Şimdi Ara

Gold Wireless Stereo Headset 76.79$ = 222TL Güncel 10.07.2016 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.734
Cevap
32
Favori
71.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: roverman

124.97 Dolar Priorty Shipping seçeneği ile, 270 TL diyebiliriz :)

Oyunlarda bass olayı youtube daki videoda adamın anlattıgı gibi kötümü, kimi yorumlarda begeniyorlar sana yetersizmi geldi?
  • Yo benim öyle takıntılarım yok ama hani öyle bangır bangır bas yok, örneğin s3 telefonuma takıp müzik dinledim ordaki bas gayet yeterli geldi bana :)

Şu marketteki dediğim programdan sonra eminim herkes memnun olacaktır.. Bas bir arkadaşın dediği gibi diğer arka plandakı sesleri öldürmüyor yani tiz sesleri bastırmıyor detaylar çok iyi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: roverman

Yo benim öyle takıntılarım yok ama hani öyle bangır bangır bas yok, örneğin s3 telefonuma takıp müzik dinledim ordaki bas gayet yeterli geldi bana :)

Şu marketteki dediğim programdan sonra eminim herkes memnun olacaktır.. Bas bir arkadaşın dediği gibi diğer arka plandakı sesleri öldürmüyor yani tiz sesleri bastırmıyor detaylar çok iyi :)

Acaba ps4 ses ayarlarında kulaklıkla ilgili bir ayar varmıdır?
  • Hayır kurcaladım internette filanda okumadım öyle birşey, sadece özel programı var işte onla gerekli ayarlamalar sağlanacak onun dışında birşey göremedim :)
  • Walla bugun baktım not yet shipped yazıodu şimdi baktım gonderı ıcın hazırlanıyor dıyor hadı hayırlısı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • alpalp84 kullanıcısına yanıt
    Burayi bi dene

https://www.videogamesplus.ca/product_info.php?products_id=21653

• quote:

Orijinalden alıntı: Eric Cartman.

Merhaba arkadaşlar.

Amazon üzerinden Debit(Vadesiz hesaba bağlı banka kartı) kart ile komisyonsuz alışveriş yapabilir miyim ? Ona göre almayı düşünüyorum da.

Türkiye' de bulunan debit kartlar ile alışveriş yapabilmek için - yani bir çoğu bu şekilde çalışıyor - alışveriş yaptığın sitenin 3D sistemine üye olması gerekiyor. Cep telefonuna gelen şifreyi girdikten sonra alışveriş tamamlanıyor. Amazon' da bildiğim kadarıyla 3D Secure sistemi bulunmuyor. Bulunmuyorsa debit kart ile alışveriş yapmam mümkün olmayabilir.
  • Kulaklığın ps3 deki performansı nasıl?
  • Pulse mi daha iyi bu mu ?
  • Pulse Elit elinde kalır...Gereksiz Bass Impact olayı ve haliyle düşük pil süresi cabası...Ses kalitesi bunda daha iyi diyenlerde var
    125$ Pulse Elite e vereceğime gider Skullcandy PLYR 1 alırım zaten...

• Son durum nedir ?
  • Shadow Fox kullanıcısına yanıt
    Dostum Skullcandy PLYR 1 mi? Turtle Beach PX4 mü? Yoksa Astro A50 mi?

Hangisini tercih ederdin?
  • Astro A50 uçuk, PLYR 1 daha f/p ürün
  • Shadow Fox kullanıcısına yanıt
    Hocam bende de sharkoon x- tatic digital var v3 sürümü acaba beni götürür mü yoksa gold wireless mı alsam yoksa astro a50 falan mı ? Acaba astro a50 ile aman aman bir fark var mı ?
  • Benim kulaklık da geldi. Şarjda şimdi.
  • 639.89 $ a PS4+DS4(x3) ve FIFA 14 alacagim. Gumruk sorunu yasarmiyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gurnur G kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun :)) benim gibi memnun kalacakmisin yazarsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roverman -- 14 Şubat 2014; 19:53:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam. Yazarım.

• Bende sipariş verdim bakalım ne zaman gelicek. roverman çok yardımcı oldu teşekkürler tekrar
  • Lifeforest kullanıcısına yanıt
    Rica ederim Bu arada psn ekleyebilirsin :)) dediğim gibi sana perşembe-cuma gelir haftasonu giriyor diye dedim ama belki erkende gelebilir
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.