Oldum olası bu arabaya bayılırdım, araç triptonik sanzıman ve nox sensörü de değişmiş, yarın kendi aracımın satışını verip bu arabayı almaya gideceğim. Eşim kullanacak ve cocuklar için arkada ne yapıyorlar derdi olmayacak. Artı Çanakkale de yaşadığımız için trafik derdi de çok yok. sizin yorumlarınızı alayım arkadaşlar. Bence Şanzıman DSG değil triptonik oda benim işimi daha iyi görür...
3 k için fiyat fazla gibi sanki 23 e fılan anlaşabılırsenız daha uygun olur bende de var 5 kpılısı 2004 bende aracı 24 e satmayı düşünüyorum sedan araç almak için 25 fazal o araca
h_s_nnH
kullanıcısına yanıt
Evet aslında 23 de olur ama 500 tl pulu ödüyor beyefendi, ve arabada temiz çok da 3 5 e bakmıyorum. Kullanımı nasıl, s,z arabadan memnunmusunuz? @h_s_nn
Bu arada ben de 24 e alıyorum aracı...
dsg 2007 de çıktı yanılmıyorsam normal triptronik benzin problem deilse araç güzel fiyat konusunda bişey diyemicem
ben araçtan cok memnunum temız ıse araç sanayı yuzu gormezsınız lakın aldığınız yakıta cok dıkkat edın cok yakıt seçer bu motor arabayı devırlı kullanırsanız sehir içi 7 .8 lt yakar orta hallı bir sehir için İstanbul 8 9 olur sanıırm konfonuruna kalıtesıne diyecek bırsey yok tek kusuru kapı kolları teyp tuşları cam tuşları soyuluyor malesef
quote:
Orijinalden alıntı: h_s_nn
ben araçtan cok memnunum temız ıse araç sanayı yuzu gormezsınız lakın aldığınız yakıta cok dıkkat edın cok yakıt seçer bu motor arabayı devırlı kullanırsanız sehir içi 7 .8 lt yakar orta hallı bir sehir için İstanbul 8 9 olur sanıırm konfonuruna kalıtesıne diyecek bırsey yok tek kusuru kapı kolları teyp tuşları cam tuşları soyuluyor malesef
Aracı alalı neredeyse 1 hafta oldu, evet araç yakıt seçiyor bunu daha öncede duydum, şimdilik uzun zamandır benzinimi aldığım Çanakkale Shell den alıyorum, burada opet yok herkes opeti övüyor. Aracım çok temiz aldığımda bostanlıda şanzımanından, motoruna yürüyenine kadar her yeri söktürdüm taktırdım, Değişmesi gereken parçaları değiştirdim bir şey tutmadı. Evet soyulma benim far anahtarını görünmez hale getirmiş, onuda 20$ Ebaydan getireceğim. Şimdilik böyle 307 den sonra araba dürdüğümü anladım.
Aracı alalı neredeyse 1 hafta oldu, evet araç yakıt seçiyor bunu daha öncede duydum, şimdilik uzun zamandır benzinimi aldığım Çanakkale Shell den alıyorum, burada opet yok herkes opeti övüyor. Aracım çok temiz aldığımda bostanlıda şanzımanından, motoruna yürüyenine kadar her yeri söktürdüm taktırdım, Değişmesi gereken parçaları değiştirdim bir şey tutmadı. Evet soyulma benim far anahtarını görünmez hale getirmiş, onuda 20$ Ebaydan getireceğim. Şimdilik böyle 307 den sonra araba dürdüğümü anladım.
Yakıt da 45 kuruş oda normal...
sevindim adınıza aracınızın ortalama yakıt tyuketımı ne kadar lıtre cınsınden
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: troyadabiradam
quote:
Yakıt da 45 kuruş oda normal...
sevindim adınıza aracınızın ortalama yakıt tyuketımı ne kadar lıtre cınsınden
Aracın ortalaması 8 Sehiricinde 9,2 ortalamam. Şehir dısı 6,5 - 7. Tabikki devirli kullanmıyorum ve burası canakkale dur kalk yapmıyor araç. Haftasonu Mototr hararet uyarısı verdi, hemen kenara çektim, Motor suyu kabının hortumla birleştiği yerde çatlak dan dolayı su azalmış, 40 tl ye değiştirdim. Ben araçtan memnunum 2 lt 1,6 lara göre fazla yakıyor oda 150 hp nin hatrı için katlanılır.
ben uzun yol yaptım 7. 6 altına inemedim şehiriçi muglada 10 11 ltleribuldu yakıtı bırden yuksekldı buyuk ıhtımal bır sorun var aracta cunku s.dısı 5.7 6 larıgorebılıyordum gecen kıs bırdefan sureklı calışıyor bugun bı servıse ugrayacagım. sorun neymıs bakalımnazar degdırdık araca:)
quote:
ben uzun yol yaptım 7. 6 altına inemedim şehiriçi muglada 10 11 ltleribuldu yakıtı bırden yuksekldı buyuk ıhtımal bır sorun var aracta cunku s.dısı 5.7 6 larıgorebılıyordum gecen kıs bırdefan sureklı calışıyor bugun bı servıse ugrayacagım. sorun neymıs bakalımnazar degdırdık araca:)
Üstat, Bujilerine baktır, bir de filtreler. Bır de bu arabaların gaz kelebeklerinin ara ara temizlenmesi gerekiyor 10 tl lik bir iş. Haberdar edersiniz.
Geçmiş olsun...
dogru bı baktırmak lazım kardes haberdar ederım .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme