Goldmaster SAT-90400 Model cihazda kanalları bulamıyorum Arkadaşlar uydudan güncelleme menüsü var ordan güncelle dedim ama güncelleme yapmadı yada kanalları bulmadı ayrıca her yerde türksat 4-A dan bahsedilmiş benim menulerde en son 3-A vavr kısacası kanal bulma ayarlarını yapamadım eger bilen bir arkadaş varsa bana adım adım yardımcı olabilirimi lütfen malesef çok acil tv yok izleyemiyoruz yardımcı olursanız çoksevinirim
sanırım cevap yazan yok.. ben aradım ve başka bir yerde bu şekilde bir açıklamaya rastgeldim ugraştım ve aynı ayarlar olmamasına ragmen buna benzer ayarlarla kanalları buldum belki bu duruma düşenin işine yarayabilir diye paylaşmak istedim..
ALINTI: İlk olarak fabrika ayarlarına dönün. Fabrika ayarı yazan yoksa "Sistem geri yükleme" yazan tıklayıp onaylayın. En başta olan resimde "TP ekle" sarı tuşa tıklayın(yeşilde olabilir), 11747 sembol oranı 27500 yazıp, Yatay/H yapıp kaydedin. Ardından en altta olan "Arama modu" manuel yapın. Şebeke arama açık seçili olsun, diğer ayarlar aynı göründüğü gibi olsun. Aramayı başlat'a tıklayıp kanalları bulacaktır.