< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babaomar01 -- 16 Ocak 2018; 21:33:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babaomar01 -- 16 Ocak 2018; 21:33:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben iki aracida test ettim bmw her yonuyle daha kaliteli bir arac gittim bmw aldim, ben alirken arada 15bin tl fark vardi, bmw nin prestiji bile 15bin tl farka deger, zf her turlu dsgden ustun dsg dusuk viteslerde acayip kararsiz ne yapcagini sasiriyor, golfun tek ustun yani ici daha genis, bmw nin arka yasam alani bayağı sıkıntı, dedigim gibi iki aracida uzun sure test edip bmw aldim sorunuz varsa cevaplayabilirim.
|
Yorum yaparken şu cümleleriniz doğru seçin yahuu!
Zıpır nedir? 50 yaşındayım zıpır mı olduk yani? Bir tane Golf almışsınız bir doğru sizsiniz! |
Bence o para bmw 1 serisine fazla golfe göre 30 bin fark var değmez
|
Haa! Bi'de genç bayan da olmuşuz. Cinsiyet de değiştirdik bu yaştan sonra...
Sanırsın; Golf Ağır Abi arabası?? Sanki gençler, bayanlar Golf kullanmıyor? Golf kullanan adam F20 ye laf sokuşturuyor! Bir insanın yaptığı ile söylediği bu kadar mı tutarsız ve düşüncesizce olur? Tövbe tövbe! Şu forumda ağzıma geleni söylememek için kendimi zor tutar oldum. |
Bmw 1 alırdım bu ikiliden. Golf çok yuvarlak ve arkası bildiğin buzdolabı gibi geliyor. Ama yeni makyajla led farlar yakışmış.
|
|
Ezikler boyasız ise sorun olmaz, donanımlar sorun değil ise dizel olduğu için fiyatı iyi alınır kullanılır.
2. elde sunroof'suz araçların satışı biraz daha yavaş olur ama satılmaz da değildir. Jant alınır manuel klima idare edilir, o sorun değil ama bu halojen far biraz sıkıntı. Ben halojen farlı 2017 model BMW1 almazdım(bu arabayı araba yapan bazı ayrıntılardan birisidir), 5-10 daha verir 1 model aşağı araç bakardım. Ama sizin durumda bu pek sorun olmaz, çünkü aracın fiyatı uygun(Pure paket 118i leri 125'e veriyorlar) alırken uyguna aldığınız için satarken muadillerinden 3-5 eksik yazarsınız tercih sebebi olur. Zaten 2-4 sene sonra satılacak bir aracın durumunu şimdiden düşünmekte yanlış olur, her malın mutlaka bir alıcısı vardır. 1.4 Highline Golf'de dolu bir araç, piyasası da hızlı, bu araçta iyi o yüzden kararı zor olur. Boş donanım fiyatı uygun dizel ZF8 BMW1 mi? Dolu donanım benzinli Golf mü? BMW benzinli olsa Net Golf derdim. Bir yandan da son makyajlı 118i JoyPlus kullandığım için, o donanım bu araç için pek yavan/keyifsiz. BMW yi bu donanımla almak istemem, tek cezbedici yanı fiyatı, dizel olması ve arkadan itiş ile verdiği sürüş dinamikleri. Gönül değil mantık ön plana çıkacak ve eğer mutlaka 2 seçenekten birisi olacak ise; Ben bu seçimde "istediği kadar dizel olsun" 1.4 Higline DSG Golf'ü alırdım. Gerçi; Golf'de dışarıdan düz/sade/basit, Golf işte. O Yüzden bana hiç heyecan vermiyor, iç kıpırdatmıyor. İçeriden rahat/geniş/herşey yerinde/detaylar kaliteli(birde çizildikçe göze dert olan, her yerdeki piano black olmasa!) *Sizin beklenti ve ihtiyaçlarınza ve bulunulan şehir/kullanım alışkanlıklarından doğacak tüketimi hesap etmek lazım. Görüldüğü gibi; kararsız ve çelişkili bir yorum oldu. Bende çok düşünür 2'sini de almazdım, herhalde! |
Dsg konusunda aslında yanlış bir algı söz konusu dsg hatalı bir ürün değil sadece eğer bir arza olursa genelde tamiri ile eski haline gelemiyor çünkü çok hızlı bir geçiş sistemi var dişli gurubundan birinde arzadan dolayı değişme olursa eski ve yeni parçalar birbirine uyumsuz olma olasılığı çok fazla nerdeyse tamamını değiştirmeye kadar giden pahalı bir süreç...
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|