Şimdi Ara

Goldmaster DTV-20000 bozuldu, yeni cihaz ne almalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mülkiyeti bana ait Goldmaster DTV-20000 HD cihazım var. Güncelleme yaptıktan sonra, önce bazı kanallar açılmadı, sonra da cihaz tamamen bozuldu. Fişe takıldığında bir cızırtı sesi çıkartıyor, hiçbir ışığı yanmıyor. Görüntü göstermiyor.

Tamir ettirmeyi deneyeceğim ama, dsmarttan cihaz alsam daha mı iyi olur? Ücrete nasıl yansır?
    Bir de dsmarttan kiralamak yerine yeni bir cihaz satın almak istesem ne tavsiye edersiniz?

• Redline cihazları tavsiye ederim next goldmasterda olabilir cihazınızda güncelleme yaptıktan sonra bozulması ilginç tamir etmeyi deneyebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GoldenParsTR kullanıcısına yanıt
    Denk mi geldi bilemiyorum. İki gün içinde bozuldu güncellemeden sonra. Son olarak 125'e basmıştım. Tüm görüntü gitti ve cızırtı başladı.
  • Power içindeki kondansitör şişmiş olabilir 1-2 tl maliyet ile kendin yapabilirsin bence içini açıp kondansatörleri kontrol et şişmiş olan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dsmart üyeliğiniz bitmiş, yeni bir uydu alıcısı alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 19 Mayıs 2016; 21:36:28 >
  • Belirttiğini cihaz d smart cihazı sanırım. bence uydu platformuna geçmenizde fayda var. Özgürlük uydu da.
  • HDsatış H kullanıcısına yanıt
    Cihazım tamamen gitmiş tamir olamıyor. Uydu platformu olarak dsmartı hiç kullanmamayı mı kastediyorsunuz? Yoksa modül gibi yöntemleri mi?
  • Benim cihazın aynısını ikinci el satanlar var. Onlardan alsam, kendi kartımı taksam sorunsuz çalışır mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.