Şimdi Ara

GOLDMASTER UYDU ALICISI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Goldmaster uydu alıcılarından hangi modeli önerirsiniz? Next ile karşılaştırıldığında hangisi daha iyidir?
    Teşekkürler

• Goldmasterin en çok satılan ürünü olan SAT-6400V CI öneririm. Ya dostum fark mark yok. Ama nextin servis ağı daha kuvvetli diyorlar ben gm kullanıyorum ama o gün karaköyde bir dandik marka gördüm kanal geçiş hızı menüleri falan tıpa tıp. Ama adı var gm ve nextin. Ha bu arada kesin üst düzey ürünlerinde çok fark vardır ama ekonomi ürünlerinde fark yok... Tek fark fiyatı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esenlik -- 16 Aralık 2005, 1:12:02 >
  • peki fiyatlar nedir?
    receiver, çanak(2 adet) , kurulum ayrı ayrı ne kadar oluyor ortalama?
    bir de goldmaster'ın 9000li serisinden bahsediyorlar...fark var mıdır?
  • ben 9400v ci modelini hepsiburadadan 220ytl aldım ama topkapı füze çarrşısında sordum 180 dediler (pazarlık yapmadım bile) 170ytlye aleti alsan, 2çanak+lnb: 70 diseq : 25ytl bağlantı:25 ytl :290ytl gibi bir fiyat olur ama kampanyalar var. Onlaıda incele derim ben.
  • KESİNLİKLE GOLMASTERI ÖNERİRİM. BENDE VAR.KALİTELİ BUNGUNE KADAR EN UFAK BİR PROBLEM YARATMADI...TAVSİYEM 11400.
  • quote:

Orjinalden alıntı: arzu_atalay

Merhaba,
    Goldmaster uydu alıcılarından hangi modeli önerirsiniz? Next ile karşılaştırıldığında hangisi daha iyidir?
    Teşekkürler

sakın alma işçilk çok adi malzeme ye kanma
  • quote:

Orjinalden alıntı: arzu_atalay

Merhaba,
    Teşekkürler

sakın alma işçilk çok adi malzeme ye kanma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HD uydu alıcısı tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yeni model çıkıyor.80800CI modelini taviye ederim.
  • arkadaşlar o zaman ne alalım güzel bir söyleyinnn
  • nextten şaşma derim;)
  • selam ben 11300cı kullanıyorum çok memnunum kanal geçişi harika menü çok basit kafan karışmaz
  • Aslında goldmaster da next de aynı nanedir ancak next in yazlım desteği ve servis ağı daha iyidir ortalama bir kullanıcı için en iyisi next 2000 xcı plus olur fiyatı 170-180 ytl civarı.
  • arkadaşlar ben de bir tane gold master almak istiyorum bana tavsiye edeceginiz bir model var mı
  • bence goldmasterin üzerine cihaz yoktur çünkü en önemli özelliği kullanım kolaylığı bende gm 54000 cı var çok memnunum herkese tavsiye ederim.
  • next'ten şaşma
  • ben bugün gm 40400 fta + çanak + lmb + 25 m kablo aldım toplam 170 ytl ye maloldu. kurulumu kendim yaptım. cihazdan memnunum bu arada cine5 nasıl çözülür bilen arkadaş varmı.?
  • GOLMASTER TEK GEÇERİM...
  • BENDE GOLDMASTER 9400 V CI VAR. BEN MEMNUNUM. KANAL GEÇİŞLERİ ÇOK İYİ. HATTA EN HIZLILARDAN DİYEBİLİRİM. MENÜLERİ KULLANMASI ÇOK KOLAY.
  • 9500 CIM. Bu ürünü nasıl bilirsiniz. pozisyoner ile birlikte malatyada 250$ diyorlar fiyat pahalımı nedersiniz?
  • kesinlikle GOLDMASTER 9400 V CI (topfild tabanlı) faydasını daha sonra görürsün uydudan güncelleme filan

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.