Şimdi Ara

Gold Wireless Stereo Headset 76.79$ = 222TL Güncel 10.07.2016 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.734
Cevap
32
Favori
71.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nurISLAM

bugün ulaşır sana :)

Yok. Ben Kastamonudayım. O yüzden Yarın gelir.
  • gurnur G kullanıcısına yanıt
    Ha tamam ozaman :)
  • Kulakligi ilk kapanin yorumlarini bekliyoruz. Özellikle bu bass konusunda ve genel memnuniyet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takılmadı herhalde gümrüğü aşmış değil mi
     Gold Wireless Stereo Headset 76.79$ = 222TL  Güncel 10.07.2016
  • biraz önce bende amazondan siparişimi verdim. 124,96 $ tuttu. Türkiyede Allahbilir ne kadar satacaklar.
  • roverman kullanıcısına yanıt
    Olay bitmiş :D
  • Yaa benden $000.01 ucuza almışsın Konu'da bir arkadaş sormuş sony tr 'ye 400tl civarı demişler :)) hayırlı olsun şimdiden :))
  • Birilerine gelsinde yazın bi inceleme, youtube da , pulse ile kıyaslamışlar, ZERO BASS diye belirtmişler, umarım o kadar kötü değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

Birilerine gelsinde yazın bi inceleme, youtube da , pulse ile kıyaslamışlar, ZERO BASS diye belirtmişler, umarım o kadar kötü değildir.

O video cekene guven olmaz yeni üye ps4 kotuleyen bile var en iyi inceleme konudan birine gelince olur aksama bekliyoruz artik

• quote:

Orijinalden alıntı: Ringo-Star

quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

Birilerine gelsinde yazın bi inceleme, youtube da , pulse ile kıyaslamışlar, ZERO BASS diye belirtmişler, umarım o kadar kötü değildir.

O video cekene guven olmaz yeni üye ps4 kotuleyen bile var en iyi inceleme konudan birine gelince olur aksama bekliyoruz artik

Uzun uzun video çekmiş normal gibi herşey, olabilir tabi, umarım iyidir, elite çok büyük ve kaba, gold çok daha kompakt duruyor zaten hafif ve rahat gibi.
  • Mesela şu linkte bile Amazon.com dan yorumlara bakıyorum,

http://www.amazon.com/Gold-Wireless-Stereo-Headset-playstation-4/product-reviews/B00HVBPRUO/ref=cm_cr_dp_see_all_btm?ie=UTF8&showViewpoints=1&sortBy=bySubmissionDateDescending

ya 5 var ya da 1 var :) kimse adam gibi düzgün yorum yapmıyor.. Not vermek bu kadar basit olmamalı..

youtube videolarını izledim, mesela bir adam var mikrafon testi yapmış gerçekten kötü çıkıyor ses, bir sonraki başka adamın videosunu izliyorum adamın ağzından salyalar akarak anlatıyor mikrafon sesi müthiş diyor sesler çok güzel diyor filan.. Valla bende de elite yok keşke almış olsaydım da ikisini deneyerek review yapsaydım diyorum..

Bakalım geldiğinde göreceğiz hayırlısıyla.. daha önce hiç izlenimlerimi yazmadım ama deneyeceğim inşallah yazabilirim :)

• Ben pulse kullandim elite olmayan gecen hafta sattim arasinda mukayese yapabilirim normal pulseden kötü olucagini sanmiyorum bakalim az kaldi.

• yurtdışında adam akıllı bir incelemesi yok mu bu kulaklığın ? ingilizcesi olan arkadaşlar bir baksa ?
  • Arkadaşlar elime ulaştı, kargolanma şeklini ve paket açımımdan sonra ki karşılaştıklarımı fotoğraf çekerek yükledim :) Fotoğrafların üstüne ilk görünümlerimi yazacağım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: roverman

Arkadaşlar elime ulaştı, kargolanma şeklini ve paket açımımdan sonra ki karşılaştıklarımı fotoğraf çekerek yükledim :) Fotoğrafların üstüne ilk görünümlerimi yazacağım..

ps4'te denedin mi Ses kalitesi nasıl ?
  • Şu an şarj etme sürecindeyim full şarj sonrası izlenimlerimi yazacağım hayırlısı ile :))
  • quote:

Şu an şarj etme sürecindeyim full şarj sonrası izlenimlerimi yazacağım hayırlısı ile :))

Birde kutunun içinde usb bellek gibi bir şey çıkıyor o ne işe yarıyor ?
  • işte kablosuz çalışmasını sağlayan zımbırtı :)
  • quote:

Şu an şarj etme sürecindeyim full şarj sonrası izlenimlerimi yazacağım hayırlısı ile :))

Sabırsızlıkla bekliyoruz yorumlarini en azindan sarj olurken estetik acidan yorumla kulagina taktiginda rahatmi vs. ve hayirli olsun.

• roverman kullanıcısına yanıt
    ya yeğenim demedimmi bugün gelir diye :D
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.