Şimdi Ara

Gold Wireless Stereo Headset 76.79$ = 222TL Güncel 10.07.2016 (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.734
Cevap
32
Favori
71.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: frenzy

quote:

Orijinalden alıntı: nurISLAM

arkadaşın olayı biraz farklı :)

Hocam ilandaki ürünü amazon mu satışını yapıyor yoksa başka bir satıcı mı. ona dikkat etmedim. sağlayıcısı kim ondan mı farklı olay nedir durum.

Ben kulaklığı amazon'dan aldım yani amazon tarafından satılıyor ilk başta verdiğim linkten yani, fakat 99 dolar altı gözüktüğü için mi gümrük vergisini almadı :)) mail attım ben gümrük sıkıntısı ile ilgili, başka ne yapmam lazım :)) ya da chat yapıp yanına kıytırık amazon tarafından satılan bir ürün ekleyip öylemi gümrük masrafınıda çektirtsem ama ilk işlemide iptal etmek gerekicek poff..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roverman -- 10 Şubat 2014; 17:45:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: roverman

quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

quote:

Orijinalden alıntı: nurISLAM

arkadaşın olayı biraz farklı :)

Hocam ilandaki ürünü amazon mu satışını yapıyor yoksa başka bir satıcı mı. ona dikkat etmedim. sağlayıcısı kim ondan mı farklı olay nedir durum.

Ben kulaklığı amazon'dan aldım yani amazon tarafından satılıyor ilk başta verdiğim linkten yani, fakat 99 dolar altı gözüktüğü için mi gümrük vergisini almadı :)) mail attım ben gümrük sıkıntısı ile ilgili, başka ne yapmam lazım :)) ya da chat yapıp yanına kıytırık amazon tarafından satılan bir ürün ekleyip öylemi gümrük masrafınıda çektirtsem ama ilk işlemide iptal etmek gerekicek poff..

99 dolar 72 euro falan etmiyor mu, gumruge takilmaz o yuzden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• imdi konuştum canlı destek ile 99 dolar diye alınmamış fee ücreti, sorun yaşamazsın gümrükte shipping price ile olan toplam ücret değil kulaklık ücreti önemli dedi inşallah öyledir, bir sorun olursa gel tekrar bizimle irtibata geç dedi hadi bakalım :)) ben sanıyordum ki toplam price önemli :)
  • quote:

imdi konuştum canlı destek ile 99 dolar diye alınmamış fee ücreti, sorun yaşamazsın gümrükte shipping price ile olan toplam ücret değil kulaklık ücreti önemli dedi inşallah öyledir, bir sorun olursa gel tekrar bizimle irtibata geç dedi hadi bakalım :)) ben sanıyordum ki toplam price önemli :)

Benim bildiğimde sadece ürünün ücreti önemli.Kargolama ile ilgili bilgi verildi mi ne zaman elinize geçecekmiş.
  • Tasud0 kullanıcısına yanıt
    Hayır daha sony amazon'a bilgi vermemiş ne zaman geleceği ile ilgili, amazon ürünler eline geçtiğinde mail yoluyla bilgilendirecemiş geliş tarihini filan.
  • Bugün garanti bonus kartımın yurt dışı 100 dolar harcamasını 3 takside bölmesinin son günü sanırım amazon parayı hemen çekmiyor hemen ödeme işlemi olsaydı alırdım. Kötü oldu.
  • bende siparis gectim 2 tane almak isterseniz 05424789014 numarayi arayın fiyati konuşuruz

• frenzy kullanıcısına yanıt
    Arkadasin ürünü farkli. Mevzu ps vita ile alakali gümrük sorunu.
  • Ben sipariş verirken bundanda aldım çok iyi sesi var tavsiye ederim
  • quote:

imdi konuştum canlı destek ile 99 dolar diye alınmamış fee ücreti, sorun yaşamazsın gümrükte shipping price ile olan toplam ücret değil kulaklık ücreti önemli dedi inşallah öyledir, bir sorun olursa gel tekrar bizimle irtibata geç dedi hadi bakalım :)) ben sanıyordum ki toplam price önemli :)

Aynen oyle posta ucreti gumruge dahil degil. Urun bedelini baz aliyorlar Urunun gumruge geldigi gun kurlarda bi sorun olmazsa takilmaz ama adamlar centti bile gumruge sokuyolar. 2$ yuzunden 60₺ para almislardir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamefry -- 11 Şubat 2014; 0:11:53 >
  • Ben de ayın 9'unda sipariş ettim. Gümrük olmayacağını bildiğimden aldım. Ürünün fiyatı 100 doların altında. Gümrük ödemedim. 124.97 Dolar. Artık kargolanmasını bekliyorum. Sanki aldığımda ön sipariş yazmıyordu gibi. Sonradan mı gördüm yoksa baştan var mıydı bilmiyorum. PS4 ü de amazondan aldım.
  • gurnur G kullanıcısına yanıt
    Hayir vardi on siparis ben cuma dan beri takip ediyorum :) gozunden kacmis seninn.

• Bu kulaklıkta titreşim var mı?
  • gurnur G kullanıcısına yanıt
    Yok diye biliyorum :)

• Amazon ne zaman göndermeye baslar birde 400 tl satilan pulse kulaklıkmi iyidir bu kulaklikmi arkadaslar.

• roverman kullanıcısına yanıt
    Öğrenmek istediğimden soruyorum yanlış anlamayında , Ps4'tr zaten joystik'ten gayet iyi kulaklık sesi alınabiliyorlen neden ekstradan 200-250 lira para harcıyorsunuz ki ? Yani sonuçta ds4'teki ses çıkışı ciddi bir avantaj.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ringo-Star

Amazon ne zaman göndermeye baslar birde 400 tl satilan pulse kulaklıkmi iyidir bu kulaklikmi arkadaslar.

Daha karsilastirmalari yayinlanmadi..

• quote:

Orijinalden alıntı: Since1903

Öğrenmek istediğimden soruyorum yanlış anlamayında , Ps4'tr zaten joystik'ten gayet iyi kulaklık sesi alınabiliyorlen neden ekstradan 200-250 lira para harcıyorsunuz ki ? Yani sonuçta ds4'teki ses çıkışı ciddi bir avantaj.

3D boyut ses alamazsin ama

• quote:

Orijinalden alıntı: Stones Throw

quote:

Amazon ne zaman göndermeye baslar birde 400 tl satilan pulse kulaklıkmi iyidir bu kulaklikmi arkadaslar.

Bnde cok merak ediyorum ama pulse sanki daha iyi galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: Stones Throw

quote:

Amazondan gönderim ne zaman başlar?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.