Arkadaşlar bildiğiniz gibi TRT yine bir şampiyonaya şifreli yayın koydu.Euro 2012 için.Arkadaşlar şimdi benim sorunum şu:Sistem ayarlarının üzerine gelip 121 yapıp biss menüsüne giriyorum.Daha sonra önüme 5 seçenek geliyor.Edit Code,Download Code From PC,Dump Code to PC,Set to Default ve Biss Key Edit.Şimdi ben bunlardan 2'sini baştan eledim.Onlar güncellemeyle ilgili.Set to Default'ta ayarları ilk günkü haline getiriyor.Geriye kaldı 2 seçenek.Edit Code bölümüne girdiğim zaman Change Cas Type var.Kırmızı tuş.Ona basınca biss kanalları değişiyor.Irdeto,Seca,Nagravision,CryptoWorks,TPS,Const CW gibi ana başlıklar altında kanallar var.Ama hepsi yabancı.Bazılarında da ADD ve DELETE seçenekleri yok.Bir de BİSS key edit var.Onda da 6 tane şifreler yazıyor.Arkadaşlar ben TRT 1'in biss ayarını yapacağım.Bunu Edit Code'den yapacağım galiba.Çünkü Bıss key edit'te bazı şifreler var sadece.Ama Edit Code'de çok karışık anlattığım gibi.Ben TRT 1'in şifresini girmek için hangi ana başlığa gireceğim? Herhangi birine girebilir miyim? Ana başlığı seçtikten sonra nasıl giriş yapacağız?
(Ayrıca Edit Code bölümünde herhangi bir bölüme şifre eklemek istediğimiz zaman Provider ve İndex bölümleri var.Ama şifrede böyle birşey belirtilmemiş.Yardımlarınızı acilen bekliyorum.Bu turnuvayı kaçırmamalıyım.)
Destek gelmeyeceğini biliyordum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme