Şimdi Ara

Golf 6 ile Kaza Yaptim.Yeni VW Bayilerde yok.Yerine ne alayim? Yeni Resimler Eklendi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
1
Favori
11.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle geçmiş olsun bana düşmez ama bir sadaka verin ya da kurban kesin bence

acil araca ihtiyacınız olduğunu söylediğinizden bence ilk etapta piyasası olan 2. el bir araç alın ve golf 7 ile v40 ın türkiyeye gelmesini bekleyin derim
  • golf 6 dan sonra golf 7 den başkası paklamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _eRay

Scirocco icin kim 3 ay sira veriyor? Stok sciricco kayniyor, almayani dovuyorlar :)

? avek ve dogusla konustum. dsg'li scirocco icin 3 ay dediler?
  • v40 motor sanziman ve fiyat secenekleri belli oldu mu acaba? 60 bin lira civarina motor performansi iyi olan otomatik bir versiyonu olacak mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan99747

Astra dizel otomatik veya insignia dizel otomatik tavsiye edebilirim

hangi mantıkla astra dizel otomatik tavsiye ediyorsunuz? Opel kullanıcısı olduğunuz için mi? Arkadaş 1.4tsi dsg kadar performanslı demiş.
  • eğer golfden hevesinizi aldıysanız v40 iyi bir seçim olacaktır almadıysanızda v40 gelene kadar bir 2 el golf alıp idare edip satıp onu alırsınız.

Golf 6 ile Kaza Yaptim.Yeni VW Bayilerde yok.Yerine ne alayim? Yeni Resimler Eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35efu -- 15 Eylül 2012; 15:14:43 >
  • Gecmis olsun öncelikle,
    1. Leon tdı dsg
    2. Ceed crdi tam otm.
    3. İ30 crdi tam otm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun. Alternatif olarak Volvo S60 alınabilir.
  • Geçmiş olsun Allah korumuş.
  • Geçmiş olsun
  • Geçmiş olsun. Bence memnunsanız bir tane daha Golf VI alın.

quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

hımm volvo v40'ı bekleyin, kazada geçirmişsiniz ondan daha güvenlisi yok.

golf 7 demişler onu alana kadar mercedes a serisine bakabilirsiniz.

V40 ve ESP'li Golf VI arasında kayda değer bir güvenlik farkı yok. Yetişkin korumasında V40 %1 daha iyi, çocuk korumasında Golf VI %9 daha iyi.

Golf VII'de durum nasıl olur bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soğutucu -- 15 Eylül 2012; 17:39:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

...giuletta golf...C sınıfında olsalar da farklı klasmandaki araçlar bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

yeni i30 veya yeni kia ceed de tavsiye ederim

edc renault megane ve dizel otomatik i30 öneririm zaten kia ile aynı fabrikadan çıkıyor neredeyse tipi dışında herşeyi aynı ancak hyundaı kiadan daha çok tutuluyor türkiyede bu arada çoğu arkadaş ww den inip hyundaı ye renaulta mı binecek diyecek ancak ikiside euroncaptan 5 yıldız almış arabalar ama ne yazık ki hyundai ve renaulta olan ön yargı bir türlü kırılmıyor artık hyundaı ve renault eskisi gibi değil...
  • Bu arada yinede renault ve hyundaı ye düşmek istemiyorum diyorsanız bmw 1.16 veya guiletta çok güzel seçim
  • Gecmis olsun, hyundai i30 dizel otomatik bakabilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: optiarc

quote:

Doğru yazmışım.
    Biri a3 1 seisi ve A serisi gibi araçların,öteki i30 ve focus gibi araçların rakibi.
    Şaşılacak bir şey yok.
  • Allah korumus vallahi,araba almadan bir sadaka verin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Giu alın keyfinize bakın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: optiarc

quote:

Doğru yazmışım.
    Biri a3 1 seisi ve A serisi gibi araçların,öteki i30 ve focus gibi araçların rakibi.
    Şaşılacak bir şey yok.

Giu'yu premium saymak mı? Giu fiyat olarak Golf'e rakiptir. İç mekan kalitesi gibi konularda da rakip değil, geridir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.