Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 GOLDMASTER KLC-745 USB Taşınabilir LCD TV + Monitör Satın Al 3 Temmuz 2013 14:40 1 1 GOLDMASTER KLC-745 USB Taşınabilir LCD TV + Monitör CİHAZI 7-8 AY ÖNCE ALDIM. ŞU ANDA NORMAL SATIŞ FİYATI 259 TL. 1-2 SAAT ÇALIŞTIRIP FONKSİYONLARI ÇALIŞIYORMU DİYE TEST ETTİM İLK HAFTA, DAHA SONRA KUTUSUNA KOYDUM. BİLDİĞİNİZ SIFIR CİHAZ. HEM EVDE HEM DE ARAÇTA KULLANILABİLMEKTEDİR. ARAÇ ADAPTÖRÜ DE VARDIR. ANKARA İÇİ ELDEN SATIŞ TERCİH SEBEBİDİR, 7" TFT LCD Çözünürlük 1440 (H) x 234 (V) TV fonksiyonu Saat fonksiyonu AV girişi/AV çıkışı Dahili Hoparlör SD, MMC, MS/MMC kart desteği USB girişi MPEG1, MPEG4, JPEG, MP3, WMA dosya desteği Eş zamanlı olarak müzik oynatma, resim görüntüleme Tam fonksiyonlu uzaktan kumanda Çoklu dil desteği Oyun desteği FİYAT :159TL Fiyat : 159 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 12 Mayıs 2014 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILDI...SAMSUNG ALPHA LİVE DEMO CİHAZ, EKRAN FİYATINA... Referans İlanı. LG GPAD 7 BİLİMUM NOTE 3 KILIF, Note 3+Note 4 Cam ekr. kory.ANKARA SATILDI...ASUS ZENFONE 5, 16GB, GARANTİ, FATURA, ORJİNAL FLİPCOVER, ANKARA