Şimdi Ara

GoldMaster ürünleri ile Soru ve Sorunlarınız bu başlık altında (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
2
Favori
41.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whypicture -- 6 Şubat 2012; 10:55:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldDestek

Arkadaşlar bundan böyle goldmaster ürünleri ile ilgili sıkıntılarınızı,problemlerinizi bu başlık altında yazarsanız,sizlere yardımcı olmaya çalışırım.

İyi günler...

merhaba bende goldmaster mıcro-10 hdmı uydu alıcısı war sorunum su tv ızledıgımde kesık kesık yayın gelıyor her yayın bole deıl ama dıger yayınlar ole atıyorum show duzgun cekıosa kanalde kesık kesık gelıo sankı hanı fılm ızlersın ya cd den,cd cızık oldugu ıcın karelı karelı gelır kesık kesık bole ,,aynı onun gıbı gelıyor nedenı nedır sızce ustam??
  • sinyal kalıteniz nedir ve çanaktangelen sinyal kabonuz eger sallanıyor ie kırılma yapar
  • quote:

sinyal kalıteniz nedir ve çanaktangelen sinyal kabonuz eger sallanıyor ie kırılma yapar

sınyal kalıtem yuzde 90 nın ustunde canak oldum olası hep yerındedır 5 6 yıldır uydu alıcısı kullanıyorum eskı uydu alıcımda yoktu bunu aldım yapar oldu ama
  • cihazınızdan fabrika ayarlarına dönünüz bakalım sonuç nasil olacak
  • quote:

cihazınızdan fabrika ayarlarına dönünüz bakalım sonuç nasil olacak

dondum yıne aynı acıkcası hayal kırıklıgına ugradım ustam:(
  • Yazılım güncellemesi yaptınızmı ? veya özelden pm atın size yazılım ulastırayım ;)
  • golddestek'e pm attım ama bir de genele sorayım dedim. micro-7 de usb bağlantısında video oynattığında codec desteklemiyor yazıyor. bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
  • merhaba ben de yeni bir goldmaster hd-1045 smart box kullanıcısıyım. Yayın kalitesinden ve cihazın özelliklerinden menunum, Ancak cihazı kullandığım 4 gün içinde birkaç defa dondu ve adaptörü prizden çekmem gerekti. Bu donmalar ise 1 defa web browseri kullandığımda, 1 defa kanal sıralama yaparken, 1 defa ise kayıt özelliğini denerken oldu. Bu sorunlar yazılım güncellemesiyle çözülür mü? Eğer çözülürse web sitenizde hiçbir güncelleme yok. Bu konuda yardım istiyorum. Şuan kullanılan yazılım bilgisi:

Model : VER.2_D_HD
    Frequency Area : EUROPE
    Yükleyici versiyonu : L 6.40
    Donanım versiyonu : HS 7110 1.00
    Uygulama versiyonu: HS v2.10.11
    API versiyonu : API Jan 31 2012
    Cihaz Versiyonu : FDU v1.3
  • quote:

Orijinalden alıntı: vmesut

merhaba ben de yeni bir goldmaster hd-1045 smart box kullanıcısıyım. Yayın kalitesinden ve cihazın özelliklerinden menunum, Ancak cihazı kullandığım 4 gün içinde birkaç defa dondu ve adaptörü prizden çekmem gerekti. Bu donmalar ise 1 defa web browseri kullandığımda, 1 defa kanal sıralama yaparken, 1 defa ise kayıt özelliğini denerken oldu. Bu sorunlar yazılım güncellemesiyle çözülür mü? Eğer çözülürse web sitenizde hiçbir güncelleme yok. Bu konuda yardım istiyorum. Şuan kullanılan yazılım bilgisi:

oynatmak istediğiniz video formatı ve çözünürlüğü nedir ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vmesut

merhaba ben de yeni bir goldmaster hd-1045 smart box kullanıcısıyım. Yayın kalitesinden ve cihazın özelliklerinden menunum, Ancak cihazı kullandığım 4 gün içinde birkaç defa dondu ve adaptörü prizden çekmem gerekti. Bu donmalar ise 1 defa web browseri kullandığımda, 1 defa kanal sıralama yaparken, 1 defa ise kayıt özelliğini denerken oldu. Bu sorunlar yazılım güncellemesiyle çözülür mü? Eğer çözülürse web sitenizde hiçbir güncelleme yok. Bu konuda yardım istiyorum. Şuan kullanılan yazılım bilgisi:

oynatmak istediğiniz video formatı ve çözünürlüğü nedir ?

size pm attım konu ile ilişkin mail adresinizi pm ile verirseniz gerekli dosyaları gönderebilirim

• öncelikle slm bende goldmaster micro mini uydu alıcı var ve cihazın hiç bir görüntü yok kendi kendine gitti aslında çok memnun idim garantisi var ama evrakkarını bulamıyorum bunun çözümü hakkında bilgi verirmisiniz hanımla hergün tartışıyoruz yeni cihaz aldım ama o eskisini daha ii olduğunu tamir ettir diyor astarı yüzünü geçermi acaba tsk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende gold mini micro 7 var ve kumanda gözü hep yeşil ve çalışmıyor yardım
  • Ürününün/Hizmetinin arkasında durmayan firmalardan asla alışveriş yapmam örneğin bir avea 9.90a hat satıp ay sonu herhangi bir aşım olmayınca 15-20tl gelen fatura görünce hemen bıraktım , bir asus kasaya yanlış montaj sonucu yanan anakartı birebir değiştirip bir hafta içinde yenisini gönderdiler üstelik yandığı ve kullanıcı hatası bariz belli adam ürünü 100tl ye satıyor ama 25tl ye mal ediyor ve 1 anakart garanti olarak yapıyor 50tl kar olsa bunun 25tl si ithalatçıya 25tl si ise üreticiye kar kalıyor ve müşteri memnuniyetinden taviz vermiyorlar aynı şekilde abit ve gigabyte yi de severim dvd alanında ise birtek sony ye güveniriM, sunnymiş atmacaymış ucuz olsa bile almam illa bir sorun çıkacak ve garantide problem yaratacaklarını bilirim %30 fazla veririm ürününün arkasında duran firmadan alırım.

Şimdi ise aral markasına güvendiğim ve ucuz olan uydu alıcı aldım bozulsa bile parasında olmam ama aralın peşine düşerim bakalım ps-2-3 ün arkasında durduğu gibi bu ürünlerinde arkasında duruyormu diye ama aralın memnunu çok o yüzden rahatım.

Size başımda geçen bir olayı anlatayım : 2005 yılında ilk maaşımla sunny marka (o zaman genciz ilk defa maaş almışız) 128mb sunny mp3 player (o zamanın en üst sabit hafızalısı) aldım bir ay kadar kullandım yada kullanmadım pc ye taktım müzik atmak için sonra pc den çıkarttım çalışmadı atmaca garantiye verdim inanırmısınız 6ay haber alamadım üründen en sonunda tahtakalede netpa dan almıştım en sonunda adam acıdı al şurdan istediğin bir mp3 senin olsun çok uğraştın ama sorun bizden kaynaklanmıyor dedi yani yerli firmalar neden böyle yapıyor anlamış değilim aslında yerli firmalar ürünün arkasında durması gerekiyor ama yerli firmalar ithalatçı bir armadanın bir koyuncunun yaptığını yapamıyor.

sonra ön yargı....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 4 Şubat 2013; 7:28:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: comxa61

bende gold mini micro 7 var ve kumanda gözü hep yeşil ve çalışmıyor yardım

Selam,
    Golldmaster yetkilileri buraya pek bakmıyor zannedersem,
    Bence siz sorununuzu burda dile getirin.

http://www.turkey - forum.com/satforum/forumdisplay.php?f=54 ( - sil ) yazdığım bölüm sadece Goldmaster'a ait bir bölüm
    İyi günler.
  • Arkadaşlar iyi günler..;

Ben imzamdaki uydu cihazını yeni almış bulunuyorum ve bunu ilk açtığımda TV Otomatik olarak AV ye geçmiyor ben kumandadan alıyorum bunu nasıl ayarlayabiliriz ama ona rağmen cihazın bütün işlevlerinde problem yok rahat sağlam çalışıyor cihaz görüntü kalitesi çok süper ve net gösteriyor gerekli ayarları yapıldıktan sonra

Tüplü TV de kullanıyorum şimdilik cihazı HD olmamasından dolayı olabilirse mesele yok öbür türlü kumandadan açarım eyvallah..

Ayarı varsa yardımcı olurmusunuz ? TV yi açılışta cihaz açıldığı zaman otomatik olarak AV ye yönelsin.

İkinci sorum ise Kayıt nasıl yapılıyor ? Kayıt yapılacak kanalın adı,kayıt yapılacak filmi yani saati 8 gibi ayarlayapı 11 de biticek şekilde ayarlayıp kendi kaydına bırakabilioymuyuz nasıl yapıyoruz bu işlemi ?

Yani kayıt nasıl yapılıyor anlatabilrmisiz ?

• GOLDMASTER Micro HD-44 Full HD Receiver. HDMI. USB
    GOLDMASTER MICRO HD SILVER FULL HD PVR UYDU ALICI

bu iki uydu alıcısının işlemcileri sti mi ali dir bu konuda net bilgi istiyorum
    bilgisi olan lütfen cvb yazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: selimkaradas

GOLDMASTER Micro HD-44 Full HD Receiver. HDMI. USB
    GOLDMASTER MICRO HD SILVER FULL HD PVR UYDU ALICI

bu iki uydu alıcısının işlemcileri sti mi ali dir bu konuda net bilgi istiyorum
    bilgisi olan lütfen cvb yazsın

goldmasteri boşver daha düzgün cihazlar var atlanta,vu serisi,dreambox linux tabanlı işletim sistemli uyduları inceleyiniz
  • gold master ranger işlemcisi hakkında bılgısı olan varmı bu uydu alıcısı yenı ahnınımdae
  • ya adam akıllı uydu alıcısı bakıyom yok işlemci sti olacak dedıler bakıyorum suny var gold masterda varmı dedım bana fullhd sd yayını da guzel gösterecek işlemcisi sti olacak bır uydu arıyorum karar veremedım senın tafsıyen nedir
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.