Şimdi Ara

Golf 6 ile Kaza Yaptim.Yeni VW Bayilerde yok.Yerine ne alayim? Yeni Resimler Eklendi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
1
Favori
11.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • guiletta hakkında kafanızı karıştırmak yada hevesinizi kaçırmak istemem ama 2-3 ay önce vodafone red telefonumu alıp servise götürmek ve bana telefon vermek amacıyla guiletta ile evime kadar geldiğinde işlemler yapılırken bir alfa hayranı olarak ona guiletta yı sordum. kullanan arkadaş eger almayı düşünüyorsanız kesinlikle uzak durun dedi. çok fazla problem cıkarıyormus ve vodafone un aldıgı tum guiletta lar için gecerliymiş bu. şu anda da bilmem kac tanesi servisde bekliyor tamir için bu aracda gecen hafta cıktı servisden. daha 26bin km de ama iki defa servise girmek zorunda kaldı arızadan seklinde konustu. aracı sadece bir kere kullanma şansım oldu çok da güzel bir kullanımı var ama bu adamlar surekli araba tepesinde uzun yol yapan insanlar (bana gelen ankaradan eskişehire gelmişti). arac hangi donanım ve vites seçeneğiydi dikkat etmedim açıkçası ama almadan önce mutlaka kullanıcı yorumlarına dikkat edin ki aldıktan sonra pişman olmayın.

• Geçmiş olsun..

Benim önerim tiguan
  • 60 bin ile D sınıf benzinli araç daha mantıklı tercih olacaktır..tabi çok km yapılmayacaksa...
    İnsignia 1.6 180ps Cosmo bile alınabilir yakın fiyata..
  • 1.4 170 hp giulietta tct öneririm
  • Giulietta olabilir Golften sonra.
  • Donanimli 2013 Model Ford Focus derim.. Kesinlikle pişman etmez sizi.. Ancak yine Vw marka isterim derseniz yeni golfu bekleyin.. Scirocco veya CC sirasina girmektense yeni Golfu beklemek iyidir..

Ben şahsen sizin yerinizde olsam Vw'den sonra Focus denerdim.. Yeni kasalari şahane olmuş.. Belirttiginiz fiyat seviyesinede uygun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 16 Eylül 2012; 1:37:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Donanimli 2013 Model Ford Focus derim.. Kesinlikle pişman etmez sizi.. Ancak yine Vw marka isterim derseniz yeni golfu bekleyin.. Scirocco veya CC sirasina girmektense yeni Golfu beklemek iyidir..

Ben şahsen sizin yerinizde olsam Vw'den sonra Focus denerdim.. Yeni kasalari şahane olmuş..

+1
    Kesinlikle pişman etmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun birader
  • Geçmiş olsun..Ben size araba önermekden çok,aracınız ne olursa olsun,daha dikkatli kullanmanızı öneririm...Hem sizin,hemde başkalarının can güvenliği için...Tekrar geçmiş olsun..Allah beterinden korusun...
  • Arabayı sağlam yemıssın ama ustad.
  • geçmiş olsun kardeş hakkaten sağlam mış golf, şanzıman sağlamsa bana sat belki dsg alırsam ilerde parça gerekebilir.
  • slm arkadaşlararacımla ilgili bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim
    . aracım 2000 model passat 1.9 tdi çekiş ve performans sorunu yaşıyorum. bilgisayar da ne turboda nede motorda hiçbir sorun çıkmadı. arabam 3.vites 130 140 yaparken şimdi 5. viteste 140 150 zor yapıyorum.forumları inceledim turbonun hava hortumlarında yada egr valfi denen şeyde sıkıntı olabileceği yazıyor. turboda sıkıntı yok dediler ancak hala içimde sıkıntı var inşallah kötü birşey yoktur.
  • geçmiş olsun
  • Geçmiş olsun bence Focus III alın.
  • tiguan tsi dsg cikti. ona mi baksam acaba. yada golf5 1.4 tsi 140 hp dsg6 bulunabiliyor 30 bin lira civarina. oyle bisi alip golf 7 yi mi beklesem. kasko henuz odemeyi yapmadi. arastirma ve kafa patlatmaya devam.
  • 1 lt ecoBoost focus düşünebilirsiniz. otm. vardı yanılmıyorsam, yanılıyorsam da kusura bakmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: optiarc

Giuletta premium kompakt sınıf bir araçtır.
    Sürüş dinamikleri sunduğu donanımlar olsun golfün üstündedir.
    iç mekan kalitesi de gayet yerinde,boş beleş konuşan alamancılara bakmayın siz.

tam premium demek yanlış olur bence. alfa, vw veya ford'dan 1 adım ötede marka algısı konusunda. bmw vs. 'nin ise 1 adım gerisinde. yeni 3 Serisi rakibi d segmenti sedanını piyasaya sürdükleri andan itibaren dediğin geçerliliğe kavuşacaktır ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: AliUmut07

159la gayet iyi cevap verdiler D sınıfına.
    Yenisi de gelecek.
    Giuletta şu an çok üstün bir konumda sınıfında.
    En başta şu özelliği var:fiyatına göre en iyisini sunuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

159la gayet iyi cevap verdiler D sınıfına.
    Yenisi de gelecek.
    Giuletta şu an çok üstün bir konumda sınıfında.
    En başta şu özelliği var:fiyatına göre en iyisini sunuyor.

f/p olayına bir itirazım yok ama bu kadar iddialı bir model de değil giulietta. sınıfının ilk 3'ünde derim ama. tasarımına, alfa dna'sına saygım sonsuz, orası ayrı. 159 da tasarım olarak kült olabildi sadece. fiat ceosu marchionne istediklerinizi yerine getirecek ama zamanla, az kaldı.

• quote:

1.4 170ps motor.
    tct şanzıman.
    ağzına kadar dolu.
    sınıfının bmw ile beraber en iyi yol tutuşu.
    sınıfının v40la beraber en güvenlisi.
    tasarım desen tartışılmaz.
    sportiflik desen sportiflik rahatlık desen rahatlık.
    Daha ne olsun
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.