Şimdi Ara

Golf 1.0 TSI 115 PS Midline Plus Manuel Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ocak ayı sonuna kadar sıfır km. Golf 1.0 TSI 115 PS Midline Plus Manuel almayı düşünüyorum. Aracı test ettim motor gücü ve yakıt tüketi olarak çok tatmin ediciydi. Bayini elinde 1 araç kalmış 2 gün içinde karar vermem gerekiyor, kullanan ve aracı bilen arkadaşlar araç hakkında yorum yaparsa çok sevinirim.Teşekkürler.

• Alma hocam Boşline donanımı çok eksik koltukları bile çok farklı inan şişkin piyasadan ve doğuş otoda araç olmadığı için 135 bin tlllere veriyorlar o fiyata comfort rahat alırdın beklemeni öneririm.
  • Comfortline olsaydı iyiydi
  • blasko77 kullanıcısına yanıt
    comfortline gelmesi mart sonunu bulabilir dedi bayi, koltuklar farklı, ön arka park sensörü yok, lastik ebatları küçük ve sis farı eksik, comfortline pakete göre farkları bunlarmış ama comfortline geldiğinde fiyatı çok yüksek olacak dedi. çok kararsız kaldım.
  • Hocam bayiler hep böyle o yok bu yok halkımızı kandırıyor. Çok yüksek gelemez 8. Nesili çıktı aksine indirimli gelir. Ama tabi bunları söylemek işlerine gelmez. Sonuçta talep var.
  • Hocam milleti takmayın alın o fiyata egea veriyolar golf her zaman prim yapan araba seneye üstüne kar koyup satarsınız bile
  • Alın geçin her zaman kar edersiniz.
  • Alın hocam ekonomiye can verin nediyim ben araç yatırımdır kekoluğu bizde baş gösteriyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.