Şimdi Ara

Gold yolunda bir bronz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar aslen westte oynuyordum trde 25 level bir hesabım vardı onu 30 level yapıpı ranked maçlar oynamaya başladım placement maçlarım berbat geçti sadece 2 win alabildim 17 0 , 35 12 gibi skorlarla oyun verdim 3 maçımda afk vardı neyse bronze 3 yerleştim nerdeyse hiç kaybetmeden bronz 1 oldum orada ufak bir duraklamadan sonra şuan silver 2 yim ( silver 1 için 1 oyun kazanmam lazımdı saolsun ardından 7 lose streak yapınca ) mainim mid en sevdiğim hero Leblanc burada maçlarımı paylaşacağım isteyen olursa duoda girebiliriz

• Aslen westliyim. Tr de yaşıyorum. İş sahibi taliplerimi bekliyorum :3

Not : uyuyamazdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takipteyim hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Voldermort

Takipteyim hocam

Birazdan oyun atıcam bitince ss atarım
  •  Gold yolunda bir bronz

kolay bir maç oldu tüm takım iyiydi rakip ahri rylai rusladı zaten neyse 2 . maçıda eklerim birazdan
  • Goldun bronzdan farki yok emin ol
    B5 başladım Gold 2 yim şu an. Hala ayni beyinsizler ayni afk ayni düşüncesiz ilkokullular

• quote:

Orijinalden alıntı: Fuse Tea Peach

Goldun bronzdan farki yok emin ol
    B5 başladım Gold 2 yim şu an. Hala ayni beyinsizler ayni afk ayni düşüncesiz ilkokullular

Çok haklısın karşımda gold 1 zigss var morellomonikon rushluyor dakika 40 rabadonu yok acaba elobbostmu yoksa çıkamkmı basit ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

mid kalmayınca mecburen shy alıp topa gittim karşşımdaki jayce gayet kötüydü kolay bir maç oldu yine

Road To Gold

Bazen tek başına yetemiyorsun lb 6 1 giderken oyunu taşıyamıyorsa benim için noobdan farksızdır
    Moakai beni mükemmel zoneladı tflerde etkisiz kaldım
  • takip

Pek iyi oynamadım ama renekton saolsun taşıdı

Seriye 1 maç devam devam ...
  • Yerimizi alalım
  • Takip

bu gidişle gold oluşum gecikecek ama oyunu özetlersem :
    Her lanede ezdik oyun açık ara bizde gibiydi nexsus kuleliri dahi aldık fakat lux saolsun sürekli gitmeyin vb çağrılarıyla karşıya buyrun free gold kasın dedi adam diyorumki bak girelim öndeyiz yok girmeyelim
    Neyse Paylaşıma devam

Çok zevkli pyun oldu 1 o tarafa 1 bu tarafa gitti geldi earlyde anlamsızca fb verdim ardından wukongda ölünce ori kastı adamda hem kırmızı hem mavi olunca beni 1 kere daha kesti takım baya sövdü bana neyse ardından 1 2 roamla killer aldım dfg bitirince tek atıcak potansiyele ulaştım
    Son tfde oriannaya flash dfg +q +r +w kombosu ile aradan alınca kazandık

Bu arada duo girmek isteyen varsa ekleyebilir

• Arkadaşlar euw serverinde oynayan varsa bronz bir hesabım var onu gold yapmak için başladım isteyen olursa eklesin birde yayın açtım sıkılan izleyebilir :D
  • Çıkarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Laurie

Çıkarsın

Tr de ok fazla lose streak yaptım ondan bugün westte oynıyacam ne hikmetse kazanamıyorum trde 5 6 maçtır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.