ayrıca bi tamirci abimiz aynen şöyle derdi; mercedes dostun gibidir. dost her zaman iyiliğini düşünür, kafanı yormaz bmw kadın gibidir. kadın devamlı bişey ister, elin cebinden çıkmaz...
Güzel bir benzetme yapmış :))
Çok aradım ama maalesef hem temizini hem de bütçeme uygununu bulamadım. Ama halen gözüm BMW'de :(
Bmw almak riskli iştir ( Hayatımda vazgeçemeyeceğim tek araç BMW her gördüğüm bmw'ye döner 2 kere bakarım acaipmi acaip bir bmw hastalığım var ve kayseri bmw fun club isimli bir grubumuzz var bmw cileri bir araya topladık vs vs )
Bmw alırken hor kullanılıp kullanılmadıgını anlamanız biraz zor olacaktır..
Hele birde 30 40 yaş altından alıcaksınız ben şahsen bi geri adımdan bakarım illaki hor kullanmıştır.. =)
arkadaşların dediği gibi 15 e de var e36 kasa 25 e de var =)
Aradaki farkı anlayın temiz arıyosanız piyasanın 3-5 yukarısında vericeksiniz sizde hor kullanmıcaksınız bakın sorun cıkartıyomu cıkartmıyormu bu kadar diyorum
Ha birde otomatik vites bile yanlıyor kardşeim bu araçların ( ŞAHSEN KENDİM TRİPTRONİC VİTESTE MANUELE ALMADAN COK RAHAT YAN VERDİREBİLİYORUM AMA 1-2 defa denedim sonra yüklenmedim bile malum baştan aşağı orjinal temiz bi araçtı + pahalı bi araç üzmek istemedim..)
Dediğim gibi piyasanın 1-2 üstünde verip alacaksınız...
bende e36 m43 94 318i cabrio almayı planlıyorum .tavsiyesi olan var mı al alma :)
quote:
Orijinalden alıntı: mucahitgencc
bende e36 m43 94 318i cabrio almayı planlıyorum .tavsiyesi olan var mı al alma :)
Vay be, konuyu açalı 10 seneye yakın olmuş.
O dönem 98 model 3.18 ies almıştım. Mükemmel keyifli bir araçtı. Sonra satmak durumunda kaldım. Halen tadı damağımdadır. Halen temizleri var mıdır bilemiyorum. Varsa da çok istiyorlar sanırım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme