Şimdi Ara

Golf 6 ile Kaza Yaptim.Yeni VW Bayilerde yok.Yerine ne alayim? Yeni Resimler Eklendi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
1
Favori
11.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: root_echo

arabanın önü şimdiki golf 7 den güzel olmuş bence on numara

way tanri razi olsun arkadas ya. nasi su serptin gonlume :) ulan markacilar uzak dursun konumdan dedikce markacilar damliyor arkadas.
  • Tabii ki de "Yeni Kia Cee'd" gerisi hikaye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akburak

quote:

arabanın önü şimdiki golf 7 den güzel olmuş bence on numara

way tanri razi olsun arkadas ya. nasi su serptin gonlume :) ulan markacilar uzak dursun konumdan dedikce markacilar damliyor arkadas.

sağol kardeş Allahta senden razı olsun da beni güldürdün tanrıda seni güldürsün, sana tavsiyem dsg ye alıştınsa dsg dışında başka bir otm aracın konforundan memnun kalmazsın ve yine otm alacaksan eğer yine dsg alacaksın edc yi boş geç, sana iki alternatif var biri powershift diğeri dsg ama sana tavsiyem kurtul yeni aracında otomatikten şimdi sana git mcp şanzıman araç al derdim ama onun konforu seni kesmez lakin uzun vadede bana dua edersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eyüp R Yılmaz

Geçmiş olsun VW derim başkada hiçbirşey demem VW Touareg , Tiguan yada Passat Golf bu dörtlüden şaşmayın derim ben Herzaman güvenlik önemlidir bu araçlarda hakkını veriyor. Tekrar geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: time is up

quote:

Orijinalden alıntı: ykaya1983

Eğer güvenlik ön plandaysa merak etmeyin Gulıettta golfden daha güvenlidir.

Neye dayanarak bunu söylüyorsun,
    guvenlikte iki aracinda birbirinden ustunlugu yoktur bence....

bişeye dayandırmaya çalışıp sonrasında da öznel bir fikir sunmanız sizce de ironik değil mi?
  • temiz bi scirocco al derim beklemeden
  • Eğer marka ve aracın tipiyle ilgili bi sorunun yoksa Guiletta derim tamamen kendi tercihim olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merter V.

quote:

Geçmiş olsun VW derim başkada hiçbirşey demem VW Touareg , Tiguan yada Passat Golf bu dörtlüden şaşmayın derim ben Herzaman güvenlik önemlidir bu araçlarda hakkını veriyor. Tekrar geçmiş olsun

• quote:

quote:

quote:

ben ironi yaratmak için videoyu koydum ama siz övündünüz resmen

• Burada ne oneriliyorsa onu alma bence. Bir kismi gelir vw, mercedes bmw den iyi onu al der, bir kismi vw yi yerin dibine batirir alana kufur eder, volvo ve alfa hayranlari gelir yok efendim cok guvenli bununla dorseye girsek cam kirilmaz muhabbeti yapar alirsin elinde patlar satamazsin bi daha, bir kismi gelir 250 binlik jip onerir, bide uzakdogu mafyasi var hyundai kia der dururlar.... Kisacasi bizi dinleme de ne alirsan al.. Cok gecmis olsun bu arada...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun.
    golf kullandığınız için giulietta nın kalitesi sizi mennun etmeyebilir ama alternatif olabilir.
    golf 7i kesinlikle beklemenizi öneriyorum.onun dışında bi gömlek atlamak istiyorsanız şuan hali hazırda olan bmw 1.16 vs 1.18 e baknanızı öneriyorum.
  • Bütçeniz müsaitse kesinlikle 116i veya 118i öneririm.
  • Coliyetta araba mi ya! Corolla al corolla..

• quote:

Orijinalden alıntı: meph

Burada ne oneriliyorsa onu alma bence. Bir kismi gelir vw, mercedes bmw den iyi onu al der, bir kismi vw yi yerin dibine batirir alana kufur eder, volvo ve alfa hayranlari gelir yok efendim cok guvenli bununla dorseye girsek cam kirilmaz muhabbeti yapar alirsin elinde patlar satamazsin bi daha, bir kismi gelir 250 binlik jip onerir, bide uzakdogu mafyasi var hyundai kia der dururlar.... Kisacasi bizi dinleme de ne alirsan al.. Cok gecmis olsun bu arada...

forum kültürünü çürüttün dostum
  • quote:

quote:

hacı bu ne tahu bu nasıl dayanıklılık diyeceğim birileri çıkacak "barzo güvenlik dediğin darbeyi emen karsoer demek" diyecek ama burada ön teker içeri girdi yahu bunun adı darbe emmek değil bu içerde yaşam alanı bıralkmadı ya bu nasıl dayanıklılık. ön panjurun altında şaseye bağlı bir çelik kuşak olmalıydı bu vw de yok mu.

• quote:

quote:

quote:

hacı bu ne tahu bu nasıl dayanıklılık diyeceğim birileri çıkacak "barzo güvenlik dediğin darbeyi emen karsoer demek" diyecek ama burada ön teker içeri girdi yahu bunun adı darbe emmek değil bu içerde yaşam alanı bıralkmadı ya bu nasıl dayanıklılık. ön panjurun altında şaseye bağlı bir çelik kuşak olmalıydı bu vw de yok mu.

abi kapı fırlıyor sen ne diyosun..

• Aklinizdan gecen arac yada yeni golf 7 yi bekleyin derim ben size

• Mankenin kafası hava yastığını da tutturmadı ama suc mankende :)

• bmw 1 alabilecek paran var ise al yoksa alfa al.

okadar para verip de sürüş zevki olmayan araçlara binme derim.
  • Superb nasil olur??
    Gecmis olsun bu arada

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.