Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Goldmaster Hd alıcılar için yardımcı olur musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    D-smart üyeliğimi iptal ettim ve bir uydu alıcısına ihtiyacım var. Çok zamanım olmuyor maalesef, biraz araştırabildim ve goldmaster fiyat ve performans olarak bana en uygun uydu alıcısı geldi.
    Ancak bu modeller arasında ciddi farklar var mıdır? Hangisini almalıyım sizce? HD 1045 // 1050 // 1060 // 1070 // 1090 ? Fiyatlar hemen hemen aynı.. Hepsi digital'den gidip hemen almak istiyorum. Güvenilir midir?
    Ya da next-18500 mü alınmalı?
    Çok çok teşekürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: CengizYaman

Merhaba arkadaşlar,
    D-smart üyeliğimi iptal ettim ve bir uydu alıcısına ihtiyacım var. Çok zamanım olmuyor maalesef, biraz araştırabildim ve goldmaster fiyat ve performans olarak bana en uygun uydu alıcısı geldi.
    Ancak bu modeller arasında ciddi farklar var mıdır? Hangisini almalıyım sizce? HD 1045 // 1050 // 1060 // 1070 // 1090 ? Fiyatlar hemen hemen aynı.. Hepsi digital'den gidip hemen almak istiyorum. Güvenilir midir?
    Ya da next-18500 mü alınmalı?
    Çok çok teşekürler...

Özel bir isteğiniz yoksa
    http://www.hepsidijital.com/neta-6400-full-hd#0
    alın memnun kalırsınız.

• Ozel bir istegim yok aslında. Sadece kayıt yapabilsin, aynı anda sorunsuz diğer kanalları izleyebilelim yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ozel bir istegim yok aslında. Sadece kayıt yapabilsin, aynı anda sorunsuz diğer kanalları izleyebilelim yeter.

O zaman çift tuner birşey almanız lazım. 2 anten kablosu varsa.

http://www.hepsidijital.com/Next-YE-18500-HD-CIS-PLUS-CIFT-TUNER_322952.html#0
  • Goldmaster 1060 modelinde bir kanalı kaydederken başka bir kanal izleme şansımız yok mudur?
    Önderdiğiniz modeli de düşündüm aslında. Ya da goldmaster 1090 var çift tuner.. Hangisi daha mantıklıdır acaba?
  • * Eş zamanlı olarak kayıt yapabilme, zaman kaydırma
    * Eş zamanlı olarak kayıtlı görüntüyü izlerken, başka bir kayıt yapabilme
    * Aynı TP deki iki kanalı aynı anda kaydederken, diğerini iki kanalı canlı izleme

Bunlar goldmaster hd-1060 modelin özelliklerinden. İki kanal kaydederken, diğer iki kanalı canlı izleme diyor. Sanırım ben yanlış anlıyorum...
  • quote:

Goldmaster 1060 modelinde bir kanalı kaydederken başka bir kanal izleme şansımız yok mudur?
    Önderdiğiniz modeli de düşündüm aslında. Ya da goldmaster 1090 var çift tuner.. Hangisi daha mantıklıdır acaba?

1060'da tek tuner olunca, sadece aynı frekanstaki bir kanalı izleyip kaydedebiliyorsunuz. Farklı frekans olmuyor.

18500 işinizi görür gibi. Yazılımları da güncel çıkıyor sürekli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uygun çift tuner ve çanaktan uydu cihazınıza ayrı ayrı kablo gelmelidir.Tuner çeşitleri için en iyisi sitenin canlı yardım bölümü veya telefon ile yardım alın.
  • next 18500 için hoş yorumlar okumuyorum genel olarak. Bunun yerine goldmaster 1090 tercih etmek daha mantıklı olmaz mı? 1060 ile aralarındaki farklara hakim kimse var mıdır?
  • CengizYaman C kullanıcısına yanıt
    çift tuner 1090
    tek tuner 1060 aradaki fark bu diğer özellikler aynı .
    Çanaktan iki hat çekebilirsen 1090 al ..

ikiside STi cpu ram 92 mb rom 192 mb . çift CI modul .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.