Şimdi Ara

Golf 5 RCD300 Teyp Değişim Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, 2007 model Golf 5 TSI Midline'ım içinde yer alan RCD300 teybi dokunmatik ekran bir teyp ile değiştirmek istiyorum. Bu konuda epey bilgisizim önerilerinize ihtiyacım var. Navigon, Necvox gibi markalar gördüm. Hangi ürünü önerirsiniz değerli fikirlerinizi beklerim. Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: canboca

Arkadaşlar merhaba, 2007 model Golf 5 TSI Midline'ım içinde yer alan RCD300 teybi dokunmatik ekran bir teyp ile değiştirmek istiyorum. Bu konuda epey bilgisizim önerilerinize ihtiyacım var. Navigon, Necvox gibi markalar gördüm. Hangi ürünü önerirsiniz değerli fikirlerinizi beklerim. Saygılar.

Bu navix,navigon,necvox gibi markaların arasında yazılım ve dokunmatik olarak en iyisi necvoxtur.
    Araçlara uyumlu olarak üretilir zaten,servise gidip taktırmayın fazladan 1 milyar daha fazla alıyorlar hatta daha fazlası.
    Necvox alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamara

quote:

Arkadaşlar merhaba, 2007 model Golf 5 TSI Midline'ım içinde yer alan RCD300 teybi dokunmatik ekran bir teyp ile değiştirmek istiyorum. Bu konuda epey bilgisizim önerilerinize ihtiyacım var. Navigon, Necvox gibi markalar gördüm. Hangi ürünü önerirsiniz değerli fikirlerinizi beklerim. Saygılar.

Bu navix,navigon,necvox gibi markaların arasında yazılım ve dokunmatik olarak en iyisi necvoxtur.
    Araçlara uyumlu olarak üretilir zaten,servise gidip taktırmayın fazladan 1 milyar daha fazla alıyorlar hatta daha fazlası.
    Necvox alabilirsiniz.

Üstadım cevap için teşekkür ederim. Necvox 9949HD diye bir ürün buldum. Bir ses uzmanı olarak size sormak isterim bu ürün beni memnun eder mi performans anlamında ? Bir de bu ürün ile ilgili satış, montaj yapan anadolu yakasında bir yer bulabilir miyim acaba ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jamara

quote:

Necvox alabilirsiniz.

Üstadım cevap için teşekkür ederim. Necvox 9949HD diye bir ürün buldum. Bir ses uzmanı olarak size sormak isterim bu ürün beni memnun eder mi performans anlamında ? Bir de bu ürün ile ilgili satış, montaj yapan anadolu yakasında bir yer bulabilir miyim acaba ?

Merak etmeyin fazlasıyla memnun eder.
    Ama sakın sakına servise felan taktırmayın!
    Servise biz satıyoruz bu teyplerden inanın servis 3 katı maliyetine satıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.