Şimdi Ara

Golf 4'mü BMW E36'mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
5.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tandem_78

ayrıca bi tamirci abimiz aynen şöyle derdi;
    mercedes dostun gibidir. dost her zaman iyiliğini düşünür, kafanı yormaz
    bmw kadın gibidir. kadın devamlı bişey ister, elin cebinden çıkmaz...

Güzel bir benzetme yapmış :))
  • Çok aradım ama maalesef hem temizini hem de bütçeme uygununu bulamadım. Ama halen gözüm BMW'de :(
  • Bmw almak riskli iştir ( Hayatımda vazgeçemeyeceğim tek araç BMW her gördüğüm bmw'ye döner 2 kere bakarım acaipmi acaip bir bmw hastalığım var ve kayseri bmw fun club isimli bir grubumuzz var bmw cileri bir araya topladık vs vs )

Bmw alırken hor kullanılıp kullanılmadıgını anlamanız biraz zor olacaktır..

Hele birde 30 40 yaş altından alıcaksınız ben şahsen bi geri adımdan bakarım illaki hor kullanmıştır.. =)

arkadaşların dediği gibi 15 e de var e36 kasa 25 e de var =)

Aradaki farkı anlayın temiz arıyosanız piyasanın 3-5 yukarısında vericeksiniz sizde hor kullanmıcaksınız bakın sorun cıkartıyomu cıkartmıyormu bu kadar diyorum

Ha birde otomatik vites bile yanlıyor kardşeim bu araçların ( ŞAHSEN KENDİM TRİPTRONİC VİTESTE MANUELE ALMADAN COK RAHAT YAN VERDİREBİLİYORUM AMA 1-2 defa denedim sonra yüklenmedim bile malum baştan aşağı orjinal temiz bi araçtı + pahalı bi araç üzmek istemedim..)

Dediğim gibi piyasanın 1-2 üstünde verip alacaksınız...

• bende e36 m43 94 318i cabrio almayı planlıyorum .tavsiyesi olan var mı al alma :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mucahitgencc

bende e36 m43 94 318i cabrio almayı planlıyorum .tavsiyesi olan var mı al alma :)
    Vay be, konuyu açalı 10 seneye yakın olmuş.

O dönem 98 model 3.18 ies almıştım. Mükemmel keyifli bir araçtı. Sonra satmak durumunda kaldım. Halen tadı damağımdadır. Halen temizleri var mıdır bilemiyorum. Varsa da çok istiyorlar sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.