Merhaba arkadaşlar. tüplü televizyonda kullanacam uydu alıcısı almak istiyorum. ilerisi için(lcd tv için) hdmi olsun istiyorum uydudan güncellesin istiyorum kart okuyucu ve usb girişi olsun istiyorum. bunları barındıran benim kafamda en iyisi Goldmaster Usb/Hdmı Girişli Dijital Uydu Alıcısı PVR-85600 yada PVR-85800 olarak görüyorum. Acaba bunları kullanan arkadaşlar bu cihaz ile ilgili yorumlarını yazabilirmi.
quote:
Orijinalden alıntı: cahit15264
Merhaba arkadaşlar. tüplü televizyonda kullanacam uydu alıcısı almak istiyorum. ilerisi için(lcd tv için) hdmi olsun istiyorum uydudan güncellesin istiyorum kart okuyucu ve usb girişi olsun istiyorum. bunları barındıran benim kafamda en iyisi Goldmaster Usb/Hdmı Girişli Dijital Uydu Alıcısı PVR-85600 yada PVR-85800 olarak görüyorum. Acaba bunları kullanan arkadaşlar bu cihaz ile ilgili yorumlarını yazabilirmi.
bende bu ürünü araştırmaktayım , siz aldysanız izlenimlerinizi paylaşabilirmisiniz?
güncel
ben bu uyduyu (85600 ) kullanıyorum . gerçekten çok güzel , hem kanal geçişi hızlı , hem uydudan güncelleme seçeneği var , ntv spor , trt , içtimai hepsini çözüyor , sadece az tv ve idman tv yi çözemedim , onuda araştırıyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme