Şimdi Ara

Goldmaster mi? Next&NextStar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uydu alıcıları dunyasına pek uzağım ve bir uydu alıcısı satın almak istiyoruz piyasayı biraz araştırdım ama kimileri Goldmaster derken kimileride Next&NextStar tavsiye ediyo. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşların tavsiyerini elzemle bekliyor şimdiden teşekkür ediyorum.

• acikcasi fikrimi sorcaksan ben bugune kadar goldmaster'A hic alişamadim goldmaster'da iyidir.
    karsilastirirsak eger , telefon piyasasinda nokia nasil pratikse next'te öyle , goldmaster'da sony ericsson diyebiliriz

dedigim gibi herkese oldugu gibi , önce izlemek istedigin kanallar nelerdir veya neleri izlemek istiyosun bunlar çok önemli ondan sonra uygun cihazi alman kolay iştir.
  • benim amacım normal bir kullanıcının ihtiyaclarına cevap verebilecek şifreli bi kaç kanalı çözebilecek (discovery gibi) sorun cıkarmayacak bi alet olsun istiyorum
  • disco'yu suanda zaten kimse şifreyle izleyemiyor.
    sadece turksat icin alicaksan Fta türünde bi cihaz işini görür.
    ama işin icine hotbird veya hispasat (astra 1k) vs vs gibi uydular girerse kullanicin bakış acisi farklilasiyor.
    yani şifreli yayınlari izlemek istersen modul alabilirsin veya abonelik almak istersin ilerde vs vs
    duruma göre fiyat farki artiyor.

ama dedigim gibi FTA bi cihazda emu (şifre) yükleyerek şifrelileri (açılmasi mumkun olanlari) izleyebilirsin.
  • Hocam şöyle bi durum var merkezi çanak kuruldu ve 2 tane çanak varçanağı kuranlar next&nextstar bayisi ve bir liste bıraktılar listeden şu modeli tavsiye ettiler: Next 2000 CİS PLUS. senin dediğin gibi FTA olanlarda var mesela next 7500 FTA bize tavsiye edilen model hakkında ne dersin?
  • kardeşim fta veya ci veya cim cihaz da alacaksa next2000 plus modelini veya 2000cxsuper modelini alabiirsim goldmasterlarda alabileceğin cihaz topfield tabanlı cihaz olsun diğerlerine bakma bile GOLDMASTERİN EN BUYUK SORUNU YAZILIM DESTEĞİ OLMAMASI YAZILIMLARIN ÇOK GEÇ ÇIKMASI nextte boyle sorun yaşamazsın şuan AB SAT- TPS-D+-BİSS-MCT-FREE X GİBİ KANALLARI SEYEREDEBİLİYORSUN
  • quote:

Orjinalden alıntı: next-urla

kardeşim fta veya ci veya cim cihaz da alacaksa next2000 plus modelini veya 2000cxsuper modelini alabiirsim goldmasterlarda alabileceğin cihaz topfield tabanlı cihaz olsun diğerlerine bakma bile GOLDMASTERİN EN BUYUK SORUNU YAZILIM DESTEĞİ OLMAMASI YAZILIMLARIN ÇOK GEÇ ÇIKMASI nextte boyle sorun yaşamazsın şuan AB SAT- TPS-D+-BİSS-MCT-FREE X GİBİ KANALLARI SEYEREDEBİLİYORSUN

+
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mccartney

disco'yu suanda zaten kimse şifreyle izleyemiyor.

Dostum artık izleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodrumlu2 -- 16 Ekim 2006; 12:29:14 >
  • Sakın Goldmaster alma
  • Sakın Next alma. Görüntü kalitesi iğrenç ! Topfield bazlı GM
  • arkadaşım internetin varsa bu cihazları pek düşünme bence. internet üzerinden cardsharing yapabilen cihazlar var. ben şu an kullanıyorum. 200 ytl ye aldım ve hem görüntü kaltesi süper hem de spice platinium dahil onlarca şifreli kanalı internet aracılığıyla kart paylaşımı yaparak açıyor.illa next olsun diyorsan next in sharing yapan cihazı 450 ytl civarı.bence çok fazla. emu devri bitti o yüzden alacağın sharing özelliği olmayan cihazların hepsi birbirinin aynısı.
    not: sharing yapabilen cihaz alacaklar bana ulaşabilirler. onlara da ayarlarız. tabi ki izmir içi !!!
  • http://www.nextnextstar.com.tr/2000xcis.html burdaki modelimi yoksa
    http://www.goldmaster.com.tr/UrunDetay.asp?katid=4&resid=153& burdaki modelimi tavsiye edersiniz? valla bu uydu işinden bişey anladıysam arap değil japon olayım bi el atı verin ustalar ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: bodrumlu2

quote:

Orjinalden alıntı: Mccartney

disco'yu suanda zaten kimse şifreyle izleyemiyor.

Dostum artık izleniyor

Wallaha mi

ben uzzak kalmişim ne yazikki
  • bende goldmaster var ama tavsiye hangisini aliyorsan al. ama ethernet portu ve card sharing özelliği olsun
  • Kararsız kaldım neyi alacağımı şaşırdım bilgisayar gibi degilki meret
  • nextstar ın modullü bir modelini al işini görür.. bende sen gibi ilk alışta araştırmaktan kafayı yemiştim ama sonra insan anlıyor ki hepsi aynı işi görüyormuş meğerse
  • Valla hocam heralde oyle yapacagız az sonra evin yakınlarında goldmaster yetkili satıcısı var ona uğrayacağım bide onlardan dinleyelim olayı hep nextçilerden dinledik, bende sayelerinde netxçi oldum tıpkı işlemcide intelci oldugumuz gibi.
  • ya dostum sen ne izlemek istiyorsun? sadece turksattaki izledigimiz fix kanallari izlemek istiyorsan en ucuzundan basitinden al bitane
  • Hocam merkezi bir çanak anten sistemine sahibiz ve 2 çanağımız var izlemek istediğim turksat ve hotbird(bunlarıda daha yeni öğendim bu arada) uyduları. yerleşik modulü yada modül girişi olan yazılımı kolay güncellenebilir sorun cıkarmayacak bişey istiyorum nedir tavsiyeniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.