dergide yazan bilgiler motor secenekleri söyle olacak
benzinli
1.4 80 hp 1.6 102 hp sanirim 1.6 yerine 1.4 turbolu motorlari ön planda tutacak 1.4 TFSI 120 hp - bu motor iyi satar 2.0 FSI 150 hp 1.4 TSI 150 hp 2.0 TFSI 200 hp VR6 MOTOR VERSIYONU 3.6 LITRE 280 HP R36 ADI ALTINDA CIKACAKMIS GTI MOTOR BILGISI SIMDILIK YOK
acaba diyorum 3 kapili olacak olan farkli,sonradan cikacak 4 kapili dahami farkli yapilacak
gerçektende çok güzel. golf v ten kat kat güzel tip olarak. ayrıca motor seçenekleri de çok iyi. fakat bunların çok az bir bölümüyle türkiye de satışa çıkar diye tahmin ediyorum.
Fotoşopa benzior bazıları çok dijital olmuş... Bir de bu VW'de işin kolayına kaçıp tüm arabalarını aynı yapmaya başladı.. Passat, Jetta'dan sonra Golf'e de aynı takım stopları koymuş...
kesinlikle dibim düştü inşallah bu şekilde çıkar piyasaya
çok güzel ama arkadan biraz golf plusa benziyo sanki
Fiyatları nası olcak acaba
takma kafanı raad ol çıkınca görürüz hangisi olacak...
dergide yazan bilgiler motor secenekleri söyle olacak
benzinli
1.4 80 hp 1.6 102 hp sanirim 1.6 yerine 1.4 turbolu motorlari ön planda tutacak 1.4 TFSI 120 hp - bu motor iyi satar 2.0 FSI 150 hp 1.4 TSI 150 hp 2.0 TFSI 200 hp VR6 MOTOR VERSIYONU 3.6 LITRE 280 HP R36 ADI ALTINDA CIKACAKMIS GTI MOTOR BILGISI SIMDILIK YOK
acaba diyorum 3 kapili olacak olan farkli,sonradan cikacak 4 kapili dahami farkli yapilacak
kapaktaki resim bunlardan hangisi?
arkadaş rsimlerinden biraz passatı andırıyor ama bu golf ün kendine özgü çizgileri vardı ama yinede güzel olmuş 1,6 dizel 90 beygir aracı türkiyede peynir ekmek gibi satılır umarım beygir gücünü biraz daha artırırlar emin olunki rakiplerde dizel araç satmaz bende şuanda toyota dizel var bir önceki arabam golf benzinliydi çalınınca dizel olsun diye toyota almıştım ama vw 1,6 dizel golf türkiyeye getirirse düşünmeden değiştiririm golf ün yeri gerçekten başka