Şimdi Ara

Golf 1.4 tsi highline mi Bmw 1 mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Led farsiz bmwyi satarken zorlanabilirsiniz hocam tavsiye edilmiyor, 118i hangi paket 132 iyi gibi sanki ben kasimda 125 e aldim joy paket

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karti K kullanıcısına yanıt
    Paket detayını aklımda kaldıgınca soylıyım sunroff var xenon var dijital klima yok ön arka sensör var aklımdakınler bunlar ama arayıpta yarın ogrenebılırsınız ataşehir borusandan
  • Hocam sizin yerinizde olsam peugeot 308 alirdim daha dusuk fiyatli

Yilin arabasi secilmis bir arac ama gel gorki “ya peugeot a o kadar para verilirmi yaaa “ ci tayfalardan biriseyseniz ne desem bos o yuzden fazla uzatmayayim

Esiniz buyuk araba surmesinde mahsuru yoksa o butce ile SUV da bakardim ben

Ucuncu bir alternatifde biraz daha koyup uzerine d segmenti krali 320 ied bakabilirsiniz ikinci el

• quote:

Orijinalden alıntı: gzmrt

Paket detayını aklımda kaldıgınca soylıyım sunroff var xenon var dijital klima yok ön arka sensör var aklımdakınler bunlar ama arayıpta yarın ogrenebılırsınız ataşehir borusandan

Paket fena durmuyor bmwci tayfa genelde sunroof led far ve katlanir ayna ariyor, fiyatta iyi gibi geldi. Ama golfuda deneyin herkesin zevki farkli, ben golfu cok siradan buldugum icin tercih etmedim, karakteri olmayan bir arac bana gore tasarimi en kotu c hatchlerden biri 308 ile beraber.

• karti K kullanıcısına yanıt
    hocam şöyle bir durum var 142 olan boş paketi farklı sebeplerden 122 ye alıcam led far olmaması sunroff olmaması sonucta parama göre onu alabılıyorum elbet bu çekildede bir alıcı bulurum diye düşünüyorum sizce doğrumu bu düşüncem dolu olan dolu parasına bende boş parasına veririm yani
  • BölücüDeğilÖlücüyüm B kullanıcısına yanıt
    Aslında golften sonra test ettiğim araçlar içerisinde en çok 308 i beğendim.Yalıtımını , hızlanmasını, ve vites geçişlerini çok beğendim.Malzeme kaliteside oldukça iyiydi.Sadece arka koltuk diz mesafesi biraz dar geldi.Pejonun en büyük eksiği fiyat politikası.Bayiler arası bile fiyat tutarsızlığı var.Şimdi 120 bin verip aldığım aracı, 2-3 ay sonra fiyat indirip satarlar mı?Fiyat politikasını oturtup, 2 elde değer kaybının önüne geçerlerse benzinli golf yerine aynı fiyata dizel 308 tercih edilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babaomar01 -- 17 Ocak 2018; 0:29:13 >
  • quote:

Pure Plus paketler de kapak jant, halojen far, manuel klima, sunroof ve park sensörü arka..

Geçen hafta118i PurePlus için 125.000 çekiyorlardı, 132.000tl için ek donanım olabilir. Fiyat artmış da olabilir.

Ben servis de beklerken araç teslimi vardı, adam yaygarayı kopardı bu halojen farlar ne? Diye.

Tabi ne aldığını bilmemesi onun suçu.

Teklif detayları çok dikkatli incelenmeli...

Jant alınır, manuel klima idare edilir ama halojen far bmw çok kötü.

• Panthér kullanıcısına yanıt
    Aslında şuanki aracım clio 2015 model oyüzden bmw gecınce bana baya lüks gelecektir tek sorun ileride satarken hani çok mu zorlanırım orasını düşünüyorum sizce satılmama durumu olur mu xenondan sebep ?
  • quote:

hocam şöyle bir durum var 142 olan boş paketi farklı sebeplerden 122 ye alıcam led far olmaması sunroff olmaması sonucta parama göre onu alabılıyorum elbet bu çekildede bir alıcı bulurum diye düşünüyorum sizce doğrumu bu düşüncem dolu olan dolu parasına bende boş parasına veririm yani

Yani oyle bir fiyat mumkunse sizde 20 bin altina verince cok rahat satarsiniz, firsat varsa her turlu alinir bence her malin bir alicisi vardir, ustelik ulkemizde dizel manyakligi varken.

• 1 serisinin içi çocuk mezarı gibi. özellikle arkası fecaat. bekar birisi değilsen ailene zulüm olur 1 serisi. bir akrabada var ve ailesi neden bunu aldın diye serzenişte bulunuyor vatandaşa. arkada ayakları uyuşuyormuş hepsinin. ben şahsen sürücü koltuğunda bile fenalık geçirecektim. her yanı kalite olsa ne yazar o kadar dar olduktan sonra. kaldı ki golf te çok kaliteli bir araç ve servisi de üzmez. ben en son yeni girdim ve 600küsur bir ücret ödedim. bmw kesin *2'dir.

şu an golf'te yılsonu indirimi halen devam ediyor ve iyi fiyatlar var. golf'ün 2. eli daha iyidir. autoshow'un yaptığı son iki karşılaştırmalı testte de golf 1 serisi ve a serisinin önünde 1. bitirdi.
  • quote:

Aslında şuanki aracım clio 2015 model oyüzden bmw gecınce bana baya lüks gelecektir tek sorun ileride satarken hani çok mu zorlanırım orasını düşünüyorum sizce satılmama durumu olur mu xenondan sebep ?

118i mi yoksa 116d yi mi 122 ye veriyorlar?

Eğer 116d ise o fiyat düşük, araçta ne gibi bir durum var?

116d o fiyata veriliyor araçta sevk sırasında taş sıçramış ve nokta kadar ezik var o düzeltilmiş oyüzden indirim söz konusu oldu birde üzerine şirket üzerinden alımdan dolayı indirim gelince 122 mılyara geldı 116d 2017 model sunrof yok manuel klima var xenon yok arka kamera park sensörü var

• quote:

116d o fiyata veriliyor araçta sevk sırasında taş sıçramış ve nokta kadar ezik var o düzeltilmiş oyüzden indirim söz konusu oldu birde üzerine şirket üzerinden alımdan dolayı indirim gelince 122 mılyara geldı 116d 2017 model sunrof yok manuel klima var xenon yok arka kamera park sensörü var

Ezikler boyasız ise sorun olmaz, donanımlar sorun değil ise dizel olduğu için fiyatı iyi alınır kullanılır.

2. elde sunroof'suz araçların satışı biraz daha yavaş olur ama satılmaz da değildir. Jant alınır manuel klima idare edilir, o sorun değil ama bu halojen far biraz sıkıntı. Ben halojen farlı 2017 model BMW1 almazdım(bu arabayı araba yapan bazı ayrıntılardan birisidir), 5-10 daha verir 1 model aşağı araç bakardım.

Ama sizin durumda bu pek sorun olmaz, çünkü aracın fiyatı uygun(Pure paket 118i leri 125'e veriyorlar) alırken uyguna aldığınız için satarken muadillerinden 3-5 eksik yazarsınız tercih sebebi olur. Zaten 2-4 sene sonra satılacak bir aracın durumunu şimdiden düşünmekte yanlış olur, her malın mutlaka bir alıcısı vardır.

1.4 Highline Golf'de dolu bir araç, piyasası da hızlı, bu araçta iyi o yüzden kararı zor olur.

Boş donanım fiyatı uygun dizel ZF8 BMW1 mi?
    Dolu donanım benzinli Golf mü?

BMW benzinli olsa Net Golf derdim. Bir yandan da son makyajlı 118i JoyPlus kullandığım için, o donanım bu araç için pek yavan/keyifsiz. BMW yi bu donanımla almak istemem, tek cezbedici yanı fiyatı, dizel olması ve arkadan itiş ile verdiği sürüş dinamikleri.

Gönül değil mantık ön plana çıkacak ve eğer mutlaka 2 seçenekten birisi olacak ise; Ben bu seçimde "istediği kadar dizel olsun" 1.4 Higline DSG Golf'ü alırdım.

Gerçi; Golf'de dışarıdan düz/sade/basit, Golf işte. O Yüzden bana hiç heyecan vermiyor, iç kıpırdatmıyor.
    İçeriden rahat/geniş/herşey yerinde/detaylar kaliteli(birde çizildikçe göze dert olan, her yerdeki piano black olmasa!)

*Sizin beklenti ve ihtiyaçlarınza ve bulunulan şehir/kullanım alışkanlıklarından doğacak tüketimi hesap etmek lazım.

Görüldüğü gibi; kararsız ve çelişkili bir yorum oldu.
    Bende çok düşünür 2'sini de almazdım, herhalde!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 17 Ocak 2018; 11:47:51 >

• Geniş ve daha kullanışlı bir araç bakıyorsanız, Octavia SPORT 1.4 150bg DSG'yi gidip inceleyin. Geniş ferah, arka diz mesafesi ve bagajı büyük kullanışlı, donanımı da gayet iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

1 serisinin içi çocuk mezarı gibi. özellikle arkası fecaat. bekar birisi değilsen ailene zulüm olur 1 serisi. bir akrabada var ve ailesi neden bunu aldın diye serzenişte bulunuyor vatandaşa. arkada ayakları uyuşuyormuş hepsinin. ben şahsen sürücü koltuğunda bile fenalık geçirecektim. her yanı kalite olsa ne yazar o kadar dar olduktan sonra. kaldı ki golf te çok kaliteli bir araç ve servisi de üzmez. ben en son yeni girdim ve 600küsur bir ücret ödedim. bmw kesin *2'dir.

şu an golf'te yılsonu indirimi halen devam ediyor ve iyi fiyatlar var. golf'ün 2. eli daha iyidir. autoshow'un yaptığı son iki karşılaştırmalı testte de golf 1 serisi ve a serisinin önünde 1. bitirdi.

Biraz abarti olmus ici dar dogru fakat oyle fenalik gecirecek kadar degil, polodan genis golften dar kullanmasak inanacaz hocam,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karti -- 17 Ocak 2018; 12:24:35 >

boyasız, ezikler var sadece bende alıyım halojenli olarak sonra xenon taktırırım sonucta taktırsam bile yinede uyguna gelmiş olucak araba zaten yeni evli birisiyim oyüzden 2 kişi kullanıcaz arabayı küçüklüğü bizi yormaz diye düşünüyorum evet golfte cezbediyo ama kararsız kaldım marka algısından dolayı 1 serisine yöneldim
  • quote:

boyasız, ezikler var sadece bende alıyım halojenli olarak sonra xenon taktırırım sonucta taktırsam bile yinede uyguna gelmiş olucak araba zaten yeni evli birisiyim oyüzden 2 kişi kullanıcaz arabayı küçüklüğü bizi yormaz diye düşünüyorum evet golfte cezbediyo ama kararsız kaldım marka algısından dolayı 1 serisine yöneldim

Led farlar serviste tanesi 6-7.000TL, dışarıda ne kadar bilmiyorum. Ama çıkma yada yan sanayi alınıp takılabilir, birde jant alınır olur biter. Buradaki avantajınız arabanın fiyatının uygun olması.

Bende araç alacağım zaman acele etmeyip çok düşünmüş ve tüm araçlara sıkılmadan bakıp incelemiştim, 3 ay önce fiyat fırsatı yakalayınca 118i JoyPlus aldım geçtim. Golf için -ki sadece 2 max.3 sene kullanıp satarım diye ticari düşünüyordum- 2-3 kere bayiye gitmiştim her seferinde ayaklarım geri geri çıktım. Sevmediğim bir arabayı sırf 2. eli hızlı diye alma kafası yok bende. 3-5.000 zarar etsen dahi sevmediğim keyif almadığım bir araca binemem. Hayat gelip geçiyor...

Premium bir araç kullanma hissi fark yaratıyor. 2-3 kişi için gayet yeterli bir araç...
    Sırf arkadan itiş ve ZF8 için bile alınır.

• 3 serisinin yıllık rutin servisi 800-900 lira civarı bilginize. Buradan çıkarım yapabilirsiniz 1 serisi için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karti

quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

1 serisinin içi çocuk mezarı gibi. özellikle arkası fecaat. bekar birisi değilsen ailene zulüm olur 1 serisi. bir akrabada var ve ailesi neden bunu aldın diye serzenişte bulunuyor vatandaşa. arkada ayakları uyuşuyormuş hepsinin. ben şahsen sürücü koltuğunda bile fenalık geçirecektim. her yanı kalite olsa ne yazar o kadar dar olduktan sonra. kaldı ki golf te çok kaliteli bir araç ve servisi de üzmez. ben en son yeni girdim ve 600küsur bir ücret ödedim. bmw kesin *2'dir.

Biraz abarti olmus ici dar dogru fakat oyle fenalik gecirecek kadar degil, polodan genis golften dar kullanmasak inanacaz hocam,

tabii ki bayılmadım içinde, sadece dar olduğunu güçlü bir şekilde anlatmak için mübalağa yaptım. tavanı o kadar basık olmasa sıkıntı yok aslında da yalnız arkası tavan yüksek olsaymış bile çaresiz bir durumda. bence bayan veya genç zıpır arabası olur 1 serisinden ancak.

• Eğer golf de xenon BMW de sarı ampul farkı gibi bir donanım farkı yoksa BMW her türlü

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.