Şimdi Ara

Golf 1.4 tsi highline mi Bmw 1 mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Meramını çok iyi döktürmüşsün BENCE

Not: tokalaşırken gene parmaklarımı ufalamazsan sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gzmrt

bence aynı ikilimdeyim 1.18 i için 132 milyar orta dolulukta fiyat aldım 3 gun önce borusan ataşehirden 1.16d en boş paketine 142 vardı ellerinde beyaz renk kosifler bostancıda 1.16d siyah boş paket 142ye siyah vardı ellerinde bende kararsız kaldım boş paket 1.16d 142 edermi xenon yok sunroof yok satarken sorun çıkarmı düşünüyorum golfe gidip bakmadım henüz

halojen farlı arabaya 142 verirsen parana yazık edersin....
    1.4 golf çok iyi arabadır... bmw nin
    farkı sürüş zevki ve prestiji..
    120 civarı a3 de bulabilirsin..

boş bmw en son alacağım araç olur şahsen
  • quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

Yow he he.
    2014 model arabamın ilk sahibiyim, dsg dahil en ufak sorun yaşamadım. Sadece yılda bir defa servise gönderirim o kadar. Tek tük yaşanan sorunları genelleştirerek ancak kendinizi kandırabilirsiniz. Tüm marka ve modellerde arıza vs olabilir. Kullanıcı hatası değilse verilen garantinin amacı da odur.

Dsg konusunda aslında yanlış bir algı söz konusu dsg hatalı bir ürün değil sadece eğer bir arza olursa genelde tamiri ile eski haline gelemiyor çünkü çok hızlı bir geçiş sistemi var dişli gurubundan birinde arzadan dolayı değişme olursa eski ve yeni parçalar birbirine uyumsuz olma olasılığı çok fazla nerdeyse tamamını değiştirmeye kadar giden pahalı bir süreç...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bmw 1 serisi çakma bmw gibi bir şey. Sırf arabam bmw diyebilmek için alacaklar için piyasaya sürülmüş. Üst paket makyajlı golf bmw1 e tur bindirir.

Tam tersine bmw gercekten 1 serisine onem vermiski zf yi kullanmis 3 serisne koydugu motoru bunada koymus, 3 serisi ile 1 serisinin iç dizayn farkini cok az kisi anlar, sizin de anlayabileceginizi zannetmiyorum.

• Yeni moda oldu vw yle bmw katşılaştırmak.

En sıkıc hatcback vs en zevkli hatchback

Tabii ki bnw

• Bmw 1 serisi, zengin babanın üniversiteyi kazanan oğluna hediye olarak aldığı bir araba gibi geliyor bana.Genç arabası, bekar arabası ne bileyim zengin adamın sevgilisine kuaföre gitsin , arada turlasın diye aldığı ...Bmw nin alt yapısı var ama karizması yok bu arabada.

• Yorumları baştan sona okudum. Bmw ile vw'nin aynı cümlede kullanılması bile ziyadesiyle üzücü...

• quote:

Bmw 1 serisi çakma bmw gibi bir şey. Sırf arabam bmw diyebilmek için alacaklar için piyasaya sürülmüş. Üst paket makyajlı golf bmw1 e tur bindirir.

Sen öyle sanmaya devam et golfünle eğer varsa mutluluklar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.