Şimdi Ara

Gold Wireless Stereo Headset 76.79$ = 222TL Güncel 10.07.2016 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.734
Cevap
32
Favori
71.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunu hem Playstation 4 hemde Macbook'da kullanmak mümkün mü ? Çok amaçlı şekilde film izlerken TV'den vs vs.
  • Recharged kullanıcısına yanıt
    Evet uygun ben de almayı planlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tt7n4

Evet uygun ben de almayı planlıyorum

320 satoyorum almak isterseniz pm atin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimki de yarın ulaşacak gibi. Teslim sürecinde. 1 güne Kastamonu'ya gelir. Ya bişey soracağım bu kulaklıkların şarj girişi Samsung telefonlar ile aynı. PS4'ten değilde elektrikten şarj etsek nasıl olur??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurnur -- 13 Şubat 2014; 16:47:20 >
  • Merhaba arkadaşlar.

Amazon üzerinden Debit(Vadesiz hesaba bağlı banka kartı) kart ile komisyonsuz alışveriş yapabilir miyim ? Ona göre almayı düşünüyorum da.
  • ewet beyler bende verdim siparişi biraz önce inş takılmaz gümrükte
  • arkadaşlar bişeyi merak ettim gift yaptım secenegi sorun çıkar mı çıkarsa hala iptal edip düzeltme sansım var
  • Merakla bekliyoruz incelemeyi bende izledim youtube da 0 bass falan diyorlar acaba ne kadar doğru ?
  • Arkadaşlar siparişi dün vermiştim kredi kartı bilgilerim sitede vardı zaten ama karttan para çekilmemiş hala. 18 21 arası teslim görülüyor para hala çekilmemiş karttan, acaba ne zaman çekilir ve kargolanır bileniniz var mı? kargolanınca mı para çekiliyor ya da?
  • quote:

Orijinalden alıntı: the catcher

Arkadaşlar siparişi dün vermiştim kredi kartı bilgilerim sitede vardı zaten ama karttan para çekilmemiş hala. 18 21 arası teslim görülüyor para hala çekilmemiş karttan, acaba ne zaman çekilir ve kargolanır bileniniz var mı? kargolanınca mı para çekiliyor ya da?

Hocam ürün kargoya verilince parayı çekiyor amazon bizimkiler gibi insafsız değiller yani sadece kredi kartından o kadar miktarı ayırıyorlar ama çekmiyorlar
  • benim parayı dün çekmişler ama halen kargoya verilmedi... 11inde verdim siparişi 19 şubat teslim yazıyordu.
  • Arkadaşlar amazon haricinde türkiye ye ürün gönderen, sorunsuz, ucuz siteler varmıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brbranan

quote:

Arkadaşlar siparişi dün vermiştim kredi kartı bilgilerim sitede vardı zaten ama karttan para çekilmemiş hala. 18 21 arası teslim görülüyor para hala çekilmemiş karttan, acaba ne zaman çekilir ve kargolanır bileniniz var mı? kargolanınca mı para çekiliyor ya da?

Hocam ürün kargoya verilince parayı çekiyor amazon bizimkiler gibi insafsız değiller yani sadece kredi kartından o kadar miktarı ayırıyorlar ama çekmiyorlar

Hocam cevap için teşekkür ederim öncelikle. İş bankasının internet şubesinden bakıyorum bekleyen işlemlerimde de görünmüyor?

• quote:

quote:

quote:

Hocam cevap için teşekkür ederim öncelikle. İş bankasının internet şubesinden bakıyorum bekleyen işlemlerimde de görünmüyor?

Endişe etmeyin hocam amazon öyle çalışıyor benimde kafamda soru işaretleri vardı ama arkadaşlar saolsun yardımlarıyla çözdüler kafamdaki soru işaretlerini...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Endişe etmeyin hocam amazon öyle çalışıyor benimde kafamda soru işaretleri vardı ama arkadaşlar saolsun yardımlarıyla çözdüler kafamdaki soru işaretlerini...

tamamdır hocam teşekkür ederim bakalım ne yönde ilerleyecek durum

• Arkadaslar konuda ilk teslim alan benim su an assasins creed oynuyorum ps4 te, 7.1 kesinlikle var :) ses yeterince yuksek cikabiliyor benim icin konforlu kulaklik gayet memnumum :) ayrica mikrafon acikken "playstation" diyerek sonrasinda sesli komut u aktid edip start, take screenshot log out power gibi komutlarla kisacasi sesimizle oyunlara girip ekran goruntusu yakalayip log out yapabiliyoruz :))

Bass icin sunu diyebilirim bass boost yani off-1-2 seceneklerinden 2. Secenekte bass biraz daha artiyor fakat halen yeterli degil gibi, fakat ps storedan indirecegimiz program ile bu mumkun kilinacaktir. Su an turkceye cevrilmemis tam, indiremiyoruz hata aliyorum, ingiltere storedan indirdim fakat o da tr psn im var diye acilmadi :)) turkcesinin cikmasini bekleyecegiz artik...s u an markette var program ama indirme kapali zaten turkceye cevrilmedi yaziyor :) Samsung galaxy s3 telefonuma takıp müzik dinlediğimde bas benim için gayet tatmin ediciydi, bas o arka plandaki tiz sesleri öldürmüyor kulaklığın ayrıntılarından biri de bu olmalı..

Bu arada 7.1 ozelliginide kapatip acma tusu varmis haberim yoktu sahsen.. zaten ses kisip acarken, mikrafon veya 7.1 ozelligini kapatip acinca sag ust kosede neyin acik kapali oldugunu bildirimle goruyorsunuz.. mikrafonu test etme sansim olmadi daha :)

Biraz daha ac black flag oynayip sonrasinda killzone shadow fall oynayacagim..

Yan odaya gectigimde ara ara kopmalar yasadim onun disinda oda icinde hic bir kopma cizirdama ses gecikmesi yasanmadi ..

Aklima soyleyecek baska birsey gelmedi su an

### Bu arada siparis veren arkadaslara birsey diyecegim siz siparis verirken muhtemelen orda ekstra olarak siparis verebilirsiniz fakat 1-2 gun ekstra islem suresi gerekebilir yazisi vardi ona dikkat etmediniz bu sebeple islemleriniz yani para cekmeniz daha gerceklesmez ayrica paraniz kargolanmaya baslandiginda cekilecek ##

Kesinlikle gift box yaptim takilir mi, ya da gumruge takilir mi gibi dertler etmeyin benim elime 4.gunde skntisiz sekilde geldi.. arkaniza yaslanin ve gelmesini bekleyin ;)

Son olarak şunu diyeceğim bu kulaklık türkiye de 400 den aşşağı çıkmayacağı düşünülmekte ve eminim ki bu kulaklık zaten 400 etmezdi, yani 400'e olacak kulakıktan daha farklı şeyler beklemek lazım şahsen :)) Gayet tr de beklenen fiyatın altına gayet yeterli bir kulaklık sahibi olduk diyeiblirim zaten amazon yorumlarında da insanlar bunu belirtmekte.. Bu kulaklığın adı Gold Wireless, artık platinum wireless çıkar diye düşünüyorum o da herhalde $199.99 olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roverman -- 13 Şubat 2014; 20:55:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: roverman

Arkadaslar konuda ilk teslim alan benim su an assasins creed oynuyorum ps4 te, 7.1 kesinlikle var :) ses yeterince yuksek cikabiliyor benim icin konforlu kulaklik gayet memnumum :) ayrica mikrafon acikken "playstation" diyerek sonrasinda sesli komut u aktid edip start, take screenshot log out power gibi komutlarla kisacasi sesimizle oyunlara girip ekran goruntusu yakalayip log out yapabiliyoruz :))

Bass icin sunu diyebilirim bass boost yani off-1-2 seceneklerinden 2. Secenekte bass biraz daha artiyor fakat halen yeterli degil gibi, fakat ps storedan indirecegimiz program ile bu mumkun kilinacaktir. Su an turkceye cevrilmemis tam, indiremiyoruz hata aliyorum, ingiltere storedan indirdim fakat o da tr psn im var diye acilmadi :)) turkcesinin cikmasini bekleyecegiz artik...s u an markette var program ama indirme kapali zaten turkceye cevrilmedi yaziyor :)

Bu arada 7.1 ozelliginide kapatip acma tusu varmis haberim yoktu sahsen.. zaten ses kisip acarken, mikrafon veya 7.1 ozelligini kapatip acinca sag ust kosede neyin acik kapali oldugunu bildirimle goruyorsunuz.. mikrafonu test etme sansim olmadi daha :)

Yan odaya gectigimde ara ara kopmalar yasadim onun disinda oda icinde hic bir kopma cizirdama ses gecikmesi yasanmadi ..

### Bu arada siparis veren arkadaslara birsey diyecegim siz siparis verirken muhtemelen orda ekstra olarak siparis verebilirsiniz fakat 1-2 gun ekstra islem suresi gerekebilir yazisi vardi ona dikkat etmediniz bu sebeple islemleriniz yani para cekmeniz daha gerceklesmez ayrica paraniz kargolanmaya baslandiginda cekilecek ##

Kesinlikle gift box yaptim takilir mi, ya da gumruge takilir mi gibi dertler etmeyin benim elime 4.gunde skntisiz sekilde geldi.. arkaniza yaslanin ve gelmesini bekleyin ;)

Kill zone sonrasi yine birseyler yazarim :))

teşekkürler roverman çok yararlı oldu yazdıkların benim için

• Bass özelliği en fazla ilk çıkan 7.1 stereo kulaklıkta vardı ama gereğinden fazlaydı. Şu an kullandığım Pulse de bass ve tiz sesler daha dengeli. Önemli olan yüksek bass değil zaten tiz seslerin kaybolup gitmemesi. Ama bass seven vardır ona bir şey diyemem zevk meselesi birazda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: roverman

Arkadaslar konuda ilk teslim alan benim su an assasins creed oynuyorum ps4 te, 7.1 kesinlikle var :) ses yeterince yuksek cikabiliyor benim icin konforlu kulaklik gayet memnumum :) ayrica mikrafon acikken "playstation" diyerek sonrasinda sesli komut u aktid edip start, take screenshot log out power gibi komutlarla kisacasi sesimizle oyunlara girip ekran goruntusu yakalayip log out yapabiliyoruz :))

Bass icin sunu diyebilirim bass boost yani off-1-2 seceneklerinden 2. Secenekte bass biraz daha artiyor fakat halen yeterli degil gibi, fakat ps storedan indirecegimiz program ile bu mumkun kilinacaktir. Su an turkceye cevrilmemis tam, indiremiyoruz hata aliyorum, ingiltere storedan indirdim fakat o da tr psn im var diye acilmadi :)) turkcesinin cikmasini bekleyecegiz artik...s u an markette var program ama indirme kapali zaten turkceye cevrilmedi yaziyor :)

Yalıtım olarak çok iyi diyebiliriz kulağınızdayken dışarıyı rahatsız edecek dıptıs dıptıs cız bız sesleri çok az çıkıyor :)) Kulağınızdan çıkarıp zaten elinizle kapatsanız farkı anlarsınız.. Kulağınızdayken ortam sesini duyamıyorsunuz bu biraz sıkıntı arkanız kapıya dönük oynarsanız başa bela olacağı kesin

Kill zone sonrasi yine birseyler yazarim :))

Son olarak şunu diyeceğim bu kulaklık türkiye de 400 den aşşağı çıkmayacağı düşünülmekte ve eminim ki bu kulaklık zaten 400 etmezdi, yani 400'e olacak kulakıktan daha farklı şeyler beklemek lazım şahsen :)) Gayet tr de beklenen fiyatın altına gayet yeterli bir kulaklık sahibi olduk diyeiblirim zaten amazon yorumlarında da insanlar bunu belirtmekte.. Bu kulaklığın adı Gold Wireless, artık platinum wireless çıkar diye düşünüyorum o da herhalde $199.99 olur

Emeğine sağlık kardeşim bide sana toplamda kaç tlye geldi kulaklık

• maximum54 kullanıcısına yanıt
    124.97 Dolar Priorty Shipping seçeneği ile, 270 TL diyebiliriz :)
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.