Oylarınız haklı olana verseniz eğer gerçekten Bruma'nın oyununu seviyorsanız oy verin ama Galatasaray'da oynuyor diye de adama oy vermeyin.
Arkadaslar 3 diyince yukleniyoruz.
1 . . . 2 . . . 3 . . .
YUKKLEEEEEENN
Yüklem kardeşim yüklen
quote:
Orijinalden alıntı: Melburg
Oylarınız haklı olana verseniz eğer gerçekten Bruma'nın oyununu seviyorsanız oy verin ama Galatasaray'da oynuyor diye de adama oy vermeyin.
quote:
Orijinalden alynty: Melburg
Oylarynyz hakly olana verseniz e?er gerçekten Bruma'nyn oyununu seviyorsanyz oy verin ama Galatasaray'da oynuyor diye de adama oy vermeyin.
yav he he
ultralisan
kullanıcısına yanıt
Ben Bruma'ya kötü falan demiyorum adama bu bizde oynuyor diğerleri kötü bunu çosturalım demeye gerek yok.
quote:
Orijinalden alıntı: Melburg
Ben Bruma'ya kötü falan demiyorum adama bu bizde oynuyor diğerleri kötü bunu çosturalım demeye gerek yok.
VOTA TUŞU BOZULANA KADAR ASILDIM.
bruma pogbadan iyi ha yav he he . anca kendinizi tatmin edersiniz
quote:
Orijinalden alıntı: 0nuR^^
Pogba geçmiş haklı olarak
quote:
Orijinalden alıntı: Aradesh
Pogba geçmiş haklı olarak
Alıntıları Göster
adamlar truva mı yapmış? bitti olarak gözüküyordu
Adamlar yuklendi beyler pogba gecti, gucumuzu gosterelim
Sportingde oynasa bu adama kac kisi oy verirdi ?
quote:
Stoch'un golü de en güzel gol değildi ama kendinizi tatmin etmek için yüklendiniz oylamada.
quote:
Orijinalden alıntı: Reinhardt
quote:
Stoch'un golü de en güzel gol değildi ama kendinizi tatmin etmek için yüklendiniz oylamada.
Alıntıları Göster
Beyler adamın ödül sahibi olması demek Dünya çapında ününe ün katması demektir ki piyasa değeri artar bazı çakma Katalanlar bunu anlayamaz abanın Bruma'ya gösterin Türk'ün gücünü.
enes varsa ona verelim.
quote:
Orijinalden alıntı: INTRUDERTR
enes varsa ona verelim.
dunya capinda övundugumuz tek sey anketlerde birinci olmakti o unvanimiz da elden gidiyor, nasil olurda bruma birinci olmaz hala yav? ip restart filan varsa verin programla filan giriselim oy vermek istiyorum oooooooooooooooyyyyyy
50 tane oy verdim sonra yukarda yaziyi translate ettim diyor ki zaten oy verdiniz, ben 49 tane oyu bosuna mi attim simdi?
quote:
Orijinalden alıntı: Sakin ol Sampuan
dunya capinda övundugumuz tek sey anketlerde birinci olmakti o unvanimiz da elden gidiyor, nasil olurda bruma birinci olmaz hala yav? ip restart filan varsa verin programla filan giriselim oy vermek istiyorum oooooooooooooooyyyyyy
50 tane oy verdim sonra yukarda yaziyi translate ettim diyor ki zaten oy verdiniz, ben 49 tane oyu bosuna mi attim simdi?
Alıntıları Göster
Bir çok fenerli Pogba'ya oy verdi
quote:
Orijinalden alıntı: Leone dOro
Bir çok fenerli Pogba'ya oy verdi
Alıntıları Göster
Yüklenelim beyler
Hile yapiyor italyanlar. Şike var pogba da juveli zaten şikeyi iyi bilirler
quote:
Kesinlikle katılıyorum. Hani Alper Potuk veya Kadlec falan olsa neyse. Bruma ne la bir Krasic bile değil.