Şimdi Ara

Golf 160 ps manuel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu aralar vw de golf 122 ps indirimde ancak 160 ps manuel fiyat listesinde yok vw 160 ps manuel siparişi alıyor mu?Alıyorsa highline fiyatı nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukarı

• 1500-2000 TL gibi bir farkla sipariş veriliyor. 2 ay falan beklersiniz.

Forumda "lonelyman" nickli arkadaş var. O da alırken aynı şekilde sormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

1500-2000 TL gibi bir farkla sipariş veriliyor. 2 ay falan beklersiniz.

Forumda "lonelyman" nickli arkadaş var. O da alırken aynı şekilde sormuş.

1500-2000 tl 122 liğin üstüne mi

• Evet 122lik Highlinedan 1500 2000TL daha pahalı. Özel sipariş veriyorsunuz. Artık ne zamana gelirse. Ama aceleniz yoksa beklemeye değer.
  • ARACI ALIRKEN EGER ELLERINDE YOKSA OZEL SIPARISLE GETIRIYORLAR. BIN TL KADAR KAPORA VERIYORSUNUZ 2 AY BEKLIYORSUNUZ DAHA SONRA ARACI TESLIM ALINCA KALAN UCRETI ODUYORSUNUZ. YANI FAZLADAN PARA ODEMIYORSUNUZ.

• Şu an 122 lik highline 47.500 lira indirimde yani bu 160 lık için de gecerli mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Onu bilmiyoruz. Bayilere sormak lazım.
    2000 TL için 160PS almak çok daha mantıklı.
  • Size üzücü bir haberim var Doğuş uyanmış sanırım. Konfigüratörde 160lık manuel 55.100TL görünüyor(Fiyatlar güncel çünkü 122lik olanın fiyatı 47.400).
  • Tsi/Tdi Golf alacaklar, Golf VII'yi beklemeli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonely_man

Size üzücü bir haberim var Doğuş uyanmış sanırım. Konfigüratörde 160lık manuel 55.100TL görünüyor(Fiyatlar güncel çünkü 122lik olanın fiyatı 47.400).

160 likta ekstra donanim yoksa 7 bin tl fark cok fazla 2 bin tl civari fark olsa alinir 160 lik.

• quote:

Orijinalden alıntı: berk984

160 likta ekstra donanim yoksa 7 bin tl fark cok fazla 2 bin tl civari fark olsa alinir 160 lik.

ESP standart.
  • quote:

Size üzücü bir haberim var Doğuş uyanmış sanırım. Konfigüratörde 160lık manuel 55.100TL görünüyor(Fiyatlar güncel çünkü 122lik olanın fiyatı 47.400).

Çokmuş hakkaten ya

• quote:

Adamlar bizim forumumu takip ediyor ne yapıyor anlamadım... Ne ara uyanmışlar?
  • Siparişle getirtililebiliyor arkadaşların söylediği gibi ancak bekleme süresi var işte bende alırken bir hayli beklemiştim.Ancak beklendiğine performans olarak kesinli değiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: of dead

Siparişle getirtililebiliyor arkadaşların söylediği gibi ancak bekleme süresi var işte bende alırken bir hayli beklemiştim.Ancak beklendiğine performans olarak kesinli değiyor.

Özel degilse ne zaman ve kaça almıştınız

• quote:

Orijinalden alıntı: proforum

quote:

Orijinalden alıntı: of dead

Siparişle getirtililebiliyor arkadaşların söylediği gibi ancak bekleme süresi var işte bende alırken bir hayli beklemiştim.Ancak beklendiğine performans olarak kesinli değiyor.

Özel degilse ne zaman ve kaça almıştınız

2011 sonu aldım 68'i buldu komple bandrolü vs.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.