Şimdi Ara

Golf 6 1.4 dsg 160 beygir higlin mı yoksa Scirocco 1.4 160 dsg mi Arkadaşlar karar veremdim.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üstatlar ben golf mü yoksa sciroccomu karar veremedim. Bir türlü internettte wv sitesindeyim sürekli kendime araba profili oluşturuyorm yanlız bir türlü cevaplandırmadığım sorularım oluyor. Acaba Scirocco sanki wv üvey evladı gibi görülüyor gidiyorum showroom a yok bir say sornra gelecek diyor ben mersineyim bir tanesini ayda bir anca görüyorum. Ama golfe bakıyorum her taraf ondan kaynıyor. Benim yaşım 25 şimdi yaş itibari ile ve görünüş itibari ile Scirocco güzel gözüküyor ama golfede gözden çıkarmak istemiyorum. siz olsanız ne alırdınız ve neyi tavsiye ediyorsunuz.

• bende ikisi arasında kararsızım aslında kararsız değilim ailem golf almamı istiyor ama gönlüm Scirocco dan yana scirocco ayrı birşey bana göre ...
  • Öyle hocam bir de golf altın gibi pek zarar etmeden hemen satarsın diyolar ama scirocco yu kolay kolay satamassın satarsanda çok zarar ederek satarsın diyolar
  • işte ailemde buna dayanarak golfte ısrarcı
  • hocam param olsa bi dakka durmam scirocco alırım :D arabayı satmak içinmi alıyoruz yahu tüm aileler böyle düşünüyor:)
  • Jeton sana katılıyorum bende büyük ihtimallet scirocca alacam ama bir sene bekleyeceğmi 2011 i çıksın hemde şu askerliği aradan çıkarayım gidecem en kralından alacağım bir defa genç oluyorum. Kardeşim ya enaz 5 sene binerim ben ona Allahtan bir şey olmassa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghosttr21 -- 3 Temmuz 2010; 15:38:19 >
  • İnşallah tabii Allah kazasız belasız günlerde kullanmayı nasip etsin. hem al ki bizid e gezdirirsin :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghosttr21

Jeton sana katılıyorum bende büyük ihtimallet scirocca alacam ama bir sene bekleyeceğmi 2011 i çıksın hemde şu askerliği aradan çıkarayım gidecem en kralından alacağım bir defa genç oluyorum. Kardeşim ya enaz 5 sene binerim ben ona Allahtan bir şey olmassa

Eğer 2.el Scirocco alacaksan satma olayında pek zarar edeceğini sanmıyorum.Ama açıkçası Gidip sıfır alırsan,zaten arabanın piyasası yok,çok feci zarar edersin.Bunları da düşün.Bir de en az 5 yıl binerim diyorsun.Aldığın fiyatın yarısına satarsan iyiEğer sıfır alacaksan Golf,Yok 2.el alcam diyorsanız Scirocco derim ben.Tasarımı gerçekten süper ikisinin de.Ama scirocco bambaşka birşey.

Edit:5 yıl sonrasını da düşün.Yani sciroccodan inip daha kötü bir arabaya binme.Bence sen 2 yılda bir değiştir arabanı eğer 2.el alırken ucuza kapatırsan 2 yıl sonra satarken kâr bile edebilirsin biz gibi19 Bine aldığımız arabayı 21'e satmıştık zamanında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FB®h Pozitif -- 5 Temmuz 2010; 14:08:40 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.