Şimdi Ara

Gold Wireless Stereo Headset 76.79$ = 222TL Güncel 10.07.2016 (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.734
Cevap
32
Favori
71.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

öncelikli tercihim kablolu olmasıdır ( sebebi ;: ofiste çok sayıda teknolojik alet var kablodan yanayım SAĞLIK için )

silver ve gold wireless modelleri var farklı markada olabilir

bütçe sorunu yok gibi 500 e kadar çıkabilrim n11 de % 25 veya yurt dışından alma gib seçeneklerim var

aradığım özellikler ;

kafada rahat olması

DTS HD VE dolby digital desteğinin olması filmler ve oyunlar için

mikrofon önemsiz benim için mümkünse hafif ve rahat

Genellikle koşu bandında koşarken kullanıcam

evde PS4 ve ona optik kablo ile bağlı z906 var

yada 25 tl lik philips hs 8200 işimi gayet güzel gören kulaklığı z906 nın ana merkezine bağlasam dolby yada dts kalitesini alabilir miyim ?

yada ps4 kola kulaklığı bağlayıp ( pes 2016 o şekil oynuyorum ) film izlerken böyle mi kullanmalıyım Bence filmlerde kaliteli ses alamam ...

Yardımalrınız bekliyorum ...

Herkese iyi forumlar

• forumda bu konuda bilgili kimse kalmamış sanırım yada cevap verilmiyor bize.... !!!!
  • PES_21_Murat kullanıcısına yanıt
    Turtle Beach modellerine bakın. Silver Wired kulaklığında ise 7.1 virtual surround var ancak malzeme kalitesi hakkında çok iyi yorumlar okumadım. Üstten kırılma gibi bir kaç sorun okudum. Gold Wireless alın derim ama kablosuz tercihen istemiyorsunuz. Turtle Beach araştırın derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: F.Kasap

Turtle Beach modellerine bakın. Silver Wired kulaklığında ise 7.1 virtual surround var ancak malzeme kalitesi hakkında çok iyi yorumlar okumadım. Üstten kırılma gibi bir kaç sorun okudum. Gold Wireless alın derim ama kablosuz tercihen istemiyorsunuz. Turtle Beach araştırın derim.

hocam yarımcı olmak istiyorusnuz ama detaylı birşey yazdım onlara cevap alamadım bana o cevaplar lazım turtle beach araştırıcam ama yeterli değil cevaplarınız efendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganyotcu1453

quote:

Orijinalden alıntı: gekido

ARKADAŞLAR KULAKLIK BENDE VAR MİKROFONLA İLGİLİ ÇOK ÖNEMLİ BİR ÖZELLİK VAR. EĞER MİKROFON SOL KULAK TARAFINIZDA DEĞİLSE SES ALMAZ. KISACA SES GİTMEZ. ÖN TARAFTAN GELECEK SESLERİ AYRIŞTIRMA AMAÇLI KULLANILMIŞ BİLGİNİZE. DÜŞÜNMEDEN ALIN.

Alıyorum hocam cok merak ediyorum nasıl bir ses kalitesi var oyunlardaki en ince sesi bile veriyor diyen var

Tek kelime ile kusursuz. Müzik dinleyince daha önce dinlememişim ben daha önce ses duymamışım diyorsun. Oyun oynarken ulan bu yaratığın sesi böylemiydi diyorsun. Film izlerken en ince detaya kadar hiçbir ses kaçmıyor. En güzelide pil 8 saat bitmiyor. En üst ses seviyesinde 6 saat. Bu arada konuşma programı ve oyun aynı anda açıksa mesela 1 oyun ve skype gibi iki sesi ayrı ayrı azaltıp çoğaltabiliyorsun. Güçlü bass modu nefes kesiyor. Tek tuşla mute özelliği süper. Şarjı bitmeye yakın dıt dıt şeklinde sinyal veriyor açıkken kulaklık kabloyu tak ve şasr olurken konuşmana devam et şarj süresi kapalı iken maksimuma 3 saatte ulaşıyor açıkken daha kısa. şarj olurken kırmızı ışık yanıyor ve bitince sönüyor. Çok önemli bir konu kulağı rahatsız etmiyor inanılmaz rahat vede şık. kapakları değişiyor. Bence tek eksisi var yemek yapamıyor :D

• quote:

Orijinalden alıntı: PES_21_Murat

forumda bu konuda bilgili kimse kalmamış sanırım yada cevap verilmiyor bize.... !!!!

Selam yazını şimdi gördüm. Sony'i tercih et derim. Çok iyi bir cihaz. İçerisinde kablo aparatı mevcut yani iste kablolu ister kablosuz. Üstelik mikrofon özelliği sayesinde cep telefonuna tak ve harika sesleri olan karşıya rüzgarda esse hışırtı gitmeyen harika bir kulaklık olsun. Kırılma vs gibi durumlar her cihazda olur kullanıma bağlı. Sony varken Sony adamlar yapmış. Mesela ps4 var bence sony ps4 te yetersiz kalmış. mp3 çalarları gayet iyi. Sonyci değilim yanlış anlamayın ama kalite ve fiyat hakedişi performansa bakınca bu kulaklık aşmış.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ganyotcu1453

quote:

ARKADAŞLAR KULAKLIK BENDE VAR MİKROFONLA İLGİLİ ÇOK ÖNEMLİ BİR ÖZELLİK VAR. EĞER MİKROFON SOL KULAK TARAFINIZDA DEĞİLSE SES ALMAZ. KISACA SES GİTMEZ. ÖN TARAFTAN GELECEK SESLERİ AYRIŞTIRMA AMAÇLI KULLANILMIŞ BİLGİNİZE. DÜŞÜNMEDEN ALIN.

Alıyorum hocam cok merak ediyorum nasıl bir ses kalitesi var oyunlardaki en ince sesi bile veriyor diyen var

Tek kelime ile kusursuz. Müzik dinleyince daha önce dinlememişim ben daha önce ses duymamışım diyorsun. Oyun oynarken ulan bu yaratığın sesi böylemiydi diyorsun. Film izlerken en ince detaya kadar hiçbir ses kaçmıyor. En güzelide pil 8 saat bitmiyor. En üst ses seviyesinde 6 saat. Bu arada konuşma programı ve oyun aynı anda açıksa mesela 1 oyun ve skype gibi iki sesi ayrı ayrı azaltıp çoğaltabiliyorsun. Güçlü bass modu nefes kesiyor. Tek tuşla mute özelliği süper. Şarjı bitmeye yakın dıt dıt şeklinde sinyal veriyor açıkken kulaklık kabloyu tak ve şasr olurken konuşmana devam et şarj süresi kapalı iken maksimuma 3 saatte ulaşıyor açıkken daha kısa. şarj olurken kırmızı ışık yanıyor ve bitince sönüyor. Çok önemli bir konu kulağı rahatsız etmiyor inanılmaz rahat vede şık. kapakları değişiyor. Bence tek eksisi var yemek yapamıyor :D

Yorumlarınız icin tesekkurler hocam kulaklıgı aldım kullandım hevesimi aldım sattım bile :) güzel kulaklıktı bir daha alırsam 9.1 alırım ilerde onuda denemek istiyorum

• Merhaba kulaklığı iki gün önce aldım. Sidetone özelliği var diye biliyorum ama kullanamıyorum. Mute tuşuna basılı tutunca açılıyor diye biliyor basılı tutunca bişey aktif oluyor ama cinlama sesi oluyor cizirti gibi. Sorularım sidetone özelliği var mı ? Mute tuşuna basılı tutunca ne oluyor? 2.gün bugün ona göre değişim yaparım

• turkiyede bu kulaklik var mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilberhoca

1 de Ayar yüklenmemiş standart ayarlarda olan hali.

bitsony var aynisi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertAyaar

Merhaba kulaklığı iki gün önce aldım. Sidetone özelliği var diye biliyorum ama kullanamıyorum. Mute tuşuna basılı tutunca açılıyor diye biliyor basılı tutunca bişey aktif oluyor ama cinlama sesi oluyor cizirti gibi. Sorularım sidetone özelliği var mı ? Mute tuşuna basılı tutunca ne oluyor? 2.gün bugün ona göre değişim yaparım

mute tuşuna basili tuttugunda 3 kademeli bir dis sesi kesme özelliği var. her basisinda farkli bir ses vererek kademesi degisir.
  • Bana ses fazla geliyor kulağınız ağrımıyor mu nasıl o kadar yüksek seste oynuyorsunuz merak ettim

• Arkadaşlar hangi ses modunu kullanıyorsunuz. Önerebiliceğiniz bi ses modu varmı uygulamadan ben bassların iyi olduğu bi mod olursa daha iyi olur benim için.
  • SILVER WIRED (KABLOLU) kulaklığı alan oldu mu? 90 küsür tlye geliyor kargo ile.

edit: Türkiyeye gödermiyor ilk sayfadaki link...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hagiosmann -- 10 Haziran 2016; 4:42:16 >
  • şeyh uçmaz mürit uçurur diye boşuna dememişler. gold wireless ı iki senedir kullanıyorum. vasat bir kulaklık. daha önce iyi bir kulaklığınız olmamışsa tabii ki iyi gelir. bass yok, zaten oyun kulaklığı olduğundan gerek de yok. surroundu fena değil. kulaklık hafif ama earcuplar derin olmadığı için rahat değil. gözlük kullanlar uzak dursun.

o fiyat aralığında ps4 için başka bir alternatif varsa bakın, yoksa da alın ama çok fazla bir şey beklemeyin.

• Bu Kulakliktan ariyorum. Satan varsa pm atabilir

Edit satin aldim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 14 Temmuz 2016; 13:22:54 >
  • Selam arkadaslar bu kulaklikta mikrofon sorunu yasiyorum. Sesim kalitesiz ve kotu cikiyor. Ama 3,5 mm ile kumandaya bagladigimda sesim gayet temiz ve net cikiyor.
    Bununla ilgili bir video cektim. Yardimlarinizi bekliyorum.

• Cihazı satan varsa pm atabilir mi?

• arkadaşlar cihazı aktif olarka kullanan var mı 300 lira civarına satılıyor şu an sizce bu parayı vermeye değer mi ? ya da daha o fiyat aralığında daha iyi bir cihaz önerebilecek olan var mı ?
  • ozoz86 O kullanıcısına yanıt
    Ben 4 aydır kullanıyorum herhangi bir sorunla karşılasmadım sadece uzun süreli kullanımlarda rahatsız ediyor (3saat fln) arada bi çıkartıyorum bi arkadasımla aynı dönemde almıstık o kenarı cçatladı felan dedi bende suana kadar bi sıkıntı yok

• 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.