Şimdi Ara

Gold Xbox live Türkiye Kullanıcıları (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
2
Favori
4.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşlar ben ilk defa multiplayer oynuyorum blackops a girdimher zaman sonuncu oluyorum. bir kişiyi indiremeden devamlı vuruluyorum. benim adam mı güçlü değil yoksa buna girenler mi aşırı deneyimli
    multi de hep böyleyse hiç zevkli değil.
  • Herkese teşekkür ediyor, fikirlerinize saygı duyuyorum.

Bu konunun formda açılma sebebinden çok da fazla uzaklaşmamak, ana konuyu kaybetmemek adına söylüyorum ;

Çok ekstrem farklar olmadığı sürece 20 $ vs 145 TL gibi.. Tr mağasazını kullanmanızı ya da hangi mağazayı kullanıyor olursanız olun, fiyat dengeleri bir yana bu konunun özü olan içerikteki faklılıklarını (1575 oyun VS 218 oyun) gidermek adına bize destek verin, Tıklayın! beğenin, topluluğa üye olun, çünkü ciddiye alınacak bir sayıya ulaşırsa Microsoft'a bu linkleri vermeyi düşünüyoruz !

Şimdiden teşekkürler !

• quote:

Orijinalden alıntı: ll Cpt Price ll

Level atladikca karakterini guclendiriyorsun black ops ta..mesela kas kuvvetini arttiyorsun daha hizli bicak atiyor, reflex guclendirme var adami gordugun gibi vuruyorsun, son level olursan gorunmez olma ozelligide aciliyor

peki hocam online ı zevkli oyun tavsiyesi verebilirmisin? iki kişi konuşarak oynanıcak mesela?
  • Arkadaşlar Konu ne siz neden bahsediyorsunuz ?

Lütfen yeni bir konu oluşturun, ya da bu konu hakkındaki görüş/öneri/istekleriniz için kullanın !
  • quote:

Orijinalden alıntı: azoloji

Arkadaşlar Konu ne siz neden bahsediyorsunuz ?

Lütfen yeni bir konu oluşturun, ya da bu konu hakkındaki görüş/öneri/istekleriniz için kullanın !

hocam ben zaten tr hesabı aldım. herkes de öyle alsın.
  • Ne zamandır geçiş yapmak istediğim (US hesabım duruyor) diğer mailimi TR yaptım vatana millete hayırlı olsun
    Şimdi sıra puan ekleyip en azından arcadeleri bu hesaptan almakta
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkmountain

quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

quote:

Hesabi tasima imkanimiz varmi yoksa yenidenmi almak gerekiyor onceki hesabimi gecirmek istiyorum

Tabiki var.

Artık aşağıdaki linkten tek tıkla beklemeden bölge değiştirmek mümkün.

https://live.xbox.com/en-GB/AccountMigration

Cok tesekkur ederim super oldu bende artik tr hesabindayim vallaha bikmistim ms point alip beklemekten

hocam hala england diyo geçmemiş tr hesabına neden olabilir suandada hata veriyor o geçiş sayfasında

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

quote:

Hesabi tasima imkanimiz varmi yoksa yenidenmi almak gerekiyor onceki hesabimi gecirmek istiyorum

Tabiki var.

Artık aşağıdaki linkten tek tıkla beklemeden bölge değiştirmek mümkün.

https://live.xbox.com/en-GB/AccountMigration

Cok tesekkur ederim super oldu bende artik tr hesabindayim vallaha bikmistim ms point alip beklemekten

hocam hala england diyo geçmemiş tr hesabına neden olabilir suandada hata veriyor o geçiş sayfasında

Migration yapımı konusunda bir fikrim yok ama bence xboxlive.com'dan destek alabilirsin, sitede destek bölümünde "Biz sizi arayalım" en hızlı çalışan yöntem, tıkla 30 sn - 1 dak içinde ararlar, arayan zaten Xbox TR olduğu için derdini Türkçe olarak rahatça anlatabilirsin, bi onlarla görüş istersen ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azoloji -- 18 Ocak 2013; 8:16:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: md07tr

Ne zamandır geçiş yapmak istediğim (US hesabım duruyor) diğer mailimi TR yaptım vatana millete hayırlı olsun
    Şimdi sıra puan ekleyip en azından arcadeleri bu hesaptan almakta

işte budur !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azoloji -- 18 Ocak 2013; 10:10:15 >
  • Turkiye asyada bölge olarak,hayatta geçmem aldıklarım gider.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiyenin asyada göründüğüne dair bir delil koyarmısın lütfen buraya
  • Aldıkların tr markette de bulunuyorsa gitmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buyukbaba

Aldıkların tr markette de bulunuyorsa gitmez.

Hayır knosolda indirilmiş ve yüklü ise gitmez.Ancak DLCyi sonradan silerseniz ve tr hesapta yoksa o zaman gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgay007

Turkiye asyada bölge olarak,hayatta geçmem aldıklarım gider.

Xbox mağazalarında bölgesel ya da sizin tabirinize göre kıtasal bir ayırım yok, ülkelere göre mağazlar vardır, Türkiye Türkiye bölgesi diye geçer, Ayrıca aşağıda cevap verildiği gibi ;

quote:

Orijinalden alıntı: Maslock

Hayır knosolda indirilmiş ve yüklü ise gitmez.Ancak DLCyi sonradan silerseniz ve tr hesapta yoksa o zaman gider.

Aynen, doğrudur. Tr mağazasında olup olmaması kıstas değildir, silmediğiniz sürece gitmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azoloji -- 18 Ocak 2013; 11:23:56 >
  • Bende geçen gün geçtim yakında hepsi gelir diye düşünüyordum.Bir yerde okumuştum tam hatırlamıyorum ama sky gibi kanallar bizdede kanal d atv vs. gibi olacakmış.İnşallah doğrudur
  • bana bugün email göndermiş microsoft bu başvurumla alakalı anket
    göndermişler bende anketi cevapladım benimle görüşmeleri alakaları tam puan dedim
    xbox lıve ı çevrenize tavsiye edermisiniz şıkkına 1 puan verdim etmem dedim
    nedeninide yazdım aynen açıklama kısmına
  • bende görüşmüştüm destek ekibiyle şimdi sizin mesajı okuyunca hemen e-maile baktım göndermişler anketi, aynı şekilde sorunları anlatarak yanıtladım umarım bir işe yarar !
  • hala dah yok vergi imiş yok zart mış zurtmuş. ülkemizde gerek oyun fiyatları olsun gerek internet bağlantı ücretleri olsun v.s. hep derlerki vergiler yüksek. vergiler kadar kafanıza taş düşşün yalancı i...ler. işiniz gücünüz insanları kazıklmak başka bir bok değil. aklı başında birisi (gümrük mevzuatını bilen) gümrük birliğine şikayet etse ebeniz si........ler. yok efendim neymiş gümrük vergisi varmışda o yüzden fiyatlar yüksekmiş külliyen yalan.gümrük birliği mevzuatından dolayı öyle kafanıza göre vegi uygulayamazzsınız kaldıki zaten uygulanmıyor. uygulanıyor olsa ilk çıktığında oyunu 179TL' den satan şerefsizler bir yıl sonra oyunu 100TL. den hatta daha sonraları 79 TL, 49TL gibi rakamlara nasıl satıyorlar, devlet bir yıl sonra vergi indirimi mi yapıyor, yok böyle birşey. yıllardır insanları kandırıyorlar bunda başı ceken zaten hükümet. pişmiş pişmiş oyle bir yalan söylüyorlarki . ben sekiz mgabite kadar adil kullanım kotalı nete ayda 65 TL. veriyorum başka bir arkadaşım bulgaristanda saniyede 35 mb. dowlnload yapıyor ayda verdiği para 17 TL.

• bende yeni bi xbox kullanıcısı olarak direkt hesabımı Türkiye olarak aldım.
    Bölgemi'de Türkiye diye kaydettim.
    Ben onlara ayak uydurucağıma onlar bana ayak uydursun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.