Şimdi Ara

GoldMaster ürünleri ile Soru ve Sorunlarınız bu başlık altında (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
2
Favori
41.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: game_turkey

Kardeş cihazı nasıl iade ettin bende aldım ama aldığıma pişmanım. Teknosa değişim yapamayacağını söyledi

Bir hafta geçmemişse ve bütün aksesuvarları duruyor ve yıpranmamışsa faturasıyla beraber değiştirmeleri gerekir.

Ben bu şekilde gittim ve bu cihazı iade ettim.

Görüntü kalitesini ve çok yavaş olan kanal geçiş hızını beğenmedim.

Atlanta aldım, çok memnunum.
  • Sayın yetkili almış olduğum goldmaster sr-167 adlı taşınabilir hoparlörlü radyo oynatıcısı hakkında maruzatta bulunacağım.
    ürünün aux ve dc 5v girişi kullanılmamakta yada ürün bunu hissetmemektedir yani dc 5v kablosuyla şarj edemiyorum ayrıca usb kablosu ile şarj ettikten sonra bile ürün kapanıyor açılmıyor ne yapabilirim.sorun mudur sorun sa düzeltilir mi?
  • Öncelikle Merhaba ,
    Yakın zamanda goldmaster hd 4600 usb pvr uydu alıcı aldım . Fakat hayal kırıklığına uğradım. Usb den mkv avi mp4 formatında birşey tanımıyor. Ben mi yanlış yapıyorum. Kendi sitesinden yazılım güncelleme varmı diye bakmak istedim.en ufak bir bilgiye rastlamadım. Bu nasıl müşteri memnuyeti böyle olacağını bilsem gider mini lerden alırdım.200 tl vermezdim. Lütfen yardım edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.kliksa.com/urun/goldmaster-micro-hd-rocky-full-hd-pvr-uydu-alici/901760898

Linkteki uydu alıcısyla ilgili bilgisi olan arkadaşımız var mı? Özellikle sd yayınları iyi gösteren mini bir uydu alıcısına ihtiyacım var.
  • bana hediye gold master klavye ve mouse seti geldi böyle bambu dan yapmışlar 100 lira civarı bir klavye seti. mouse 5 dk çalışıyor sonra 3 dk yarım çalışıyor böyle takıla takıla gidiyor. yerine eski kablosuz mouse u takıyorum çat çut çalışıyor fakat normal klavye ve mouse takılıyor algılamıyor vs epey sinir bozucu. ben ürünün kutusunu attım ama garanti belgesi elimde. teknosadan alınmış. bunu değiştirebilir miyim ya da iade edebilir miyim sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korcc -- 21 Haziran 2014; 0:20:45 >
  • merhaba bende goldmaster pvr-74400 model uydu alıcısı var ürün kanal d kanalında kaldı sesmes yok kumandadanda üzerindeki tuşlardanda kanal değiştiremiyorum. elektriği kestim ama nafile yemedi zaman kalibrasyonu yapmadan kanala geliyor orada kalıyo. garantiside 17:01:2014 te bitti. lütfen yardımcı olun acil :( :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: anelka47

http://www.kliksa.com/urun/goldmaster-micro-hd-rocky-full-hd-pvr-uydu-alici/901760898

Linkteki uydu alıcısyla ilgili bilgisi olan arkadaşımız var mı? Özellikle sd yayınları iyi gösteren mini bir uydu alıcısına ihtiyacım var.

Bütceniz uygunsa iki kumandalı bu cihazı tavsiye ederim.

http://www.vatanbilgisayar.com/nextstar-18500-full-hd---plus--hdmi-usb-pvr.html

• merhaba, GoldMaster HD-1090 PVR

* cihazda IPTV özelliği var mı?
    * d-smart CI+ modül le kullanımda sıkıntı var mı?

teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi threex2011 -- 22 Temmuz 2014; 11:39:53 >
  • iyi günler bende goldmaster ranger var son zamanlarda stanby konumuna geçiyor kırmızı ışık yanıyor bir türlü aktif hale getiremiyorum daha önce bir kere daha olmuştu tuşlara basa basa açıldı şimdi hiç açılmıyor bu konuda bilgisi varsa yardımcı olursa sevinirim. iyi bayramlar
  • Bende bugun goldmaster hd4900 modeliyle ilgilenmistim fiyatida indirimliydi ama bu yazilanlari okuduktan sonra iykide almamisim diyorum...

• Selam üstat bu ürünü almayı düşünüyorum
    2 tane 150w kabinim var birde 400w orjinal sıerra 30 sm basım var
    bunlar çalıştırır mı ? yada başka bir ev anfisi önerirmisin ?

Goldmaster AV-500 USB Radio Anfi
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 76namlu -- 17 Ağustos 2014; 1:46:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: threex2011

merhaba, GoldMaster HD-1090 PVR

* cihazda IPTV özelliği var mı?
    * d-smart CI+ modül le kullanımda sıkıntı var mı?

teşekkürler.

1090 modelinde iptv özelliği yok düz sade bir uydu alıcısı.. Kanal geçişleri çok ağır, sd yayınların görüntüsü kötü.. ben bu cihaza sadece 2 gün dayanabildim ve iade ettim. gigablue hd800 se plus modelini aldım. Fiyatı biraz pahalı ama canavar gibi cihaz.. her türlü özellik var, ayrıca istediğin özellikleri yükleyebiliyorsun.. dsmartı CI modülle kullandım sıkıntı yaratmadı...
  • elimde DTV-20000 modeli HD-Dsmart uydu alıcısı var. bundaki görüntüyü ve sesi kayıp olmadan yaklaşk 40 metre uzaklıktaki tv ile paylaşmam gerek.

bir yarar olur mu bilmem ancak elimde şu ürün mevcut. modulator tam olarak ne işe yaryor bilmiyorum (astracom mini dsb uhf tv modulator):
    http://www.komsis.com/wp_urunler/mini_kamera_mod/mini_dsb_uhf.html

ürünün arkadan görüntüsü şu:
    https://store.donanimhaber.com/13/01/bf/1301BFE59C6D6506B658F306C8E09C93.jpg

hem ses hem görüntü aktarmam lazım.

sanırım hdmi'dan başka çarem yok. hdmi çok maliyetli olacak gibi.

dsmart'ın hd modellerinde var mı arka tarafında aynı zamanda ses çıkışı olan modeli var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuyuduzu -- 27 Ağustos 2014; 22:07:42 >

• 3 ay önce Goldmaster Ranger HD uydu cihazı aldım, dün akşam tv ile birlikte cihazı kapattım ve sonraki gün açmaya çalıştığımda cihaz görüntü vermedi. Cihaz açılıyor ama siyah ekran geliyor TV/Radyo tuşuna basınca bir arkaplan geliyor ama başka hiç birşey gelmiyor. menü açılmıyor. Sadece radyo kısmı aşağıdaki resim gibi. Bu sorunu nasıl çözebilirim. Bu cihazı kullananınız varmı? nasıl resetlenir? kumanda menüsü açılmıyor. açılıyor isede görünmüyor. Lütfen yardımcı olun.

GoldMaster ürünleri ile Soru ve Sorunlarınız bu başlık altında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rcaglayan -- 28 Ağustos 2014; 23:28:41 >

• goldmaster silver uydu alıcım var fakat 1080p_i60 ı hatayla seçti şu an cihazın kumanda alıcı kısmında yeşil ışık yanıyor ama hdmi girişinden görüntü alamıyorum... yardım lütfen cihaz kumandaya tepki vermiyor ve ara ara kendini resetliyor... ama hiç görüntü yok...
  • Uydudan guncellemeyi otamatik yapan ve full hd olan goldmaster modellerini verirmisin

• quote:

Orijinalden alıntı: Koç_hisarlı

Uydudan guncellemeyi otamatik yapan ve full hd olan goldmaster modellerini verirmisin

Ekleme.mini olmayacak

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.