Şimdi Ara

Gold Wireless Stereo Headset 76.79$ = 222TL Güncel 10.07.2016 (135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.734
Cevap
32
Favori
71.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amazon'dan aldığım kulaklık dün geldi bugün until dawn oyununda denedim 1 saat kadar.bağlantı yani ses gidip geliyor.2 dakika düzgün geliyor 2-3 saniyelik kopma oluyor.1 dakika ses geliyor 5 saniye ses yok.Bu şekilde yani.Aynı sorunu yaşayan var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erhan911 kullanıcısına yanıt
    makine ile aranizda çok mesafe varmı? veya makine bir yerin icerisindeyse onu disari cikartmayi deneyin. sinyal mesagesi çok uzun değil.
  • omentos O kullanıcısına yanıt
    makinanın 2 metre önünde her hangi engelde yoktu.bugün denedim tekrar ara ara kesilmeler oldu yine.

soldaki usbye takmıştım vericiyi bu sefer sağdakine taktım.30 dakika takıldım çok yakında da değildim hiç kesilme olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan911 -- 9 Aralık 2015; 14:58:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuak29

Olma ihtimali var. Ben de carta aldim bekliyorum ani bir dususu. Stoklarinda yoktu uzun zamandir bugun yenilediler.

hayırlısı hocam bakalım indirim olursa birbirimizi haberdar edelim
  • Kulaklık geldi kullanıyorum. En ufak kopma olmadı. Ses kalitesi muazzam. Çok memnunum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydar.

Kulaklık geldi kullanıyorum. En ufak kopma olmadı. Ses kalitesi muazzam. Çok memnunum.

Bende merakla gelmesini bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydar.

Kulaklık geldi kullanıyorum. En ufak kopma olmadı. Ses kalitesi muazzam. Çok memnunum.

Herhangi bir ses ayarı yaptınız mı ? Bana ses az geliyor gibi geldi , customdan 3 ayarıda en üst seviyeye getirip denedim yine aynı. Şöyle gümbür gümbür ses vermiyor derinden geliyor ses
  • LadyAmerica kullanıcısına yanıt
    sadece psn den uygulamasını kurup bir iki tane tema upload ettim.
  • Sharkoon ile kıyaslandığında arada fark var ama performansı hiçte fena değil, black opsta denedim gayet tatmin edici
    Sadece tuşları biraz daha kullanışlı olabilirdi

• 27 sinde sipraiş verdim dün geldi. Ses kalitesi çok iyi.Taktım kullaklığı kullandım sonra tam çıkacaktım , miletin ses yüksekliğini yeterli bulmadığını aklıma geldi ve sesi açtım.Ses ayarına hiç dokunmamıştım daha ve yüksek geldi eski haline geri getirdim. Yani eğer bir işitme kaybınız yoksa sesin yetersiz gelmesi mümkün değil gibi geldi bana yada milletin kulaklıklar problemli olabilir. Not: Hep kulaklık kullanan biriyim.
  • bencede ses seviyesi çok yüksek değil.düşük değil ama gümbür gümbür bir ses yok.

pcde kullandım ps4 kadar ses yok.pcde çalışmasada olurmuş.
  • Benim de elime ulaştı kulaklık. Bir sorum olacak, kulaklıktaki opsiyon 2 ye ayar yükleyebiliyoruz. Peki 1 nedir?

• Benimki de elime ulaştı, 183tl ye mal oldu Tr fiyatina göre nispeten daha iyi oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemo62 -- 12 Aralık 2015; 1:54:53 >

• Bugun geldi

Ses açma kısma gösterge yok galiba
  • 1 de Ayar yüklenmemiş standart ayarlarda olan hali.

• Ilk çıktığında almıştım, ps için sonra xbox aldım ama 2 yıldır kullanıyorum oldukça güzel, ps de virtual kısmı ile 7.1 çok keyifli oluyordu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanliz farkli kulakliklar kullandim malesef ses baya dusuk biraz pismanlik bilr bile lades olduk ozellike black ops 3 te inanilmaz kisik ses

• Arkadaşlar ben de yeni aldım kulaklığı, henüz kullanmadım, bir kaç sorum olacak paketi açmadan :)

Ben ps4 ü, pioneer htp071 ev sineması seti ile kullanıyorum. Ama evde bebek olduğu için sesi açamıyorum. Hem ses sebebi ile hem de ev sineması 5.1 olduğu için(kulaklık 7.1) satın aldım.

Surround ses nasıl kulaklıkta? Yani giriş seviye bir sistem olan htp071 kadar surround hissi verir mi?

İkinci sorum hazır ses presetleri ile ilgili, her oyun için yükleme yapmak meşakkatli değil mi? Genel, hemen her oyuna uygun bir preset yok mu?

Bu cevaplara göre belki hiç kullanmayacağım kulaklığı.

Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için.

• 7.1 oyundayken Her seviye sesi farkli veriyor kulaklik ama katman katman ve karismadan veriyor kristalize bir netlik var hic bozma yapmadi bass lar az ama muzik vs dinledigimde daha guzel kesinlikle. Presetler farkli hava veriyor ben tum seviyeler sondayken ses bi iki kademe kisikta ve online chat olayi arada lazim oluyor diye sound/chat durumunu chat e yakin kullaniyorum ayrica oyunlarin icinde audio kismi detayli olanlardan en hosuma gideni seciyorum.kulaklik kesinlike dis dunya ile iliskiyi kesiyor kisik seste bile,max ses seviyesi insanlari memnun etmeyebilir ama bu oyunlara gore degisiyor,buyuk kulaklarda skinti yaratiyor ilk kullanimda 2 gun kulak kikirdagim agri ile gezdim ve ses daha fazla olsaydi kesinlikle rahatsiz olurdum ayrica tamamen her oyunda farkli performans vermesi garibime giden olay.

• 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.