Şimdi Ara

Golf 6 ile Kaza Yaptim.Yeni VW Bayilerde yok.Yerine ne alayim? Yeni Resimler Eklendi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
1
Favori
11.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

böyle bir aracın şasesi nasıl kırılır ya .

kırılmak ne demektir arkadaş. tamam yamulur bükülür deforme olur ama kırılma kabul edilemez bence . kaza şekline göre kafa patlatıyorum 10 dk dır ama hala aklım ermiyor şase kırılmasına .
  • BMW 1 yada MERCEDES A bakın...
  • Octavia nın 1.8 tsi 160 lığı vardı dsg kendi fikrime göre gayet güzel ya da 1.4 tsi dsg 7 elegance paket octavia da olabilir scirocco düşünüyorsanızda kendi tercihiniz sonuçta ne biz bineceğiz arabaya ne de ödemesini yapacağız şimdiden ne alırsanız alın hayırlı olsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozn.Onl

ya asıl benim anlamadığım nokta şu .

kırılmak ne demektir arkadaş. tamam yamulur bükülür deforme olur ama kırılma kabul edilemez bence . kaza şekline göre kafa patlatıyorum 10 dk dır ama hala aklım ermiyor şase kırılmasına .

ha evet bu soruya cevap verecek (teknik manada ozellikle) arkadaslar.. buyrun lutfen.. resim orda.. ben de hayretler icindeyim yahu. nasi kirildi bu sase? ve niye yani? kirilmasi mi iyi sapasaglam kalmasi mi? :) yani hadi darbeyi emdi kirildi filan belki mi? nedir abi bunun olayi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akburak

quote:

ha evet bu soruya cevap verecek (teknik manada ozellikle) arkadaslar.. buyrun lutfen.. resim orda.. ben de hayretler icindeyim yahu. nasi kirildi bu sase? ve niye yani? kirilmasi mi iyi sapasaglam kalmasi mi? :) yani hadi darbeyi emdi kirildi filan belki mi? nedir abi bunun olayi?

Birazdan bu konuda savaş çıkar vw ciler ve anti vw ciler. Hocam sorması ayıp neye çarptınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

quote:

quote:

Birazdan bu konuda savaş çıkar vw ciler ve anti vw ciler. Hocam sorması ayıp neye çarptınız?

baska bi arabaya :) arkadan. bi kazayla iki araba pert ettim :) Allah gostermesin kimseye.

• Çok gecmis olsun. Kacla çarptınız öyle?

• quote:

Çok gecmis olsun. Kacla çarptınız öyle?

saolun. bilmiyorumki son hizi. 100 filan vardi heralde. vardi vardi. en az..

akburakncap yaptim :) ondeki aracin hizi cok dusuktu ama. ona 40 desek, benimkine 100 desek. euroncap kacla yapiliodu? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akburak -- 9 Ekim 2012; 23:34:15 >
  • 65 diye hatırlıyorum. Araca karar verdiniz mı?

• quote:

65 diye hatırlıyorum. Araca karar verdiniz mı?

hayir henuz degil malesef. bu hafta yada onumuzdeki haftaya kadar karar verip almaliyim bir tane.
    pertten yapilma bir leon dizel dsg var , 2010 model olmali, 60 bin km civarinda. 32'ye verecek heralde sahibi. onu mu alsam diorum bazen.
  • yeni kia ceed nedir ya? dct filan dio? cift kavrama mi? dizelde var mi? hmm.
  • quote:

yeni kia ceed nedir ya? dct filan dio? cift kavrama mi? dizelde var mi? hmm.

Benzinlide çift kavrama dizelde tam otm var şahane bir araç dün dizeli uzun uzun test ettim.
    Edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutsirvan -- 10 Ekim 2012; 1:40:56 >
  • hocam oncelikle gecmis olsun. julyet alabileceginiz en klas arac olacaktir. julyet derim ben

• yeni tigua 1.4 tsi 150hp dsg'ye ne dersiniz? 6 ileri otomatik yaziyor yahu. islak kavrama o halde eh?
  • Geçmiş olsun...
  • Guli gerek performans gerekse Guvenlik olarak sizi uzmez, ben araci incelemiştim malzeme kalitesi ve ferahlik hissi olarak golf çok daha iyi bir seviyede. Bende eski bir golf kullanıcısiyim, golf kullanmaya alışan birisi Alman arabası dışında pek mutlu olamaz bence. Golf 7 yi bekleyecek zamaniniz yoksa 1 serisine bakın derim. Borusanin 2. El satışları var Borusan peremium adı altında 24 ay garantili 1serisi araçları veriyorlar, araçlar düşük km de ve genelde borusanin çalışanlarına kısa süreli kullanmaları için verdigi araçlar ve belirttiğiniz bütçenin birazda olsa üstüne çıkarak alabilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darthwider -- 23 Ekim 2012; 20:52:43 >
  • megane gt line modellerine çok iyi diyorlar yahu. giulietta da güzel ama o parayı verip o iç mekanı her gün görünce ne hisseder ki insan.
    ford focus ta yabana atılmaz mesela yenisinin sedanı candır can
  • hocam geçmiş olsun öncelikle ben olsam şahsen 60 bin lira bütçe ayırmışsınız vw jetta alırdım 1,2 tsi higline
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2011-volkswagen-jetta-1-2-tsi-highline-hatasiz-boyasiz-102428010/detay
    15 milyarda cebime kar kalırdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakantrk -- 24 Ekim 2012; 0:19:25 >
  • cc nin ncap testini izleyince gözlerime inanamadım. burdan çok bi mana cıkarmamak gerekir dicem ama. tekeler bacak arasına gelyor. kapı kopuyo :) ben daha once jetta nın pert edılmesını onumde ızlemıstım. ayak mayak bırakmamıstı adam da. harbiden vw nin böyle bi zaafı var sanırım hiç güvenli gözükmuyor. hava yastıgı oturmuyo muabbetıne falan gerek yok dısardan hersey gozukuyor. bide yeni cc bu :S
    dizel otm. leon alabılırım demıssın. ben guly sahıbıyım. haftanın bi kac gunu kız arkdsmn dsg dizel leonunu kullanıorum. sürekli dip gaz gidiyorum yada gidemıyorum. guliden sonra cok hantal geldi bana. içeri giren ses de sıkıntı. bide gaz pedalı hemen bitiyo :)
  • Hocam bütçe el veriyorsa kia ceed alın.Çok iyi araç.

Bu arada o şasenin kırılmasına bende anlam veremedim.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.