Şimdi Ara

Golf 6 ile Kaza Yaptim.Yeni VW Bayilerde yok.Yerine ne alayim? Yeni Resimler Eklendi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
1
Favori
11.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

0 a3 alınabilir

volvo v40 da beklenebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MassiveDynamic -- 15 Eylül 2012; 18:52:06 >
  • Geçmiş olsun.

Yakın arkadaşım Giulietta nın 1.4 170Hp lik manueliyle Golf 6 1.6 TDI ın manueline sahip.

İki araç arasında Golf ün sürüşü daha yumuşak, yol sesi daha az, (Golf de 16" jant ve yumuşak lastikler varken Giulietta da 18" jantlar ve daha sert hamurlu lastikler var bu da etkileyecektir) arka koltuktaki baş mesafesi daha iyi, malzeme ve işçilik daha özenli ancak Giulietta nın sürüş zevki, direksiyon tepkileri, frenleri ve viaj limitleri Golf ten daha iyi, motoru ise haliyle çok daha güçlü ve gücüne oranla gayet ekonomik.

İlginç olansa benim kullandığım Astra nın da, Golf ün de sert plastik malzemeleri daha özenli görünse de Giulietta (yol sesi hariç) tıkırtısızlıkta iki araçtan da daha iyi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: optiarc

Giuletta premium kompakt sınıf bir araçtır.
    Sürüş dinamikleri sunduğu donanımlar olsun golfün üstündedir.
    iç mekan kalitesi de gayet yerinde,boş beleş konuşan alamancılara bakmayın siz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kitty.kat

quote:

Orijinalden alıntı: gokhan99747

Astra dizel otomatik veya insignia dizel otomatik tavsiye edebilirim

hangi mantıkla astra dizel otomatik tavsiye ediyorsunuz? Opel kullanıcısı olduğunuz için mi? Arkadaş 1.4tsi dsg kadar performanslı demiş.

1.6 130hp dizel ya da 1.6 180hp benzinli motorun siz 1.4 tsi'dan performanssız olduğunu iddia ediyorsanız hiçbir şey demiyorum
    astra 95hp performanslı olmayabilir yanlışlıkla yazmış da olabilirim belki ama insignianın performanslı bir araç olduğunu hepimiz sanırsam biliyoruz.
    Sakin ,agresif olmayan mesajlar atarsanız forumdan daha iyi yararlanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan99747 -- 15 Eylül 2012; 20:52:58 >
  • geçmiş olsun, çoğunluğun dediği gibi V40 gelmeden o sınıfta araç almazdım ben olsam

edit büdüt
    illa hemen alacam diyorsan al bunu gitsin
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2012-vw-scirocco-abt-1-4-tsi-210-hp-dsg-4-yil-garantili-96293045/detay/?source=promotion_hpvahttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2012-vw-scirocco-abt-1-4-tsi-210-hp-dsg-4-yil-garantili-96293045/detay/?source=promotion_hpva

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G@LGE -- 15 Eylül 2012; 21:03:39 >

• Yeni A serisi gayet şık. Bu arada geçmiş olsun. Verilmiş sadakanız varmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

quote:

...giuletta golf...C sınıfında olsalar da farklı klasmandaki araçlar bunlar.

Doğru yazmışım.
    Biri a3 1 seisi ve A serisi gibi araçların,öteki i30 ve focus gibi araçların rakibi.
    Şaşılacak bir şey yok.

bence yanlıs düsünüyorsun , aracın fiyatı ve lüks olması segmentini değiştirmemeli

ayrıca guiletta ile golf arasında o kadar fark yok , hatta bireysel olarak golfü tercih ederim en full versiyonları söz konusu olduğunda

• Giulietta hoş bir tasarıma sahip tamam fakat premium falan değildir.
    İç mekan kalitesi,yalıtım olarak kasa değiştirecek Golf 6'nın gerisinde olup C sınıfı ortalamalarındadır.
    Donanım olarak da DNA hariç sınıfına göre aman aman bir artısı olmayıp, TR navigasyon eksiği bile vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

buradaki mesele fiyat değil.
    Golf ne giulettanın tasarımına,ne yol tutuşuna,ne güvenliğine,ne sürüş dinamiklerine sahip değil.
    Zaten o amaçla da üretilmiyor.
    Bazı kavramları ayırmayı öğreniniz artık.
    Giulettanın direkt rakibi a3tür golf değil.
    2+2=4
  • quote:

quote:

quote:

hangi mantıkla astra dizel otomatik tavsiye ediyorsunuz? Opel kullanıcısı olduğunuz için mi? Arkadaş 1.4tsi dsg kadar performanslı demiş.

1.6 130hp dizel ya da 1.6 180hp benzinli motorun siz 1.4 tsi'dan performanssız olduğunu iddia ediyorsanız hiçbir şey demiyorum
    astra 95hp performanslı olmayabilir yanlışlıkla yazmış da olabilirim belki ama insignianın performanslı bir araç olduğunu hepimiz sanırsam biliyoruz.
    Sakin ,agresif olmayan mesajlar atarsanız forumdan daha iyi yararlanabilirsiniz.

1.6 130 hp astra nerde var?

• bu formda onerilen arabalar,
    gercek hayatta, yani yollarda cok az gozukurken
    onerilmeyen arabalar daha cok gozukuyor,
    bazilari istisna tabii

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.el golf6 alın yine bu sene değilde seneye Aralıkta da golf7 veya v40 a gecersiniz hem araçlarda kronik, bebeklik sorunlarından arınmış olurlar..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

buradaki mesele fiyat değil.
    Golf ne giulettanın tasarımına,ne yol tutuşuna,ne güvenliğine,ne sürüş dinamiklerine sahip değil.
    Zaten o amaçla da üretilmiyor.
    Bazı kavramları ayırmayı öğreniniz artık.
    Giulettanın direkt rakibi a3tür golf değil.
    2+2=4

giuliettanın rakibi a3 ise , aynı zamanda golf de rakibi olmalı çünkü a3 ile golf aynı platform aracı, aralarında çok da fark yok sürüş dinamiği olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

quote:

quote:

quote:

insigniadan bahsediyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

quote:

quote:

quote:

insigniadan bahsediyorum

İnsigna'da 1.6 dizel yokki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Du Hast -- 15 Eylül 2012; 22:55:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

quote:

Orijinalden alıntı: Eyüp Y

Geçmiş olsun VW derim başkada hiçbirşey demem VW Touareg , Tiguan yada Passat Golf bu dörtlüden şaşmayın derim ben Herzaman güvenlik önemlidir bu araçlarda hakkını veriyor. Tekrar geçmiş olsun

Touareg önermişsinde adamın acaba o parayı verme gücü var mı? Benim önerim golf 7 yi bekleyin derim.

:D ahaha
  • quote:

Geçmiş olsun. Bence memnunsanız bir tane daha Golf VI alın.

quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

hımm volvo v40'ı bekleyin, kazada geçirmişsiniz ondan daha güvenlisi yok.

golf 7 demişler onu alana kadar mercedes a serisine bakabilirsiniz.

V40 ve ESP'li Golf VI arasında kayda değer bir güvenlik farkı yok. Yetişkin korumasında V40 %1 daha iyi, çocuk korumasında Golf VI %9 daha iyi.

Golf VII'de durum nasıl olur bilmiyorum.

volvo kendi testlerini euro ncap'dan daha yüksek sürat ile, daha zor koşullarda yapar. mesele şu euro ncap'dan 5 yıldız alırsın ama abd'de yapılan farklı bir testte vw çökerken volvo ayakta kalır.

• Geçmiş olsun, A3'lerde iyi indirim yapılıyor yeni kasa geleceğinden ötürü. Ya da bütçe varsa Bmw 1 bakılabilir.
  • quote:

giuliettanın rakibi a3 ise , aynı zamanda golf de rakibi olmalı çünkü a3 ile golf aynı platform aracı, aralarında çok da fark yok sürüş dinamiği olarak.

platformuna bakarak arabaya sınıf biçersek tarhana çorbasına döner iş.
    A3 golfün platform kardeşi dahi olsa üstünde bir arabadır.
    Zaten vag grubu tarafından bu amaçla üretilmiştir.
    Yan yana bile koysanız ağırlığıını belli eder.
    Aynı şey giuletta bravo ikilisi için de geçerli.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

...giuletta golf...C sınıfında olsalar da farklı klasmandaki araçlar bunlar.

Doğru yazmışım.
    Biri a3 1 seisi ve A serisi gibi araçların,öteki i30 ve focus gibi araçların rakibi.
    Şaşılacak bir şey yok.

Giu'yu premium saymak mı? Giu fiyat olarak Golf'e rakiptir. İç mekan kalitesi gibi konularda da rakip değil, geridir.

İç mekan kalitesini nasıl golfün daha yüksek buldunuz giuliettanın orta seviye donanımlı araçlarında konsol komple metaldir o sınıfta başka hiçbir araçta yoktur.Plastiği metalden daha kaliteli buluyorsanız o sizin düşünceniz.

Mertcan leonda a3 platformunda ama golf ve a3 ten çok daha kalitesiz platforma bakmıyor bu işler audi nin bir reklamı vardı alfa romeo tasarım,volvo güvenlik,mercedes sağlamlık,bmw sportiflik ,audi de ortaya karışıktı yani bu saydığım markaların bir özellikleri var diğer markalara göre ayrıcalığı-üstünlüğü var buda onları kia-vw-opel-pejo vs. gibi markalardan üstün kılıyor.

Giulietta 1.4 tct tam size göre şuan alınabilecek en güzel araçlardan veya v40 bekleyin.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.