hayirlisi..

• roverman kullanıcısına yanıt
    oh kebab :D
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.