Şimdi Ara

Golf 5 1.6 bse rölantide sarsıntı fakir karışım p0172

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
61
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2007 model golf 5 1.6 bse 8 valf aracım var 2 ay önce aldım
    Aracım rölantide hem benzinde hemde lpg de fakir karışım veriyor p0172 buna istinaden silindirlerde ateşleme arızası veriyor birkaç ustaya götürdüm bobin değişti buji değişti buji kablosu değişti sorun düzelmedi sonunda özel bir volkswagen servisine gittim tekrardan aynı parçaları değiştiler ayriyetten boğaz kelebeği maf/map sensörü emme manifold contaları değişti sorunu gene çözemediler fakat birşey farkettim elm obd2 ile bağlandığımda araca ltft -7 -3 arasında kafasına göre git gel yapıyor uzun vadede nekadar düşerse okadar düzgün çalışıyor araç benzinde kullanınca en fazla -3 e düşüyor sallantı hala devam ediyor artık daha fazla harcayacak param kalmadı ne yapılır ne edilir daha önceden bu sorunu yaşayan olduysa yardımcı olabilirmi özel servis bulamayınca aracın üst kapağını açacağız dedi siboplar yanık olabilir dedi fakat ben bu şekilde 4000 km yol yaptım bence üst kapaklık sorun yok diye düşünüyorum teşekkür ederim şimdiden.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• OBD2 ile Yakıt Rayı Basıncına bakın bir, belki yüksek basınç pompası bozuk olabilir. Pompa bozuk olduğunda araç sarsıntılı çalışır, silindir ve ateşleme arızası verir. Ayrıca zengin / fakir yakıt karışımı hatası da verir. Bir de oksijen sensörü varsa söküp ucunu temizlemenizi öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 16 Ocak 2025; 13:42:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Celonfix kullanıcısına yanıt
    Araçta yakıt basınç pompası yok sensörler 2 defa değişti ama orjinal olmadığı için olabilirmi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.