Şimdi Ara

golda karsı char veren baksın...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • her server olabılır dusunen varsa dewilmycry.murat@hotmail.com

satıldı....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewilsoulm -- 27 Nisan 2007; 15:40:44 >

• benim tibette lvl 25 full int spear sp farmlı 2m paralı lvl 38 wolf sahibi bi kasa dolusu elixir olan ve elementi olan çarım var fos a geçtiğim için sana verebilirim ister misin ?
  • 36 level babelde çar vereceğim 20 ve ya 15 eme kabul edersen seni ekledim zaten açınca konuşuruz
  • bendede 37 lwl full str blader var 20m e takaslarım
  • msn eklemenız yeter daha 1 kısı eklemıs msnden konusuruz...
  • kledim seni gokhan la baslıyo msn
  • grecee de 45 lvl char golda satıorum.. pasific te ucuza verecem seni ekledım emrehanmutlu_0@hotmail.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende ekledım lvl 51 hybird sword char var itemsiz mastery lvl 51 skiller max konusuruz olympus serverında
  • REDSEAda 45 LVL fire heuksal HYBİD sağlam char.NE kadar verirsin.
  • 50M E FULL 43 LVL STR GLAVİE SKİLLERİ ÇOK GÜZLE VERİLMİŞ KARDEŞ ATEŞ ANA SKİLİ VAR ÇOK HARİKA + kardeş 25 günlük sincap var adı : CaSaNoVa_Tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi accseller -- 26 Nisan 2007; 15:55:14 >
  • bende 65 level char var full str glavier 13k hp var takılar +4 defans itemler +3 str 4 -5 int 4-5 hp 250 hepside 250m e veririm sparta serverı için isterim parayı lion292 ilgilenmesin
  • kaç paran war kadş _ ? _
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.